0 oy
998 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hiç uyumumuz yok çok iyi sabırlı sıkmaz bunaltmaz özgürlüğüne çok düşkündür .. ama gel gelelim benim kocamla paylaşacak hiç birseyim yok 2 yıl olacak neredeyse evleneli değişmiyor cabalamiyor ilgisi yok cilvesi yok bir aşk romanı okuyorum özeniyorum romanlarda ki çekimin ç si bile yok ben bunun için mi evlendim o kadar yıl hayal kurdum diyorum dert ararken kendime ben .. bazen diyorum eski anlastigim aklıma geliyor onunla ne güzel cekimimiz vardı varlığı bile içimde kelebekler ucustururdu ama Allah nasip etmedi oda beni istemedi zaten .. madem olmayacaktı neden sevdim zamanında diyorum keşke kocama karşı aşk tutku olsa aramda diyorum çok üzülüyorum ömrümün böyle geçecek olmasından.. bazende kötü giden evliliklere bakıyorum iyiki böyle evliligim yok diyorum psikolojim mi bozuk acaba 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aksiyon katın kız sjsj
tarafından
32 yaşındayim canım neler yaptım bosamaya kadar gittim ben karımı seviyorum boşamam dedi :-D
tarafından
Abla k.b deseydin ha *** tir sjjs sevsen kahveyemi gidersin
tarafından
Neler dedim neler ne küfürler ettim adam daha bana kufret diyor bana bunlarla gel diyor bildigini okuyor çok gamsız çiçek taksideki Sinan gibi :-D
tarafından
Allah'ım ben burdan çıldırdım sjsjs severekmi evlendiniz
tarafından
Yok be ne sevgisi esekte paldum ben seni aldım oldu evlendik :-D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aşk romanı oluyormuş . Onlardan etkileniyor olabilirsin. Eşinle aktiviteler yapmaya çalış aşk filmi izle. Sinemaya falan git
tarafından
Yapmaya çalışıyorum bir parka gitmek bile adamı somurtkan yapıyor benden küçük birde hayat enerjisi yüksek olacağı yerde mahalle yansa saçını taramaya usenecek kendi rahatına çok düşkün bekar gibiyim evli gibi hissetmiyorum kendimi aşk diye birşey yok mu acaba herşey imtihan mi şu hayatta .. benim kocam yapmaz ancak yemeğe gideriz boğazına düşkün sadece boğaz olsun ona fizana bile gideriz yemek yer hemen eve geliriz o kahveye kaçar annesi göbeğini kahvehane bahcesine mi gömdü acaba adamın hiç içinden gelmiyor ailesinden kaçmak için evlenmiş benimle sanki
tarafından
Kahve alışkanlığının olması kötü olmuş. Oda çok etkiliyordur. Ama şu devirde hep mantık evliliği. Sevgi evliliği yapıp kaçan gocen çoğu kişinin hali kötü
tarafından
Benim yaşım gectide evlendim bu yaşa kadar aşk sevgi olmamis hala beklesem çocuk sahibi olamazdım canım .. kahveye gitmeyince de telefondan kafasını kaldırmıyor ne manyak adam almışım ya valla seni böyle bilseydim almazdım diyorum .. arkadaşımda çok severek evlendi oda boşanma aşamasında asklarida uyumlarida dört dortluktu ben onlarada inanamıyorum mesela aşk var tutku var gezmek tozmak var ama boşanıyorlar insanları anlamak zor
tarafından
Dışarıya karşı iyi görünmesine rağmen arkadaşın kimbilir neler yaşadı. Kubar olabilir aldatılma olabilir bilemeyiz. İyi tarafından bak cnm büyük sorununuz yok en azından.
tarafından
Onun çocuğu olmuyordu sonra çocuk oldu kaynanasiyla altlı üstlü yaşıyorlar kadın çok fena dili hiç susmayanlardan ogluda ana kuzusu .. annesi çocuğu kızın annesine göstermek istemedi anneni ağırla çocuk bende kalacak demiş oda çocuğunu alıp evine çıkıyor bu oğlunu dolduruyor oglanda annemden özür dileyeceksin diyor bayram günü annesinin elini öpüyor ama ozur dilerim demiyor dilemedi diye kızı annesine götürmüyor kızın babasida çekip aliyor kızını bunlardan herkes barıştırmaya çalışıyor oğlan annemden özür dilemeden boşanma davasini çekmem diyor ne kız özür diliyor ne oğlan boşanma davasını geri çekiyor mahkeme ile uğraşıyorlar huysuz insanda zor benimkinin kumarı varmış öğrenince bende boşanmaya gidiyorum fırsat bu fırsat adamı bosayayim diyorum ben karimi seviyorum boşamam diyor Kur'an'a el basıyor birdaha olmayacak diye daha oynadığını duymadım bir duyarsam iki şahit tutar koyarım kapının önüne diyorum tamam diyor :-D
(8,324 puan) tarafından
Ayyy ne gerizekalı adam ya anasının memesinden ayrılmamış madem neden evlenmiş özürler kovalasin onları  . Kızın babası da en iyisini yapmış sen kim köpeksin ailesine gondermiyorsun ****... Tövbe esteğfirullah ağzını bozduruyorlar insanın
0 oy
(850 puan) tarafından
Bilmiyorum çocuğunuz var mı ama aranızdaki o ilişkiyi o bağı oturtmadan çocuk yapmamanız daha iyi olur diye düşünüyorum..siz de o zaman onda beklemeyin siz adım atın, şunu yapalım bunu yapalım diyin..
tarafından
Ben Hep diyorum adam köşe minderi gibi yani benim için o minderden farkı yok adamın parka gittik surat beş karış kahveye zor atıyor kendini
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Aşko sen cok neşeli ol mesela eve geldiği zaman atla adamın üstüne azcık ekşın yaşat şekerim ahahhahahhhahahahaah
tarafından
Napim benimde kaderim buymuş onsuz nefes alamam diyordum 10 ay oldu büyük knusmicaksin işte rabbimde böyle cezalandirir
(1,151 puan) tarafından
İmtihan canım bu da sen gönlünü ferah tut Allaha dua et inşallah sabredersen isyan etmez isen rabbine güvenirsen elbet karşılık verir duana gülüm inşallah
tarafından
Dil işte bazen kendimi isyan ederken buluyorum sonra hemen toparlaniyorum
(1,151 puan) tarafından
Olsun güzelim sen bol bol dua et ve sabretmeye çalış rabbim açar bir kapı inşallah
tarafından
Rabbim buyuj☹️ napayım
0 oy
(2,166 puan) tarafından

