+1 oy
862 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (124 puan) tarafından
Eşiniz sizden kayınvalidenizin yazlığını temizlemenizi istese ne dersiniz?

32 Cevaplar

0 oy
(9,920 puan) tarafından
Hamdolsun kayınvalıdem kendı temızlıgını kendısı yapar ben bulasık vs yaparım ama annemın evını de kayınvalıdemın evınıde Allah rızası için temızlerım.Yeterki nasıl yapıcamı bıleyım.
-Reklam-
0 oy
(83 puan) tarafından
Eğer benden başka isteyeceği biri yoksa Allah rızası için yaparım. Çocuğum olmadan öncede çok kez kayınvalidem demeden mutfağını temizledim. Ama kendimi enayi yerine de koydurtmam. Kullanıldığımı hissedersem bi daha yapmam. İnce bir çizgi var bence 
0 oy
(16,028 puan) tarafından

Demez ama temizlersim k.validemi seviyorum :)

Tabi senin k.validen nasıl biri bilmiyorum :)

0 oy
(1,965 puan) tarafından
Kaynanam kaç yaşında işini yapabiliyor mu buna göre değişirdi düşüncem. İşini yapabilen biri ise yapmazdim ama elden ayaktan düşmüşse elimden geldiğince yapardım 
0 oy
(45,024 puan) tarafından

Demez öle bişey biliyorum bekar gorumcemde var ikisi yaparlar sen cocuklarla gidip karışma der :D

0 oy
(4,658 puan) tarafından
Yazlığı vsrsa kendi temizlesin ya da yardımcı alsın.eşim böyle bişi dese ki diyemez de hadi diyelim çıktı ağzından kaza bela aynen böyle derim. Ya da benim 3 görümce var kendi kızları temizlesin derim. Benzer bi konuda demişliğim var. 
0 oy
tarafından
Ben kendi evimi temizleyemedim annenin evini nasıl temizliycem derim. 

Ama zaten eşim hicccccc böyle bir teklifte bulunmaz
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Hic demedi bende temizlemem hem
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Temizlemedim temizlemem de. İsteyen gitsin kendi temizlesin. Eşim bir kere söyledi milletin gelini temizliğe bile gidiyormuş diye. Dedim görümcem daha çok yatsın diye mi ben gidicem de yorulucam. Sürekli elinde telefon oynayıp duruyor. Ve sınırsız uyku. Yataktan çıkmıyor. Benden de 5 yaş büyük. O yüzden kalksın yapsınlar umrumda bile değiller. Çok istiyorsan sen git annenle temizle dedim eşime, o gün bugün daha ağzını açamıyor. 
0 oy
tarafından
Kendi evimi zar zor temiZliyorm temizleyemem maalesef derim 
0 oy
(56 puan) tarafından
Aram iyiyse yardıma giderim
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Kendi evimi zor temizliyorum bide kayinvalide evi temizliyemem gelsin kızı temizlesin

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 579 göst.
11 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hurdabisiklet (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 195 göst.

Kategoriler

1,477,398 soru

24,182,830 cevap

336,412 kullanıcı

...