0 oy
2,700 göst.
Diğer kategorisinde (1,082 puan) tarafından

Aşk postu olsundu :angel:

Dünürleriniz var mi :D benim yok henuz :ermm:

44 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kız ben sana kızımı gelin verecem ne yok
-Reklam-
+3 oy
tarafından
ben kizlarimi tr ye gelin vermem oglunu veren varsa avrupaya ic guvey alirim belki. ama zebani kaynana dglm iyi bakarim : D
tarafından
ulusal ulke kisaltmasi . Bak anlamissn :)
tarafından
neyi kisaltip neyi uzaticagimi sana mi sorucam ?
(23,280 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Tr de sana bayılmıyo bil istedim sjsjsj
tarafından
bugunluk tdk lik ve avukatlik gorevin bittiyse gidebilirsin :)
 bende sana bayilmiyorum.
tarafından
ortada yanlis bir kelime yok ki olsada haddìn olmuyan seye burnunu sokup uzatiyorsun
 yaranin ozunu acta onun ustune konusalim boyle cok anlamsiz duruyor atarin
tarafından
Kızlar sakin olun . İsteyen istediğini desin . Bunu için kalp kırmaya değer mi. Ortada kötü niyetli bir yaklaşım da yok arkadaş yurt dışında yaşadığı için o şekilde demeye alışmış olabilir. Buyutecek bir durum yok. İkiniz de sevdiğim uyelersiniz yazmak istedim.
tarafından
ee asena anlat daha daha...

keske az anlamli bir mucade icinde olsaydinda bende ona gore sana cevabini versem... ordan bakinca kimin anlamsiz oldugu o kadar net ki.
tarafından
Valla ikinizde barut gibisiniz burdan bakınca :) uzatack birşey yok
tarafından
Ha şöyle
tarafından
Ayşe sakin olurmusun biraz allah askina zelal kotu birsey dememiş TR türkcenin kisaltmasi hani o isveçte yaşiyo ya genellikle yurt disinda olanlar TR diye konusur. Neyi bu kadar abarttin anlamadim yakismiyo sana canim
(23,280 puan) tarafından
İremcim sakinim ben sende sakin ol bak konu kapandı biz dağıldık
tarafından
Bana mı dedin yoksa Asena'nin gerçek adı Ayşe mi . Olay tatlıya bağlandı bence
tarafından
Yorumlardan sevdiğim bazı üyeler var da ondan dedim bizzat tanismadik :)
(23,280 puan) tarafından
Canımsın sağol bebeğim ❤️
(23,280 puan) tarafından
Hem sen niye karıştınki durduk yere irem?????
tarafından
Sende sağol bende kalp çıkmıyor :D
(23,280 puan) tarafından
Olsun hiç sorun değil :D
tarafından
irem aciklamaya gerek yok asenada tr nin ne demek oldugunu bal gibi de biliyor.
tarafından
kimin yancisi acaba :)
tarafından
hahaha asena bunu baskasina desen okeyde bende 10 adama yetecek potansiyel var diyimde sana bundan bir mana cikarma kndin icin : D
tarafından
keske ortada anlamli bir derdin olsaydida bahsettigini gorebilseydim asenacim :) manasiz manasiz cam sakizi gibi uzatiyorsun bak valla hala derdini cozmus degilim
tarafından
catana soralim :)
tarafından
Kız gece gece hiç mi derdiniz yok Allah aşkına yatın uyuyun hadi :) iyi geceler
(23,280 puan) tarafından
Ben tam susuyodum araya irem dahil oldu sonra kayboldu ireme neyse
(23,280 puan) tarafından
Çok derdim var ayşenuuur :D kız çok şükür tek derdim Alparslanı büyütmek
tarafından
aysenur benim bebeler uyudu kiz keyif zamanim cayimi cikolatami daha yeni yiyebiliom :)

