0 oy
406 göst.
Diğer kategorisinde (1,020 puan) tarafından

Merhaba yürüteç kullanmayın diyorlar ama hepimiz yürüteçle büyüdük :) siz ne zaman kullanmaya başladınız? Kullanmalı mıyım? 

18 Cevaplar

0 oy
(163,331 puan) tarafından
7 ay civari kullanmistim
(1,020 puan) tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(2,781 puan) tarafından
Bizim doktorumuz 7 aylıkken kullanabilirsin demişti. 
(1,020 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
tarafından
Kimi doktor kullanılsın kimisi kullanılmasın diyo kafalar karışık 
(1,020 puan) tarafından
Aynrn ya
0 oy
(848 puan) tarafından
7 aylıkken kullanamaya başladık halada kullanıyor
(1,020 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Bence çocuğun yürümesini hizlandryr ya inşallah bende kullanmayı düşünüyorum
(1,020 puan) tarafından
Bana da mantıklı geliyor ama erkek bebek
(2,924 puan) tarafından
Kuzenim 9 aylık fln şuan kullanıyor oda erkek inşallah Allah'ım nasip ederse benimde oğlum olcak bnde dusunyrm
(1,020 puan) tarafından
Ben de alacağım teşekkürler 5.ayda alırım az az koyarım belki de
0 oy
(3,146 puan) tarafından
İlk kızım erken doğdu onda 4 5 aylıkken az az koyuyordum oynuyordu içinde ama geç yürüdü yurutecte oturmaktan hep parmak ucunda geziyordu tam kavraması yürümeyi 1.5 yaşını buldu. İkincide hiç kullanmadım sayılır ilk adım arabası almıştı eşimin arkadaşı hediye olarak Allah razı olsun dedim onla yürüdü kızım yaşına geldiğinde ablasindan güzel yürüyordu. Simddi üçüncü olacak hiç almadım bile o yürüme arabasıni kullanicam yine
(1,020 puan) tarafından
Ya evet onu sormadım da onları da gördüm ilk adım arabası kaç aylıkken kullanıldı? Zamwn geçiriyor mu onda
(3,146 puan) tarafından
Benim kızım çok sevmisti su Pilsan turkuaz renk müzikli toplu olandı. 5 6 aylıkken yerde düz şekilde duruyordu öyle oynuyordu sağa sola tutunup ayaklanmaya başlayınca bizde bacaklarını kaldırdık dik konuma getirdik yani kızım tutup kendi kalkıyordu sonra onunla yürüyordu bebek arabası sürüyormuş gibi aynı.
0 oy
tarafından
Ben 8 ayından sonra koydum 1 yasında hala yürüyemiyor
(1,020 puan) tarafından
Bebişten bebişe fark ediyordur herhalde
tarafından
Aynen herkesin bünyesi nasıl bir degilse bebeklerde öyle
0 oy
tarafından
5.5 aylıkken kullanmaya başladım oğluma ☺️ hem erken yürüdü hem de ben rahat ettim ♥️
tarafından
Aynı kafadayiz jzzjjz
tarafından
☺️♥️☺️♥️☺️♥️☺️
(1,020 puan) tarafından
Ne güzel bir doktora da soracağım şimdi ilk adım arabaları da var
tarafından
Valla millete kalsa onermiyolar üç çocuğum da yurutecde büyüdü bir sıkıntıları yok bende yurutecte büyüdüm çok şükür taş gibiyim:)))(
(1,020 puan) tarafından
Haha ben de :) ama iyi oyalanıyorlar da ya, hep yat yat istemiyorlar
tarafından
Ya beni de iki arada bir derede bıraktılar. Çok hareketli oğlum 6 aylık olsun hemen koycam xhjzjzjz
tarafından
Sürekli uzanmaktan sıkılıp agliyolar aslında :))) yürüteç oyaliyo bide her yeri geziyolar ya hoşlarına gidiyo :)))(
(1,020 puan) tarafından
Kararsız kaldım doktors sorucqm :)
tarafından
Sor cnm ☺️
0 oy
tarafından
Şuan 8 aylık olacak 7 aydan beridir çok fazla değil en fazla 1 saat kadar katıyorum gün toplamı 
(1,020 puan) tarafından
Öyle yapmak da mantıklı
0 oy
(1,175 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
7 ayda bıraktım canım bu bı aydr yürütecle yürüyor...ilk başlarda içinde duruyordu bilmiyordu çok komikti☺️☺️☺️
(1,020 puan) tarafından
5.ayda alsam günde yarım sa koysam olur herhalde
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Bebeğim 5 aylık dün aldım canım az az koyuyorum. Benim bebeğim baya hareketli doktorda gelişim olarak biraz önde gidiyor adım falan atıyordu az az koyucam. Hafif hafif gidiyor oyun oynuyor onundekilerle 
(1,020 puan) tarafından
Doktor önerdiyse ben de 5.ayda alır koyarım bebişler zaten 4 ay oturmak istiyorlarmış benimki 3 olacak daha da işte önden alışveriş araştırması yapıyorum alıyorum koyuyorum :)
(1,965 puan) tarafından
Benim bebeğim 3.ayda oturmak istiyordu doktorumda kucağında destekli oturtmaya başla 6 aylıkken desteksiz mama sandalyesinde otursun ki ek gıdaya başlayalım dedi.  Şuan 5 aylık çok güzel oturuyor.  Gün içinde aktiviteler yapiyorduk hareketlenmeye hızlı başladı.  Bu akşam da mama sandalyesi alicam oturtucam alışması için ek gıda zamanı rahat olsun diye. İyisini yapıyorsun canım bende herşeyi önden aldım eşim bile diyor senin sayende %50 ucuza alıyoruz diye zamanı gelince biranda pahalaniyor.
(1,020 puan) tarafından
Evet ya aynen öyle bir anda zam... Ben de sorarım yazarım whatsapptan doktora oturma olayını ek gıda başlama zamanını
0 oy
tarafından

