0 oy
785 göst.
Diğer kategorisinde (1,175 puan) tarafından
Benim kaynanam anlatır anlatir sonra yinede sen bilirsin, kaynanam bana is ogretiyo deme derdi her zmn. Gecen gelmis ben fazla alisveris yaparim bunuda biliyo, yilda iki kez kiyafet alinmali diyo halilarin kirlenmis yika, tüylerini ayda bir al cok alma diyo ona neyse artik. daha oncede esime dovsen her istedigini yapar sözünden cikmaz demis esim kendisi anlattı... bende severdim ama ısınamıyorum artik cok itici gelmeye başladı yüzünü bile gormek istemiyorum 

24 Cevaplar

0 oy
(449 puan) tarafından
Karıştırmak cok istedi her zaman da istiyor  bisey dese terslerim bu benim halim kime ne veya akil almaya ihtiyacım yok derim  zorla yine fikir verir her zman makina mi çalışır yemek niye az yapiyorsun bir sürü şey........
-Reklam-
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Neden böyle kendilerinden soğuturlar anlamış değilim. Kayınvalidem hiç karışmaz bize 4 eltiyiz şunu da şöyle yapın demez nişanlıyken mobilya altın gelinlik hiçbirini görmedi eşimle ikimiz aldık gelinliği annemle baktım eşim yoktu o zamanlar. Benim ne iş yapacağıma hayatta karışmaz aksine bizde kaldığı olmuştu farklı şehirde yaşıyor bana kızım bugün de temizlik yapma çok yoruyorsun kendini der hatta bugün yoruldun sen git biraz uyu eşin gelene kadar ben TV izlerim der.
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Hepsi bir tarafa tüylerine niye karışıyor. Karışacak birşey kalmadıysa demek ona da dil uzatmış
0 oy
(186,778 puan) tarafından
herkez cefa cekiyo demekki illa 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 166 göst.
23 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Hnimasln (384 puan) tarafından soruldu
+1 oy
32 cevap 891 göst.
0 oy
39 cevap 2,139 göst.
23 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Sedagnay (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,097 göst.
16 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (4,863 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,071 soru

24,600,664 cevap

363,555 kullanıcı

...