bende kapanmisti diye dusunmustum.
tarafından
Zelal yorumu okuyunda yumurtadan cıktı kabugunu begenmıyor demek geldı ıcımden :D acıkcası kımse de kızını el memleketıne yollamaz zaten be, uc kurus param olsun bayragım altında yasayayım
tarafından
Valla bişey diyim mi ikinizde altta kalmamak için laf yarışına girdiniz . Uzatacak bişey yok . Burda herkes biri bişey dese de yanlış anlasam kavga etsem diye pusuda bekliyor. Normalde hiç oralı olmam ama ikinizin yorumları denk geldikçe görüyorum  ondan yazmak istedim. Amannnn yeter beee :D
tarafından
gozde bak ne guzel demissin kimse kizini yollamaz diye benim derdim yumurta mi tavuk mu . bende kizimi uzaga gondermem. sonucta evim artik burasi dimi. ister tr olsun ister italya ben uzaga gelin gittim kizlarim gitsin istemiyorum butun mesele bu :)
tarafından
E ama Tr dıye belırtırsen burayı begenmıyor olursun :) uzaga yollamam desen anlarım
tarafından
dipnot : isteyen istedigi yasar tercih meselesi. konu zaten 5 kurus param olsun yurt disi olsun degil ki.
tarafından
gozdecim bak adimin yaninda ne var svd yani sveden . tr de svd de ulke kisaltmasi ustelik uluslar arasi . bu yanlis eksik veya hakaret teskil eden birsey degil. www. tr veya tl ( turk lirasi ) gibi kisaltmalar bu mecralarda oldukca kullanilir bundan degisik manalar pesine vermeyin.

asena tospik hayirdir ?
tarafından
yoo begenmedigimi kim soyledi begenmesem tonla para bayip hersene gelir miyim :) gayette begeniyorum tr cennet cennet : D
tarafından
iremi bosver bak gozde geldi ;)
(23,280 puan) tarafından
Tabi cennet 3 tarafı denizlerle çevrili her mevsim yaşanıyo toprakları verimli daha nolsun demi
tarafından
tdk bilgin kadar olmadada cografya bilgin iyi asena evt aynn isvecin 9 ay sogugundan sonra kemiklerim isinio : D
(23,280 puan) tarafından
Evet demekki oda benim hissettiğimi hissetmiş  bi ben değilmişim tr deyişine takılann :))
(23,280 puan) tarafından
Elhamdülillah boşuna okumadık demi
tarafından
Zelalcım ben kısaltmana degıl TR dıye belırtmene takıldım dıyorum sen hala ısmının yanında svd var dıyosun o benı ılgılendırmez ki :D ben sımdı burdan karsa gelın vermem desem karslı bana demez mı nıye kars dıye?
tarafından
Asena ++++ sana tatlım
tarafından
ee anlattim anladiniz iste umarim :)

laf aramizda asena öss de cografyayi full cektim ;) ulkenin cograsyasina gayet hakimim
tarafından
karsa bende vermem cok uzak gözde : D yaninorda yasasamda vermem
(23,280 puan) tarafından
Niyeyse fullediğine hiç inanmadım
tarafından
senin ecdadin ordada benimki nerde asena merak etme senin ecdadinin oldugu yerde benimkilerde var :)  agzimin ucu burnumun ucu diye hala lafi carpittim yaftalama pesindesin beni ama ben ulkemin guzelligini fazlasiyla biliyorum. orda yasamayi tercih etmememdem oturu baska bir profile sokuĺmam sacma ama :)
tarafından
napim sana diolomamimi gosterim oldu olucak tc mi verim gbt me bak : D ay tc dedim gbt dedim af buyur
tarafından
Kadın tr yazmasına niye o kadar takıldınız selamun aleyküm yerine slm yazmak kadar doğal resmen pusuda mi bekliyorsunuz linç etmek için anlamadim ama şuan yorumları okuyorum ama inanın çok komik duruyor 1 kişiye kaç kişi tr açıklamasını düzeltemeye çalışıyorsunuz ve her seferinde kadın size ders veriyor :)
(23,280 puan) tarafından
Ben kimseyi kalıba sokmaya çalışmıyorum fikrimi belirttim sen konuyu nerelere getirdin
tarafından
evet az once tam olarak asenaya anlatmaya calistigim disardan gorunuyor dedigim olayi anlamissin &anneyim& . umarim asenada artik anlar.
(23,280 puan) tarafından
Ne dersi vermiş? Ben ortada ders göremiyorum valla ayrıca tr yi beğenmediğini ima etmiş okuma özürlümüsün sen ️?
(23,280 puan) tarafından
Ben anlayacağımı gayet iyi anladım merak etme zeval
tarafından
Ben okuma özurlusu değilim sadece senin anlamadigin şey dışardan çok komik duruyor fikrimi belirttim:)

