0 oy
388 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızım 14 aylık. Balık yağına başlamam gerekir mi? Netten baktım 1 yaştan sonra başlanabilir diyor. Eczaneye eşim sormuş 2 yaşından sonra baslamalisiniz demişler. 

Ne zaman başlamam gerektiği hakkında bir fikrim yok. :wassat:

Doktora da gidemedim. Balık yağına başlasam şimdi bir zararı olur diye düşünmüyorum. Ama sizlerede sormak istedim.

Ayrıca kan ve demir ilacı veriyorum kızıma. Ocean mikrofer markası. Balık yağını vermeye başladığım da ocean mikroferi birakcakmiyim? Yoksa hem balık hem kan demir ilacını verebilirmiyim ? 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimde 13 aylık olacak canım ama dün aşıya geldiler 1 yaş aşısı için aile doktorumuz kan ve demir ilacını kes verme dedi artık bende ayni markayı kullanıyordum ama balık yağını bilmiyorum cuma günü çocuk doktoruna götürecem sorarım bende olmazsa
tarafından
Sorunca banada yazarmisin özelden  canım 1 yaş mı 2 yaş mı verilmesi lazımmış.  Kan ve demir ilacını ne zamana kadar vericez? Balık yağına başlayınca kan ve demir kesilmesi gerekiyor diye biliyorum canım. Özelden mesajını bekleyeceğim kuzum ❤️❤️
tarafından
İnşallah yazarım canım benim ❤
tarafından
Tamam canım beni unutmazsan sevinirim ❤️❤️☺️
tarafından
Unutmam inşallah canim benim ☺❤
-Reklam-
0 oy
(2,977 puan) tarafından
Neden balık yağı veriyorsun canm 
tarafından
Bağışıklık için canım
0 oy
(7,622 puan) tarafından
Benim oğlum 19 aylık balık hiç bir şekilde yemediği için veriyorum
tarafından
Ne zamn başladın vermeye cnm ?
(7,622 puan) tarafından
17 aylıkken başladık cnm
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim ❤️ hangi marka ?
(7,622 puan) tarafından
Möllors kullaniyoruz cnm
tarafından
Tamam canım sağol ❤️
0 oy
tarafından
Aslında balık yağını kışın versen daha iyi olur birde 2 yaştan sonra başlanmalı 
tarafından
Anladım teşekkürler .
0 oy
tarafından
düzenlendi
Canım kizin artık büyümüş. Doktor mu dedi devam edin diye kan ve d vitaminine?

Çünkü 9 aylıkken test yapılıyor. Düşükse 1 yaşa kadar kullaniliyor. Sonra yine test yapılıyor eğer normalse yada normale yakınsa biraktiriyor doktor.

Biz 1 yaşında kullanmayı bıraktık demiri ve d vitaminini.

Balık yağını bende yeni aldım daha bugün ilk defa kullandım . Kızım 13 aylık doktora 1 yaş kontrolüne gittiğimde sordum . Balık yağına baslayabilirmiyim? Diye. 

Oda evet baslayabilirsin dedi. Ocean marka almayı düşünüyorum sizin fikriniz nedir ? Dedim.

Gayet güzel alabilirsin dedi.

Bende geçen gün en uygun civil'deydi. Ordan sipariş verdim. 69.90di karışık meyve aromalı aldım.

Bence sende kaçırma en uygun fiyat orda.

Hatta ben birde Zühre ana kids macun aldım. Belki duymussundur
tarafından
Test yapilmadan kafama göre baslamamam mi lazım canım ?? Zühre ana kısa macun diye hiç duymadım canım bilgilendirirsen sevinirim ❤️
tarafından
Sen neden demir ve d vitaminine devam ediyorsunki. Ben orasıni anlamadım?
tarafından
Sağlık ocağına gittiğimde hep ver dedi. Eşim eczaneye sormuş devam edin 2 yaşında balık yağına geçin demiş.
tarafından
Test yaptırmadım.
tarafından
Kız yok öyle şey olur mu?.
1 yaş kontrolüne goturmedin mi? Asi yaptirmadin mi.? Zaten o zmn kan değerinedw bakıyor.
Demir ve d vitaminin eksikliği ne kadar zararliysa fazlaligida zarar canım.
Sen bir an önce doktora gotur test yaptır.
Gitmiskende balık yağını sorarsın. Ben dediğim gibi doktor baslayabilirsin dediği için başladım.
İstahsizligida vardı. Hemde iştahını açar diye.
Zühre ana kids maçında bağışıklık güçlendiriyor iştah açıyor
tarafından
1 yaş aşısına götürdüm canım. Ama sadece kilo, boy ve kafasına baktılar ki her gittigimde aynı . Kan ilacını sordum devam et kan ilacına dedi. Domates salçası artık verebilirmiyim dedim. Böbreklerini yorar şimdilik verme daha dedi. Bende biber salçası aldım az az yemeklerine ilave ediyorum. Başka bie kontrol yapılmadı.
tarafından
Hım anladım canım. Sen bilirsin valla
0 oy
(95 puan) tarafından
Doktorlar 1 yaşından sonra balık yağını tavsiye ediyir instegramin varsa Dr.Alifuat serpen i takip et bugün soru cevap kısmında da sormuşlar 1 yas sonrası tavsiye ederim yazıyordu. Ben mollors balık yağı kullanıyorum 
tarafından
Ocean almayı düşünüyordum. Kan ve demir ilacı da aynı marka diye. Mollors mu daha iyi acaba ?
(95 puan) tarafından
Kan damlasını bende ocean kullandım bitti yine aynısını alacagim balık yağında mollors daha iyiymiş
tarafından
Hem kan ilacıni hemde balık yağını mi veriyorsun canım ?
0 oy
(49 puan) tarafından
Doktorumuz yaşına girince başlattı balık yağına sağlıklı gelişim için çok gerekliymiş. Easyfishoil kullanıyoruz alacaksan tavsiye ederim.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 124 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 287 göst.
14 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beden dili (4,687 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 232 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kardan_Adam (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 229 göst.
22 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,096 soru

24,178,294 cevap

336,222 kullanıcı

...