+1 oy
250 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,192 puan) tarafından
Bebeğim 1 yaşında bu 3.gun kızlar ateşi surupla düşüyo 3 4 saat somra tekrar hafiften başlıyo anlamadk hasteneyede götürdüm 3 gün önce doktor boğazları biraz kizarmis dedi ateşi çok yüksek değil ama var yani rahatsız antiboyotik te veriyoruz bukadar  fazla sürmesi normal mi ki kızlar yaa normalde geçmesi gerekmezmiydi şu zamana kadar

7 Cevaplar

0 oy
(2,743 puan) tarafından
Rota virüs olabilir mi ben bilmiyorum da pek bu sıralar herkesin çocuğu rota 
(2,192 puan) tarafından
Işgal kusma hiç  bisey yok ama
(2,743 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin
(2,192 puan) tarafından
Saol canm
-Reklam-
0 oy
(12,087 puan) tarafından
Ateşi kaç ki 
(2,192 puan) tarafından
38 i gormuyo canm ama vücudu sıcak huzursuz ilaçtan sonra iyi etkisi gidince aynı huzursuzluk başlıyo
(12,087 puan) tarafından
Ateşi çok değilmiş canım duş aldır gündüz ve akşam rahatlar
(12,087 puan) tarafından
Geçmiş olsun bu arada
(2,192 puan) tarafından
Çok saol canm gündüz iyi akşam olunca basliyo
(12,087 puan) tarafından
Ah uykusuz geceler
Gece uyurken daha da ateş basıyor bide Allah yardımcın olsun şifa versin
(2,192 puan) tarafından
Çok saol canm
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Boğazı kizariksa normal geçene kadar olur öyle ama cok yüksek olmaz 
(2,192 puan) tarafından
Evet canm öyle dedi siteside çok yüksek değil zatn gündüzleri çok hafif akşam biraz azdiriyo
(5,219 puan) tarafından
Normal gecer antibiyotik düzenli ver cnm
(2,192 puan) tarafından
Inş canm veriyorum bakalm tesekkur ederim
(5,219 puan) tarafından
Rica ederim geçmiş olsun
0 oy
(322 puan) tarafından
Canım 4 ay önce bizde atlattık tam geçti gibi oluyor bı anda yükseliyor doktor net bı teşhis koymadı sadece seninki gibi boğazı kızarmış bide kanda enfeksiyon var dedi yatış yaptı 4 gün yattık anca düştü ateşi Allah korusun havaleye çevirir ıslak bez koy vücuduna o biraz alır ateşini daha olmadı çocuk doktoruna götür mutlaka 
(2,192 puan) tarafından
Yaa peki canm sizinkinin ateşi çok yuksekmiydi bizimkinin ki hafif hive aksamlari azdiriyo
(322 puan) tarafından
Baya yüksekti en düşüğü 38di gece hiç düşmedi hep acildeydik
(2,192 puan) tarafından
Yok kuzum ya bizim öyle değil 38 gormedk daha
(322 puan) tarafından
Aman iyi kuzum o zaman ılık duş aldır öyle çıktığında duş aldiramazsan bile bezi islat baldirlarina ayaklarının altına göğsüne koy o anında düşürür aman dikkat et yavrum çok küçükmüş daha yukselmesin
(2,192 puan) tarafından
Çok saol canm onerilerin icin
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canim 
(2,192 puan) tarafından
Saol canm benm
0 oy
(163,582 puan) tarafından
ben atesten korkuyorum yaa hastaneye gitursen
(2,192 puan) tarafından
Götürdük canm boğazları kizarmis dedi başka da bisey yapmadi
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Canım başka hastaneye git benim kizimada aynısini yaptılar kızım 13-14 gün nasıl hastalandı ateşi bitti ishal kusma başladı ardından vücudu kızardı doktor salgın dedi ama kendi atlatmış dedi bazı hastaneler ilgilenmiyor ben onda yanıldım kızım hastalığı kendi kendine atlatmış en son sürekli uyuyor diye başka hastaneye götürdüm lan gazı düşmüş cocugu. Bende sanıyorum ki hastalıktan yoruldu uyuyor alakası yok kan gazı düşmüş oda uyutmus kızımı kaç tane hastaneye gittim en sonunda uyuyor diye götürdüğüm başka hastane ilgilendi gzuelce serum falan yaptılar kan tahlili falan aldılar başka bir hastaneye götür
(2,192 puan) tarafından
Yaa korktum şimdi sizin çocuğun atesi yuksekmiydi
(1,562 puan) tarafından
39 Lara çıkmıştı canım ne rota virüsü ne 6. Hastalık nede başka birşey çıkmadı salgın dedi doktor ama kendi kendine atlatmış bitme aşamasında dedi
(1,562 puan) tarafından
Sakin ol korkma ama sürekli uyku hali olursa götür yoruldu hastalıktan o yüzden deme benim kızım birşey yemiyor içmiyordu mide bulantısı kusma ishal vardı bende yoruldu dedim ama sürekli uyudu gunduz akşam bı ara uykusu açıldı kendine geldi ama ertesi günü yine aynı sürekli uyudu oyuncaklarının başına koydum oynasın diye oyuncakların üstüne yattı uyudu ayağa kaldırıyordum kanepeye başını koyup ayakta öyle uyuyordu dediğim gibi kan gazı düşmüş o yüzden uyku yapmış oda serum falan yedi ikişer tane oylelikle kendine geldi serumun birini hızlı verdiler toplasın açılsın diye bir sonrakini de çok yavaş verdiler ertesi günüde kıpkırmızı oldu kızamık gibi sonra da heryeri et gibi kızardı yine serum yedi oylikle kednine geldi çok şükür bin şükür

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 169 göst.
3 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 305 göst.
20 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
14 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esmer anaa (988 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 309 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,992 soru

24,191,399 cevap

336,902 kullanıcı

...