0 oy
636 göst.
Diğer kategorisinde (365 puan) tarafından
Akşam akşam bi bu başima gelmemişti buda geldi tam oldu valla kizlar lavbodan çıktım tam salona giricem salonun kapısının üstünde kocaman kertenkele elim ayağım boşaldı böyle var ya napicagimi şaşırdım resmen bildiğim bütün duaları okuya okuya salona girdim eşim balkonda uyuyo ona kertenkele var yakala diyorum sonra bakarız diyo adam hiç farkında değil öyle uyuyo zar zor uyandirdim yakalama falan çalıştı fazla bisey de yapamıyo yanlışlıkla öldürürüm korkusuyla ben kapıdan onu izliyorum ama var ya heralde ustume gelse korkudan dogururdum yarım saat uğraştı mutfağı alt üst etti bide ne görelim bitanede yavru zar zor pencereye kadar kovaladı pencerenden çıktı büyük olan yavruyuda karton kutuya koyup bencerenin dışına koyduk . Esim su istiyo ben korkudan suyu getirmeye gidemiyorum remsne baya korktum ya bi an onu öyle görünce ay insallah baska yavru yoktur ya gece nasıl uyicam ben .

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ayyyy geçen kızımın odasında gördüm ö eşime söyledim makina ile çektiiiii:///
(365 puan) tarafından
Benimki kiyamdadi bosu boşuna zarar vermeyelim dedi şimdi bütün evin camları kapalı oturuyorum odadan dışarı çıkamıyorum kiz resmen neden se baya korktum
tarafından
Ayy biliyorum bende o günden beri balkon kapılarını kappatı sadece 2 tane cam açık
(365 puan) tarafından
Nasıl bi piskolejiyse valla anlamdim ☺
tarafından
Ayyy suss kızz sen birde bana sorrr benimde böcek fobim var çıldırdımmm resmennn
(365 puan) tarafından
Kız düşünün bide lavbodan cikiyosun direk onunla göz göze geliyosun abi yok boylr bisey bi an doğurcam falan sandim onun altindan gecip salona geri girdim yok boyl3 bsi3y ya
(365 puan) tarafından
Aman valla dogururdum orda ayy düşünmek bile istemiyorum
tarafından
Hahahah haha kız güldürdün gece geceeee:)) ayy bak düşündükçe huylanıyorum beee
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaaaa dunyanin en masum hayvanlarindan insana yanasmazki korkma kiyamam :(
(365 puan) tarafından
Kız sende bi anda onunla göz goze gel bide karnin burnundayken sende korkarsin valla ☺ cam kapı acamiyorum gene gelcek diye
tarafından
Yaaa bizim evde bi yaz yasadi annemdeyken bocek vardi cok onlari kovalardi evden seviodum ben isim falan koymustum hatta ")") :)
(365 puan) tarafından
Aboo☺ kiz valla iyisin sen ben küçücük bi bocekten bile korkarım ne bilim çok öğrenirim onlardan garip bsi3y ☺
tarafından
He bocekler benide hasta edio ne guzel bocekle beslenen hayvan iste diye onu seviodum :):)
(7,931 puan) tarafından
Bende çok korkarım. Ama akşam gelir genelde gündüz olmazlar. Aç kapını pencereni havasız kalma canım
0 oy
(1,615 puan) tarafından

Ayy allahım benim de buna benzer bişey gelmişti başıma eşimi sabah işe geçircektim o aralar mide bulantısı falan kusuyorum kahvaltıdan sonra banyoya doğru koştum o hızla önümden çekirge sen bi zıpla kusmayı falan unuttum korkudan geri odama kaçtım eşimde korkar öyle böceklerden zar zor yakaladı bahçeye bıraktı aklıma geldikçe hala gülüyorum çok kötü birşey yaa :D

(365 puan) tarafından
Valla öyle kiz rabbim korakanlara böyle şey yasatmasin cidden çok fena
(1,615 puan) tarafından
Haklısın valla canım :)))
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Böyle durumlarda kertenkelrhr sinek ilacı sıkıp sersemletin zaten etki etmiyor sonra acık havaya bırakınca yasıyorlar :) ama siz en insanı yolu tercih etmissiniz
0 oy
(1,185 puan) tarafından
Kız bizim tarlalarda onlar cirit atıyor küçükken etekleri ize toplar sever geri bırakırdı beyinden korktun hiç görmemişsin ondan korktun heralde :D
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Ben napayım kizlar köyde yaşıyoruz ne ararsan var :D eşimde geçen korkuttu beni mutfak önlugunun üstünde kertenkele varmış şunu al dedi bende önlüğü diyor sandım haberim yok kertenkele olduğundan önlüğü bi salladı çok korktum kızdım hamileyim ben korkutma beni bidaha dedim bisi olmamıştır inşallah :angry::( kertenkele deyince aklıma geldi :)

0 oy
(1,754 puan) tarafından
Kiz bende olsam asla o evde uyumazdim simdi her odaya girince gozlerin ariycak vardir diye mutlahka var yine bi care bulun aiyyy evde ya balalamisaa

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,201 soru

24,135,993 cevap

334,302 kullanıcı

...