ay ilk kizima 5 aylikken aldim 2 tane eskitti. buna kullanmicaktim. 7 aylik oldu. yerlerde surune surune pirzlere fislere gidio . esim dun illa yurutec aldi rahat rahat gezsin die :) ben aslinda buna kullanmicktim ama iste almis. gelir gelmez koycam suan 7 ay 1 haftalik

(1,020 puan) tarafından
Niye kullanmamayı düşündünüz? :)
tarafından
cunku bnce yurumeyi gecktirio. ilk kizim 5 ayllikkn yurutec kullandi hende 2 tane diorum ya. 1 yasinda anca yuruodu. ama kuzeni yurutecsz ondan once yurudu. 7 aylikkn.
(1,020 puan) tarafından
İlk adım arabaları var bir de tek başına yürümeyi desteklşyor
tarafından
suan onlari tutup ayaga kapkamaz inlarada baktik almadik
(1,020 puan) tarafından
O daha zor dimi önce yürüteç sonra o gibi :)
0 oy
(3,727 puan) tarafından
Hepimiz değil:) ben ve çocuklarım kullanmadık canım 
(1,020 puan) tarafından
Kaç aylıkken yürğdüler
(3,727 puan) tarafından
1 yaşa girdi 10 gün sonra
0 oy
(554 puan) tarafından
Kullanmadım canım doktorumuz önermedi
0 oy
(535 puan) tarafından
Ben kullanmayacağım ortopedi doktorumuz çocuğu kendi haline birak dedi
(1,020 puan) tarafından
Ya o da doğru doktora sorucam kafam karıştı
0 oy
tarafından

Kızımı 9 aylık felan koydum ama kendisi çıktı yürütecten bende korktum kafayı felan çarpar diye kaldırdım. Sonraları oynasın tutup yürüsün diye açtım Bi sefer de kendisi binmeye çalışıyordu kaldırdım bende. Şimdi 14 aylık yeni yürümeye başladı. 

image

(1,020 puan) tarafından
Maşallah kuzuyaa, belki yürüteç geciktirdi. Destekli yürümeye alıştı
tarafından
Yok dediğim gibi doğru düzgün binmedi yürüteçi oyuncak niyetine kullandık daha çok. Biraz erken doğdu ona bağlıyorum
0 oy
(1,522 puan) tarafından

Valla ben kullandım 7 aylıkken başladık geç yürür ayak ucuna basar dediler ama kızım 8.5 aylık yürüdü ayak ucuna da basmıyor :D

(1,020 puan) tarafından
Ben de 8 aylıkken yürümüşğm :) belki de yürüteç geciktirir sizde olmamış
(1,522 puan) tarafından
Ayak boyunu tam ayarlarsan sıkıntı yok bence ya
0 oy
tarafından
Hiç kullanmadım canım 
(1,020 puan) tarafından
Kaç aylık yürüdü

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 603 göst.