0 oy
1,118 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (564 puan) tarafından
Kızlar kocam çok horluyor 5 yıldır alışamadım uyuyamıyorum ya babam çok horlardı annem bana ninni gibi geliyor derdi ben niye, alışamıyorum yok mu bir yolu :) 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim eşim sadece çok yorulursa horlar haricinde horlamaz ama onun da başka bir huyu var sürekli gaz çıkarır sürekli her yerde ben de alıştım bir süre sonra beraber senfoni yapıyoruz :)))
(4,692 puan) tarafından
Haha güldüm yani gündüz uyanık halde de mi bilinçli bir şekilde
tarafından
Tabii ki bilinçlii:))
(4,692 puan) tarafından
Kızmıyon mu kız :) ben tiksinirim
tarafından
Kız ilk başlarda sinir oluyorum yapma diyordum ama o kadar tatlı ki kalbini de kırmak istemiyorum alıştım bir şekilde :)
(4,692 puan) tarafından
Haha ee iyi bari :) alismissin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Babamda aşırı var o ve  ben babamdan önce uyumaya çalışırdım .... Adam neler denemedi yastık ... Bant ... İlaç .... Boyun tedavisi ... Hiç ise yaramadı .... Çok şükür eşim hiç horlamaz heralde boşanma sebebim olurdu çünkü dayanamıyorum 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
8 yıl oldu alışılmıyo valla horlamaya alışılır mı ya :D neyse ki oğlumla yatıyorum şimdilik eşimi salona postaladık oğlumun odası ayrılınca çözüm bulcsz artık horultuya ahahah
0 oy
(752 puan) tarafından

Ben horlayacak gibi olduğunda üstüne elimi bacağımı atıyorum sanki uyku sersemj elim kolum durmuyor Muş  vurmusum gibi  o gözünü açınca gözümü yumuyorum uyku oyunu yapiyom onun uyku açılıyor o sıra uyudum uyudum eğer geç kalırsam yandım :D

0 oy
(4,727 puan) tarafından

Hiç bilemiyorum:Dteyzemin eşi pancar motoru gibi horlar onlarda uyuyamam mesala iki oda öteden sesi gelir nasıl alıştın diyorum belli süre sonra kulakların alışıyor duymuyorsun diyor:D

0 oy
(45,021 puan) tarafından
Benim eşimde horlar ama ben uykuya çabuk dalan bı insanım daldiktan sonrada hiç rahatsız olmam 8 yıl.oldu alıştım valla :D
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Horlamak bir sağlık sorunu kbbye görünebilir eşiniz
0 oy
(3,553 puan) tarafından
Önce alismaktan ziyade sagliksal bir nedenj var mı  onu araştırın KBB gidin bence 
0 oy
tarafından

Bizde tam tersi eşim horlamaz hayatta hasta olsa bile ben horlarım burnumun iç yapısı ***** 5 senedir iyi dayanıp bana kurban olduğum bakalım doğumdan sonra ameliyat olucam inş düzelir ya :D sana da allah sabır versin kuzum 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 620 göst.
26 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 664 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde Burcu13 (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde halalpdgn (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 469 göst.