0 oy
2,407 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bu durumun artı eksileri nelerdir ve ileride ne gibi sorunlar doğurur siz evlenirmiydiniz bide yakisma durumu var 

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Karakter meselesi çocuk ruhlu olabilir. Ama yaşına göre ise sen deli dolu iken o olgun davranacak. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence bi kuşak farkı olur. İlgi alanlarınız,bakış açısı herşey farklı olur ben evlenemezdim herhalde 
0 oy
tarafından
Evet ben tam kendimden 12 yaş büyük biriyle evliyim.hep olgun biriyle evlenicem diyordum evlendim.benim 25 onun 37 yaşı var.çok zor o yaşını başını almış herşeyi yaşamış ben şimdi yaşamak istediklerim ona yorucu geliyor.tamam alıştım 2 yılda huyuna suyuna ama nevarki içimde kalmış çok şey var.koruyup kollar iıgilenir birşeyi eksik etmez ama anlaşmak zor fikirler aynı diyil ya sen ona uymalısın ya o sana uymalı bizde ben uydum yaşıyoruz işte.ha birde bana nişanlıyken o yaşlanır cinsel ilişkiye hevesi kalmıycak sen daha gençsin falan dediler çok aksine o çok hevesli benim ruhum ölü))))
0 oy
tarafından
uygundur kadin cabuk cokuo zaten
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Bence kafa dengi olamazsınız. Benim eşimle aramda 1 yaş var. Yeri geldiğinde çocuk gibi oluruz. Sakalasiriz. Ama bielemdkm 12 yaş çok bence. 
0 oy
tarafından
Her insan bir değil o yüzden ne desek boş 
0 oy
(808 puan) tarafından
arkadasim evlendi evkendigi gunden beri pisman bu osanmak istiyo s ikimdi bisaniyolar severim deme sevemiyosun 7yil sevemedi kim ne der diye bekledi olmadi adam cok iyi ama sevgi iyilige bakmiyo
0 oy
tarafından
Yani canım yorumlara baktım fakat bu kisilikle alakalı. Ben 26 eşim 38 yaşı da:) 

Gayette içimiz pir pir hala... içimiz kıpır kıpır:)))

Bana ve çocuklarına çok değer veriyor.. asla ailesine ezdirmem hu zamana kadar... hatta istemeyen ailesini arkasına bile aldı dugunumu yapmadılar gelmediler ama o elinden geleni yaptı canım benim o benim hamd ettiğim şeylerden biri. 

Ama şunu söylemek isterim karşındaki insanda vicdan varsa yola devam et ama vicdan yoksa Allah korkusu bi gram yoksa kesinlikle dön. Bu yaş meselesi değil insanda olmasi gereken en önemli şeydir.

Allah alnına ne yazarsa o olsun hakkında hayırlı olanı gönlüne razı etsin..

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 995 göst.
1 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 718 göst.
0 oy
5 cevap 712 göst.
18 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kirsehirli (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 174 göst.

Kategoriler