Zelal sanki sana karşı bir saldırı var burda boşver daha yazma meşhur olmaya çalışan ülkeye aşık biri:d
tarafından
neye gore kime gore imaa. ben gerekli her aciklamayi yaptim sen istedgin imayi cikarip ona takilmissan yapabilecegim birsey yok.

Zelal.
tarafından
Zeval değil zelal bu arada sen az önce imla kuralından bahsetmistin demi hahahahaha anladık :D
tarafından
sıkısinca kufredip hakaret eden insanlarla konusabilecegim bir mevzu olmaz.

kadinda tipki gözde gibi fikrini belirtti isine gelmeyince hakaret ediyorsun. yandas fikirlere duydugun sevinc gibi karsit fikirlerede saygiyi dene.
tarafından
Ayse cocuğuyla uğraşan tek sen değilsin bende cocuğumla ugrasiyorum ortaliktan kaybolma sebebim bu ayrica zelalin yandaşa ihtiyaci yok kendini gayet guzel ifade eden akli basinda biri :))

Senin ben neden sinirlendiğini hala anlamadim? TR yazmasinda ne varr bu kadar abartildi bu olay. Senin asenanin anlaminida bi aralar profilinde bozkurt olmasinin mânasini da gayet iyi bilen biriyim benim babam eski altindağ ülkü ocaklari başkan yardimcisi ;) yani ülkuculuğude milliyetçiliğide sapina kadar bilen bi insanim merak etme. Ben nedense senin bu davranisini zelalin kürt olmasina ve yurt disinda yaşamasina bağliyorum. Çünkü bazilari daha önce zelale kürt diye vatan haini diyecek kadar alçalmişti eğitimsizlikten... Dip not olarak şunu ekliyim madem konu buralara kürtlere vs vs geldi ayşe senin beni çok iyi anladiğini tahmin ediyorum ;) şehit fethi sekin bi kürttü ve bu vatani için kanini döktürdü. Sen beni çok iyi anladin ayşe bence :))
tarafından
" bu dilden anliyorsunuz " sozunu ustume alinmadim bil ortaligi cevirmeye calistigin yangin yerinde sana iyi sacmalamalar
tarafından
Ben zelali severım ılk dedıgınde kızdım ve hıc cekımmeden de soyledım oyle demek ıstememıs :) uzatmayalım asena ısmının hakkını verdınnnn :)
tarafından
Aa asenacım senın sınırlerın asırı gerılmıs heralde ters anlıyorsun yorumu zelale yaptım ve zelali hıc savunmadım yorumlarımı oku istersen tekrar :)
tarafından
Ayşe 3 cocuk seni yipratmiş sinirlerin bozulmuş bence bugun.. Cünkü seni ben taniyorum ne anlamda ne manada yazdiğini da gayet iyi biliyorum
tarafından
Sen bide benim babamin geçmisini görsen. Benim seninle bi problemim yok zaten ama ayrimcilik yapman problem olan şey neyse uzatmanin bi anlami yok bence herkes yolunda güzel
(23,280 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Benim çocuklarım beni yıpratmadı gayet akıllı uslu çocuklar nerden vuracağını şaşırma çocuklarımı konuya sakin dahil etme gayet iyim ben sen önce kendine bak beni tanımıyosun nerden tanıyosun anlatsana bi merhabadan öteye gittikmi nasıl çözdün olayı burda oynama şimdi tanıyomuşmuş
tarafından
Asena benim kimseye asla yalakalik yapmam yoruma denk geldim fikrimi belirttim sen eleştiriye kesinlikle açık değilsin okuma özürlü demissin ama sen kesinlikle anlama özürlususun boş boş burda kalkmış yok babam yok amcam bla bla bla tamam anladık 2 teneke yağ vermişler sana ama sakin ol :D
tarafından
Aaaa terbiyesiz özelden de yazma admine ss atarim ben görürsün
tarafından
Sen çoktan burdasın da sana ne verdiler madalya mi yoksa para mi yok dunki falan ben insan gibi eleştiri yaptım özürlü diyen sen yalaka diyen sen özelden hakaret eden sen gelmiş adam gibi konuş diyor yaw yürü git yazma bana bir daha dün değil diğer günkü:D
tarafından
Asena bunun gibi kişiler kışkırtıcı yazar insani bilerek delirtiyor bence uzatma ona karşı ne dediğini oda bilmiyor konuyu yağa bağladığına göre yarası var belli
(45,021 puan) tarafından
Zelalim  İsveç güzelim artılar sana❤️
(22,057 puan) tarafından
Gunaydin zelalcigimm
tarafından
Anaa nolmuş gıı ortalık karışmış mübarek günde birbirinizin kalbini kırmaya değer mi
(1,573 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Zelalciyiz + :D
(23,280 puan) tarafından
İrem söyleyince bende söyleyim dedim onu bişi sanıyo
tarafından
derya elos size kalp kizlar ❤muckss

