0 oy
1,166 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar şu an 17 haftalık hamileyim ve zaten sıkıntılı bir evliliğin içerisindeyim, eşim yüzünden ölmek istiyorum. Çok severek evlendim. Eşim yeryüzünün en kıskanç insanı, yemeğe gitsek garsonla bile konuşturmaz. O olmadan markete bile gitmisligim yok, onsuz kapının önüne çıkamam. ikimizde güya eğitimli insanlarız, sabrediyorum bebek doğsun belki biraz kendini törpüler diye. Kendi iş yeri var bir sürü kadın çalışanları, evlenmeden önce bana kimseyle muhatap olmadığını söylemişti. Ama evlendim kızlar gece gündüz iş bahanesiyle yazıp duruyor. Az yine yazisti kavga ettik, yarın iş yerinr gelip kızı rezil edeceğim dedim, ben de seni babanın evine bırakırım dedi. Artık sabredemiyorum ben de insanim.

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kişi kendinden bilir işi

Kendisi öyle ya senide öyle zannediyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim yanlis analamda o kiskanc degil kisi kendinden bilir işi o kendi yaptigi icin seni kisitliyor yapma diye assinda kendi icten pazarlikli 
0 oy
(8,815 puan) tarafından
Kişi kendinden bilir işi kesin seni aldatıyor. Benim enistemde aynı o kadar pskopat ki dışarı çıksalar eve gelir suratı beş karış neden garson sana baktı yoksa tanışıyor musunuz falan diyormuş o derece yani teyzem farkında bile değil baktığının. Çocuk olsun belki düzelir dedi çocuk 14 yaşına girecek Ağustos ayında durum hala aynı. Benim teyzem eğitimli olmadığı için çocuk yaptı, kahrını çekiyor. Sen egitimliyim diyorsun ama Allah'ın kuluna köle olmuşsun. Kusura bakma gerçekler acıdır bence silkelen biran önce. 
0 oy
(481 puan) tarafından
Bebek dogsun belki biraz kendini torpuler cumlesinin mantigi nedir 
tarafından
Evliliğin sorumluluğunu aldığını düşünmüyorum, evli olduğunun farkında olan bir adam her tartışmada bosanalim babanın evine git demezr,hamile olmamış olsaydım davranışlarım daha farklı olurdu, çocuğu aldırmak istemedim asla, çocuk olunca baba olunca belki evli olduğunu idrak eder.
0 oy
(324 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bol sabır versin inşallah düzelir 
tarafından
Allah razı olsun inşaallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 456 göst.
0 oy
13 cevap 990 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Zeynep Osman (16 puan) tarafından soruldu
0 oy