0 oy
234 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Aşırı sinirlendiğim konuyu paylaşmak istiyorum. 

Oğluma bu uygulamadan mayo beğendim primark msrkalı ve etiketli ürün. Dün kadın 40 TL ye satışa koymuş kadına güneş koruması olup olmadığını sordum kadın detaylı araştırma yapıp ürünün kendince ederini bulup fiyatı 70 TL yaptı. Sinirlendim birşey demedim. Komşum da kendi hesabı üzerinden kadınla konuşup dün gece 65 TL ye anlaştı. Bugün alacaktı ki kadın mayo yu 100 TL yapmış. 

Bu tarz insanlara tam olarak ne demek gerekli ben bulamadım. Böyle insanları anlatabilecek bir kelime tam olarak nedir? 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Uygulaması olan arkadaşlar şu kadınla konuşup anlaşıp sonra vazgeçtim bu mal bu kadar etmez diye konuşma yapın nolurr içim soğusun
tarafından
Kullanıcı adı ver kız senin için yapıcam
tarafından
Fırsatçılara fırsat vermeyelim
tarafından
Ah canım benim şuan sakinledim boşver zaten yar olmaz satamaz teşekkür ederim canım benim
tarafından
Ahahah sinir bozucu ama gerçekten
tarafından
Hemde nasılll :)
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Arz talep meselesi talep arttikca fiyat artar yurdum insanı da her daim fırsatçidir Allah imkan vermesin
tarafından
Yaa kuzum zaten 4 kişi favorilemiş 2 si biz. Kadına teklif yapan yok. Bildirim geliyor. Kadın kendi kendine gelin güvey oldu *****
(7,617 puan) tarafından
Terbiyesiz işte boşver baska yerden bak demek 2 3 teklif gelse 150 edecek
tarafından
Elinde patlasın artık zaten bedava verse tenezzül etmem
(7,617 puan) tarafından
Bende kullanıyordum bu uygulamaları böyle degisik tip saticilar yüzünden sildim ugrasamam kimseyle
tarafından
Bende silicem yakında. Bir sezon giymeyi için insan gidip bir dünya çocuğa para vermek mantıklı gelmiyor
(7,617 puan) tarafından
Kesinlikle gerek yok

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 724 göst.

Kategoriler

1,469,344 soru

24,070,962 cevap

330,655 kullanıcı

...