ben gece konuyu kapatmistim ama ne uzamis asena sende sinirlendikce sinirlenmissin ama sakinlesince anlamissin ne kadar abartigini giden yorumlar bunu gosteriyor :)

ve....

iyi bari sonunda beni anlamani ve ozrunude kabul ediyorum ( ....sabah yorumunu gordum lakin yogundum cevap veremedim... : )
 her ne kadar sen gosterdigin erdemden dolayi pisman olup o cevabini kapatsanda ortada bir yanlis anlasilmadan dolayi uzatilmis bir konu oldugu asikar canim ;)
(23,280 puan) tarafından
Aynen teşekkürler özür yok sadece kusura bakma dedim
(7,616 puan) tarafından
Yine bi mikser çalışmaları yapılmış zelal senin üzerine boşver anlayana davul zurna az anlamayana sivrisinek saz :))))))
(23,280 puan) tarafından
Kim kime nolmuşşşşş
+3 oy
(7,933 puan) tarafından
Burdakilerden kriterlerimize uyan çıkmadi henüz☺☺
tarafından
aman hic birsey takmasanda altin ne ki sen kiymet deger ver sev cocugundan ayirma yeter. o altinlar cogu zaman gosteris oluo bize Allah korkusu olan insanlar lazim ;)
(7,933 puan) tarafından
Tabiikide orasi öyle bebegim
tarafından
artik dunurmuyuz : D
(7,933 puan) tarafından
Dunürüz tamamdir gelinime iyi bak☺☺
tarafından
gelinin gozumun bebegi : D sende zavama iyi bak : D
+1 oy
tarafından
Aliye yasit gelin adayim yokburda malesef ama ikinci kismet kiz olursa kimseye vermem ama erkek olursa alacagim var sevdanin simosu  var xjhdbd
tarafından
Ben hep avantaja cevirirm herseyi napsin susuyo mecbur sonuna kadar da kullanirim ☺️
(163,328 puan) tarafından
daha yolum basi ☺☺ bunun dogumh var lohusaligi var var oglu var eniste yandi
tarafından
Kiz saolsun hep oyle de ben biraz mikropluk yapiyom adama eziyet eden benim dkdj
hamilelere serbest olcak o kadar ☺ tadini cikart valla hamilesin aldigin nefes bile ibader sayilirmis
tarafından
Dibine kadar yasatiyo saolsun gorev bellemis zati
+1 oy
tarafından
Guldenin güzel kuşu benim tosbalagima yanikkk ❤️❤️ everecez :D
(14,190 puan) tarafından
Ahahhaahhahahaha
+1 oy
bkt ortmenimin kizini baby boyuma kerttik mihrinin oglanada şimoşu verdim 
+1 oy
(45,021 puan) tarafından

