0 oy
592 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (510 puan) tarafından
Gününüz nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz hiç mi bi dizi izlemek istemiyorsunuz veya boş vakitlerinizde neler yapıyorsunuz televizyonsuz hayata nasıl alıştınız güzel mi . Bazen evde televizyon telefon olmasa ne olurdu nasıl olurdu diye düşünüyorum. Küçükken elektikler kesilmişti annem ve babam tv telefpn bağımlısı öyle böyle değil yani 24 saat ellerinde . Elektirikler kesildiğinde birbirimize vakit ayırabilmiştik çok hoşuma gitmişti hala hatırlarım keşke elektirikler hep kesik olsa geri gelmese demiştim ☺️ eşimle sadece gece dizimizi izliyoruz gününde izleyemiyoruz bazen filim izliyoruz dizi yoksa . Yazın TV hiç bakmıyoruz balkonda vakit geçiriyoruz 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşim gelince televizyonu kaldırmayı düşünüyorum ve telefonlarda eşim işten gelince fortmantoya kalkicak eşim hep çocuk olunca telefon televizyon olmicak istiyordu
-Reklam-
0 oy
(474 puan) tarafından
Son 10 yıldır kendi rızamla TV izlediğimi bilmiyorum. TV bana çok tuhaf geliyor birinin evine gittiğimde de TV açıksa yadırgıyorum hani buraya bu cihaza bakmaya gelmedim diye geçiyor aklımdan. Telefonun da ondan kalır yanı yok ama çok daha işlevsel bir cihaz olduğu için kullanmayı seviyorum. Bir evde TV izlenmiyorsa gerçek anlamda yapılacak şeyler çıkıyor ortaya yani senin değerlendirmen "yaşaman" gereken doğru zaman sana kalmış oluyor. Bu benim için çoğunlukla araştırma yaparak okuyarak gerçekleşiyor. Birine söyleyince inandırıcı gelmiyor ama doğruyu konuşuyorum. Kocaman bir kitaplığım var dolu dolu. Okuyorum yazıyorum araştırıyorum çiziyorum. Evişi ve yemek de oluyor kimi zaman örgü yapıyorum son 3 aydır riskli gebelik yüzünden evde durmak zorundayım ama ondan öncesinde gezerdim gündüzleri. Dostlarımla uzun uzun sohbetler ediyorum. Gündüz bu şekilde geçiyor akşam da eşimle sohbet ediyoruz yemek çay falan derken geçiyor zaman laptoptan film açtığımız oluyor ama pek izlemeyiz film zevkimiz ortak olmadığı için. Gece de erken yatıyoruz haliyle. Hafta sonları 2 balkon dolusu bitkimizle ilgileniyoruz oyun oynuyoruz falan. Tv olmaması kötü değil canım yeri geliyor gece yarısına dek muhabbet oluyor. Böyle yaşamak inan ki çok daha keyifli ♥️

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,497 göst.
0 oy
13 cevap 469 göst.
9 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Huzur içimde (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 188 göst.
21 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
39 cevap 827 göst.

Kategoriler