0 oy
1,122 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bayram nedeniyle geldiğim köyde ilk kez bir kadının tavuk kestiğini gördüm!! : ))) Şaşırdım biraz siz yapabilir misiniz ya da yaptınız mı daha önce

29 Cevaplar

0 oy
tarafından

Gunlerce aç falan kalırsam da bır tavukla basbasaysam baska yemek secenegi yoksa bı dusunurdum :D

tarafından
O zaman bırak kesmeyi çiğ çiğ de yenir :D
-Reklam-
0 oy
(2,565 puan) tarafından
YapAmam korktuğumdan değil kıyamam empati kurarım elim ayağım boşalır bayılırım çok kötü ya çok üzülüyorum:(
tarafından
Ben de benzer hissederim:) Peki böyle börtü böcek görünce evde falan aynı duygu oluyor mu hiç öldürdünüz mü yoksa başka şekilde mi uzaklaştırırsınız ?
0 oy
(3,829 puan) tarafından
Kesmisliğim var 
tarafından
Hadi yaa iyi cesaret 1 tane mi kestiniz peki yaşınız sakıncası yoksa 40'ın üzerinde mi ?
(3,829 puan) tarafından
Yoo yaşım 22 anneannem her sene toplu katliam yapar kaz keser koyarız buzluklara 18 den beri ben keserim hepsini
tarafından
Gerçekten cesaret işi yaşa da bakmıyor :D Kaz kocaman değil mi peki resmen bazıları koyun gibi oluyor.. Ona nasıl güç yetiriyorsun canım nasıl oluyor ya.. Tamamen soğukkanlılık meselesi ben olsam video falan çekerim kaç kadın bunu yapabilir ki!! :D
(3,829 puan) tarafından
Bı ayağımla ayaklarini bı ayağımla kanatlarını tutuyorum dizimle de karnını tutuyorum ki celallenmesin sonrası malum işte hart
Ay psikopat gibi hissettim kendimi
tarafından
Tamam zaten kanatlarını ayaklarını tutmadan olmaz ama gücünüz nasıl yetiyor :D Horozlar bile keserken zapt edilmiyor neredeyse ve başı kesildikten sonra bile bıraksanız bahçeyi turluyor birkaç dakika... Siz iyi zapt ediyorsunuz cidden kaz bir de kocaman!!
(3,829 puan) tarafından
Biz ayaklarını bağlarız bide normal bicak gibi değil dedem onlari surekli bileyler bakar dokundurman yeter yani ne bileyim ilk zamanlar zordu da şimdi anlamiyom bişe kestikten sonra kaciyom zaten ki cirpinsin cani guzel ciksin
tarafından
Peki en önemlisi ve en merak ettiğim hadi bir cesaret yeltendik.. Ondan sonra peki kesme anında veya kestikten sonra vicdan ya da pişmanlık oluyor mu o an ne hissediyorsunuz, ben cesaretimi toplasam bile bu yüzden yapamam sanırım..  Şimdi falan aklınıza gelince ne hissediyorsunuz yani mesela sonuçta bir canlının kafasını koparıyorsunuz ?
(3,829 puan) tarafından
E allah onu bana yemek olsun diye yaratmadı mı yarattı niye vicdan azabı cekeyim ki
tarafından
Ya yargılamak için değil sadece merakımdan soruyorum.. ki ben böceklere bile öldüremem yani çoğu kişi aldırış etmez bile.. Kişilerle alakalı tamamen... Ama keserseniz bence youtube'a video falan atın... Çünkü günlük bağ bahçe toplayan kadınların videolar bile binlerce izleniyor ve dolarları götürüyorlar :D
(3,829 puan) tarafından
Emaan bana kadar kesen kaç tane insan var . Her insanın yapısı farklı oluyo işte
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Kadinin kesmesi doğru degil
0 oy
(4,584 puan) tarafından
Ay yok be böcek bile olduremiyom ben tavuğu nasıl öldüren:)
0 oy
tarafından
Keserimde ama kadınin kesmesi haram kılınmış:-)
tarafından
Hayır ben de araştırdım öyle bir şey yok dinen
tarafından
Hm araştirmadim ama öyle söyleniyor
0 oy
tarafından
Kizz ben meğer neymişim jsjsjsj dedemler gozumun önünde inek tavuk keserler bende izlerim bana bicagi verselerde keserim ssjsjsj tabii inek degil ineklerden korkarim bi boynuz atsa uçarım 
tarafından
Valla degişmez zevkle yaparim sjsjs i
tarafından
Kararlısın yani :D Daha önce bir şey öldürdün mü peki böyle börtü böcek haşere falan da olsa tecrüben var mı ?
tarafından
Ooo hemdee nee çok öldürdüm öldürmeden durmam heleki 40 ayak ilac sıkardım baktim bayilmis direk bi fiske vurup öldürürdüm
tarafından
Kırkayak da kocaman oluyor normalde görsem korkarım, şu an yapabileceğini düşünmeye başladım :D
tarafından
Anamin evinde cok var malesef:(
0 oy
(10,036 puan) tarafından
yok ben arıdan korkan kısıyım hemen kasıntı gırıyo tovuk hıc kesemem  korkmam tovuktan kıyamam ona ben severım daha cok

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 1,024 göst.
4 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sengul81 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 218 göst.
16 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nazli566 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 213 göst.
28 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anka (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
3 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,359 soru

24,182,356 cevap

336,387 kullanıcı

...