Arasa Edanin kızına  talibim dedim de 22 sene sonra sendeyim diye :D

+1 oy
(53,847 puan) tarafından
fatom var onla dunuruzde koptuk su siralar☺️
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Benim de yok :)
(1,082 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Esra ile biz dünürüz Mehlika gelinim olur ❤️ cağnım gelinim cağnım dünürüm ❤️
(18,460 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım hayırdır önemli bir şey değildir umarım
tarafından
Göğsümde kitle çıktı kuzum ama şükür ki sütten kesilince olusanmis
(18,460 puan) tarafından
Ha iyi bari canım geçmiş olsun
tarafından
Teşekkür ederim canım ❣️
(13,306 puan) tarafından
Biz de sizi öptük Keremle ❤️
0 oy
tarafından
Eday la meyilliyiz gibi oğlumu çok sevdi bakalım:))
(23,280 puan) tarafından
Hahahahahha bakalım hayırlısı znsjsj
tarafından
İvit:))
(1,082 puan) tarafından
Kahveler gelsinnn
0 oy
tarafından

Dünür münür yok kızımı vermem kimseye :D

tarafından
Ablammmmm ☺❤❤❤
(3,166 puan) tarafından
Kız hülyaaaaaaağ.. Benden iyi dünür bulamazsın bak. Şu kadar yorumun içinde seni aradım buldum ☺️❤️
tarafından
Buldum benim kafadan birini +++++
tarafından
Dicle kuş benim hahahaha
tarafından
Deroş yaaa bal mısın sen ☺❤❤❤

Rahimee bir tane kızım var onu da benden alacaklar ahh ☺❤

Büşşş obez sus sen ☺❤❤❤
0 oy
(3,807 puan) tarafından
Tek bebeğim gözde kuşum gozdeeeee
tarafından
Zeynom anamda benim zibidilik zamanlarimda ben disarda kavga ederken komsunun oglunu doverken  sey demis komsulara bunu kimse almaz elimde kalir ahhaha kadinin caresizligini dusunsene djdhdh
tarafından
Heh mihrim annen kalp ben su an onu en iyi ben anlarim sjsjs
tarafından
Ama bak annemin en erken evlenen kizida benim haberim olsun senin kiz kalp ben ozaman djdjdh
tarafından
Ayy veremem kizimi erkenden allahin killi erkegine sjsj kiyamam daha kuzu o :D
Buyusun eli ekmek tutsun kendi ayaklari ustunde dursun :D dur bakalim biz boyle planliyoruz da Allah neler yaziyor kim bilir sjsj
tarafından
Yok ama gercekten dogru diyosun once alsin meslegini sonra dusunsun nasip insallah rabbim hayirli kapilar acsin hepsine
0 oy
tarafından
Benimde yok henuz. Daha erken biraz daha büyüdüler:) 
0 oy
tarafından

3 oğlum var kimseyle dünür değilim 11 8 ve 2 yaşında taleplerimizi bekliyoz:D

0 oy
tarafından
Dünürüm yok yaa benim
0 oy
(23,280 puan) tarafından
Alişin çok talibi vardı nerde onlar :D
(1,270 puan) tarafından
Aliş bizim di en son daha kimmiş rakiplerimiz:))
(23,280 puan) tarafından
Bak mesela biri sen :D
0 oy
(8,173 puan) tarafından

Arkadaşım var kızı olacak dünürüm derim hep :D

0 oy
(1,363 puan) tarafından
2 oglum var. Gelen rahat eder, karismam asla. Gelin tarafini tutuyorum ben. Torun bakmam ona göre. Maddi destek saglarim. Manevii olarakta gezeriz, egleniriz :) 
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Bendede yokk

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 286 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde gelbebegim (1,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 444 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,410 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 400 göst.
17 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde zynp. (32 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,463 soru

24,058,780 cevap

330,039 kullanıcı

...