0 oy
387 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,879 puan) tarafından
Kızlar gaita testi verdik rotavirus olmuş kızım hiç bişey yemiyo kusuyo su gibi ishal olmuş ne yapsam çabucak geçer acaba ilaç verdi 4 tane bide 7 tane iğne verdiler 1 hafta 10 gün sürer dediler bu arada asi yaptırmamıştim maalesef 

7 Cevaplar

0 oy
(1,856 puan) tarafından
Hangi sehir orasi
(1,879 puan) tarafından
Bende bilmiyodum valla canım hiç bilgi bile vermediler
(1,856 puan) tarafından
Bizi fakir gördüler alıp vurmazlar bunlar diye söylemeye bile gerek duymadilar :)
(1,450 puan) tarafından
Bana zorunlu değil demişti ebe
(1,879 puan) tarafından
Hiç sorma valla ondan demek ki :) ne bilim Rabbim şifa versin hasta olan bütün evlatlars
(1,879 puan) tarafından
Meteninannesi zaten zorunlu olanlar ücretsiz zorunlu olmayan ilaçlar ücretli ama en önemli aşılar da ücretli olanlarmis malesef
-Reklam-
0 oy
(223 puan) tarafından
Lütfen çocuğun kan gazına baktır lütfen. Elektrolikli su ver 
(1,450 puan) tarafından
O nasıl.oluyor bilgi verirmisin
(1,879 puan) tarafından
Nasıl baktirayim canım hiç bi bilgim yok bide bu elektrolikli su ne oluyo
(223 puan) tarafından
Çocuk hem ishal hem kustuğu için vücudunda su kalmıyor bu da ciddi bir sorun hem de çok ciddi. Biz yaşadık Rabbım bir daha yaşatmasın. Kan gazını çok çok zor yukseltebildiler. O yüzden böyle bir durumda ısrarla doktorunuzdan kan gazına bakmasını söyleyin elektrolizli su isteyin.
(1,879 puan) tarafından
Su bol bol iciyo bu arada izotenik su olan serumdan taktılar geçmezse çok kötü olursa tekrar götürürüm canım çok çok sağol
tarafından
Aynilarini ben yazacaktim canim benim oğlumda gecirdi illet bi hastalik
(1,879 puan) tarafından
Ben şuan ilaçları icireyim geçmezse mi götürüp baktirayim yoksa yarın götürüp baktirayim mi kizlar
tarafından
Canim attiğim fotoğrafa bak
(223 puan) tarafından
Götür baksınlar canım ben ustelemesem bakmayacaklardi cırtlak ol evladin söz konusu bahsettiğim şey çok tehlikeli
0 oy
(8,716 puan) tarafından
Bende asi yaptiramadim cokk korkuyorum bundan :(
(1,879 puan) tarafından
Allah'ım korusun hepsini yaa valla çok korkuyorum inşallah geçer
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede geçer .keşke asi yaptirsaymissin bacım ya en azından olsa bile hafif aylatirdi yavrum şimdi iğne olmak zorunda kaldı :(
(1,879 puan) tarafından
Malesef kuzum ve bizim ebe asilari söylemedi ben kendim öğrendim cevremdekilere sordum hiç biri yaptırmadık gerek yok dediler ilk çocuk bilgisizlik bende yaptırmadım
(1,089 puan) tarafından
Manyak kadın böyle birşeyi nasıl söylemez ya en önemli aşılardan biri . Çok çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşir evladım. Bol bol su ver vücudu su kaybetmistir muz falan yedirmeye çalış biraz toparlasin bağırsakları
(1,879 puan) tarafından
Su veriyorum canım bol bol ama muz falan hiç bişey yemiyo ne yese hemen cikariyo zaten alttan
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Samsunda yaşıyorum dün bende konu açtım salgın var diye malesef öyle probiyotik ilaçlar verdiler yeğenlerime. Bu süre zarfında bebeğin kaç aylık bilmiyorum 6 aydan büyükse sık sık su ver vücudu susuz kalmamalı en önemlisi o ve ateşine dikkat et ilaçlarını mutlaka la düzenli vermelisin. En çok önemli olan su şuan 
(1,879 puan) tarafından
Bende ishalim valla inşallah banada gecmemistir yaa off Çocuğum iyi olsun da geçer hemen ❣️
(1,017 puan) tarafından
Yetişkinlerde pek bişi olmuyor ishale geçiyor su için 3 litre altına düşmeyin bişi olmaz sıkıntı bebeklerde çünkü çok fazla su veremiyorsınuz zorlayamıyorsunuz. Dikkat edin vucudunu izleyin susuzluk kuruluk yapar dudaklarda direk anlaşılır su teklif edin salatalık gibi su içerikli şeyler vermeye çalışın
(1,879 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol ben önemli değilim zaten kızım iyi olsunda biran önce
(1,017 puan) tarafından
Önemlisin aslında anneler hep öncelik evlatlarım deriz ama en büyük yanlış orda önce kendim de sen iyi ol ki evladına faydan olsun
(1,879 puan) tarafından
Orası öyle kuzum da ben iyi olurum o iyi olursa ❣️
0 oy
tarafından
Bizde şuan rotavirusu ile mücadele ediyoruz bacım 

Çocuk Hastanesi'ne götürdüm orada yatan tüm çocuklar rotadan yatiyordu salgın varmis özellikle sularda hazir suyu bile kaynat ver dedi birde takviye aldım çok ovdu eczacılar doktorda dedi ishali hemen gecirdi
(1,879 puan) tarafından
Kaynatirim gerekirse canım valla yeter ki iyi olsun ne salgın varmış bitmek bilmedi şu salgınlar ya ne takviyesi verdi canım size bakayım doktor yazmadiysa ondan da aliriz
tarafından
Entrogermina varya O bizim potasyum çok düşük ickti ishalden bol bol muz yoğurt ve bunu al dediler hiç yediremedim bişey bu 2 günde postasyum dengesini düzeltmiş mutlaka al derim çocuk onla ayakta 3 eczane de övdü biraz pahalı ama
(1,879 puan) tarafından
Gerekirse alırım canım parası hıc önemli değil çocuğum iyi olsun da çok sağol kuzum Allah razı olsun ❣️
tarafından
Sendende bacm Rabbim şafi ismiyle şifa versin evlatlarımıza ❤️
0 oy
tarafından

image

kusum e nabizina gir çocuğunun kan sonuclarina bak eğer böyle kan gazı yazisi varsa yapmişlar demektir eğer yoksa yarin git yaptir
(1,879 puan) tarafından
Tamam kuzum sağol kan almadılar bakayım suanlik iyi bugün hiç kusmadi bı kerede kaka yaptı akşam işte onu götürdük böyle çıktı eğer ki geçmezse cogalirsa ilk isim bunu yaptırmak olur çok sağol canım Allah razı olsun ❣️
tarafından
Ne demek canim rabbim şifa versin kuzuya ❤️

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 409 göst.
20 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Bethus (655 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,076 göst.
0 oy
1 cevap 108 göst.
0 oy
6 cevap 183 göst.