Kizlar memleketiniz ve suan yasadiginiz yer neresi tercih sansiniz olsa hangi ili secerdiniz? Ben mardinliyim suan siirtte yasiyorum secme sansim olsa mardini secerdim:)
agriliyim istanbulda yasiorum yasmak istedigim yerde bursa
ADANALIYIK keleee :)
Doğma büyüme ankaralıyım ama Karabüke gelin geldim :) Tercih yapıyor şuan eşim hepsi ankaraa :) İnşallah tutar diye dua ediyoruz canım rabbim büyüktür. Ankaranın taşına topragına aşığım ❤ :)
Bende Gurcistan)marneuli ilcesinde yasiyorum .secme sansim olsa yinede Gurcistan marneuliyi secerdim ..tereddutsuz:)
Zonguldakliyim canakkalede yaşıyorum seçme şansım olsaydı Diyarbakır olurdu :)
Malatyaliyim kocaeli de yasiyorum secme hakkim olsa tabikide MALATYAAA
Malatyaliyim osmaniye de oturuym mersinde yasamak isterdim yada muglada :)
Aslen bosnagim izmirde doğmuşum izmirde yaşıyorum seçmiş olsam yine izmir derim :))
Bi tarafım Samsunlu Türkmen bi tarafım Iğdırlı Azeri Anneannem Tokatlı Ben Yalova da doğdum büyüdüm İstanbula gelin gittim tekrar Yalovaya döndüm Yalovadayım.. yaşamak istediğim şehir hiç düşünmeden İzmir ama Yalovaya da hayır demem :):):) en karışık benimki oldu galiba :):):):):)
Ankarada doğup büyüdüm. Eşim de İstanbulda.. Çorumda Üniversite de tanıştık ve çoruma yerleştiiikk :D
yaşamak istediğim Ankara olabilir belki ya ama Çorumu da seviyorum :)
Kayseriliyim kayseride yasiyorum ve memleketimden cok memnunum ❤
Benim anne tokatlı babam Sivaslı kocaelinde oturuyorum ama tokatta yaşamak isterdim tabiki :)
Ben trakyaliyim istanbul silivride oturuyorum . Gayet memnunum oturdgm yerden sessz sakin trafik yok ohh gayet iyi :Dd
Agri erzurum karisik su an yasadigim yer kayseri yasamak istedigim yerde iran :) uçtum biraz
Memleket Aydın/ Didim yaşadığım yer Tekirdağ/Çerkezköy :)
Ankaralyım ve ankrada yaşyrum yine burasını tercih ederdim :)
Konyaliyim Konyada yasiyorum :DD
Memleket Angara Cubuk :)
ama evlenince mecburen Angara Akyurtta oturuorumm :)
Aslen giresunluyum. Eşim kastamonulu istanbulda oturuyoruz. Trabzonlu olmayı seçerdim:))
1,489,815 soru
24,349,264 cevap
346,402 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın