Kizlar memleketiniz ve suan yasadiginiz yer neresi tercih sansiniz olsa hangi ili secerdiniz? Ben mardinliyim suan siirtte yasiyorum secme sansim olsa mardini secerdim:)
Çorumluyumm :)
Ankaraya gelin geldim yaşamak istediğim yer kesinlikle Çorum tüm ailem orda çünkü :(
Mardinliyim bende hemşehrimsin bende istanbulda yaşiyorum 16 senedir ama benim tercihim tabikide Mardin;))
Ben malatyaliyim ama gorev geregi urfadayim bes yildir secme sancim olsa fark etmez yeterki esim cocuklarim ailem yanimda oldun mutlu huzurlu olalim
Diyarbakırlı yım eşim Kastamonulu İkimizde İstanbul'da doğduk burda evlendik burda yaşyrz:))
Diyarbakırlıyım Diyarbakır bismil de yaşıyorum önceden Diyarbakır merkezde yaşıyordum buraya gelin geldim canım
Malatyalıyım istanbul da yaşıyorum istanbuldan memnunum :)
Erzincanlıyım eşim de öyle.İstanbul da yaşıyoruz doğma büyüme İstanbulluyuz anlıcağın :)
Ben doğma büyüme ankaraliyim eşim bolulu.
Ankara'da oturuyoruz. Yaşamak istediğim şehir Antalya yada Muğla olsun çok isterdim . :)))
Antalyaliyim Antalyalda yasiyorum secme sansim olsa ya Izmir yada yine Antalya olurdu :)
Kayseriliyim konyaya gelin gittim ağrida yasadim suanda diyarbakirda yasiyorum. secme sansim olsa KAYSERIMMMM canim memleketim
Rizeliyim seçme şansım olsa sahil kasabasında yaşamak isterdim neresi olursa olsun küçük bi ev denizin dibinde bir kafam bir de ben ❤
Erzurumluyum ama 15 yıldır istanbulda yaşıyordum şuan evliliğimden dolayı Kocaeli gebze de yaşıyorum seçme şansım olsa yine istanbul da yaşamak isterdim yakın olsamda istanbul benim için başka :)
Hatay.;) Hatay li olanlar varsa buluşalim yemeğe falan yıldırım güzel olur kizlar
Dogma buyume denizli esimde denizlili
Doğma Büyüme Adanalıyım ama İstanbulda yaşıyorum Adana da yaşamayı tercih ederdim benim güzel memleketim:))❤
Memleket ben Aydın Nazilli eşim İzmir Seferihisar evimiz Kırklarelinde oraya gelin gittim görev icabı kalıcı olarak İzmir de yaşamak isterdim egemizin havası suyu bambaşka :)
Valla ben kastamonluyum istanbulda yasiyorum secme sansim olsa izmir kusadasinda yasamayi secerdim harika biyer :))
Bursa Memleket :) Elazig a gelin geldim)
1,487,908 soru
24,322,561 cevap
345,365 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın