0 oy
928 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından
1 Nisan da 21 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim rahim ağzı yetmezliği yüzünden. Erken teşhis edilemedi malesef. Bebeklerimi kaybettiğim günden beri kayınvalidemle kayınpederi beni suçluyorlar sebebi düşük yapmadan bir hafta önce kuzenimin düğününe gitmiş olmam. Yanımda kayınvalidem de vardı halbuki ama annem ve babama kaldı suç düğüne götürdükleri için. Şimdi aileler küstüler konuşmuyorlar. Babam arkamda duruyor diye kayınpederim ve kayınvalidem yüzüme bakmıyorlar. Eşime karşıda suçlar tarzda konuşuyorlar sürekli. Ve biz kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz. Ne yapmalıyım? Nasıl sabredeceğim? 

24 Cevaplar

0 oy
(1,069 puan) tarafından
Senin acına merhem olacakları yerde suçlamak nedir ya bu insanların imanı yokmu rabbim nasip etmemiş yiyecek ekmekleri yokmuş dünyaya gelememiş  suçlu aramak nedir ya bende 35 haftalık kaybettim doktoru bile suçlamadım  rabbim nasip etmedikten sonra ne yapabilirsin çok cahil insanlarmış Allah sana sabır versin eğer oradan taşınmaz mümkünse git oradan ayır evini ayıramıyorsanda senin acını anlamayan destek olmayan insanlarla asla muhatap 
-Reklam-
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Veren de alanda Allah neyin kafasını yasiyolar 
0 oy
tarafından
allahın belaları destek olcaklarına seni suçluyolar. allah böyle olsun istemiş kim laf söyleyebilir? şirk koşuyolar resmen ruh hastaları

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 285 göst.
28 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Cancazmihram (3,555 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 257 göst.
7 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Evrim.34 (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 848 göst.
22 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 230 göst.
3 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (605 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,876 soru

24,175,226 cevap