Niye evlenmiş peki senin bu suratısız kocan:ermm:bitane yapistir ağzının ortasına 

tarafından
Onu soruyorum hep soruyorum sevdiğim için diyor ama ben inanmıyorum bence ailesinde göremediği özgürlüğü bende gördü o yüzden köye gideriz köyde kaliriz derdi şimdi köye gitmeyi bile canı istemiyor adam rahat
0 oy
tarafından
Benimkide odun gibi 4 senedir bir defa bile sarilmamistir
tarafından
Sen neden evlendin şekerim ben çocuk için evlendim yaşım geçti .. sen hangi fikirle kıydın kendine :-D
tarafından
Ben aslında severek ama esim odn gibi
tarafından
Bu odun gibi eşlere çakmak cakasim geliyor ya ateşlensinler ya kül olup yok olsunlar :
0 oy
tarafından
Anlamadım o yüzden soruyorum önceden görüştüğün başka birini mi düşünüp ne güzel varlığıyla bile kelebekler uçuşuyordu diyorsun.
tarafından
Eski nişanlımi çok seviyordum öyle böyle değil kaçalım dese kacardim o derece seviyordum ama o beni istemedi gitti akrabam olan kendinden çok küçük körpe bir kızla evlendi benden daha mutlu ...
tarafından
Sen başkasını düşünürsen aklın başkasının yuvasında olursa helalinle nasıl mutlu olacaksın,

Kendine gel bacım hiç sorun yokken bunları düşünüp beklentiye girip kendini yuvanı yıpratmanin alemi ne.  Geçmişini silmezsen bugününü yaşayamazsn..  

Empati kursana eşin seninleyken böyle düşünseydi

Senden öncesini düşünüp ahlar etseydi hoşuna gider miydi kim bilir ne kadar zoruna gider di.

Evinde hiç sorunun yokken kendi kendine vesvese verme.
tarafından
Sorunum yok çok şükür tek sorun ilgisiz cansız manken gibi eşe sahip olmak bazen yaşadığını bile anlamıyorum aynı evin içinde bir kırlent atıyorum tepki verince anlıyorum yaşadığını benim hayatımda böyle mi sürecek acaba diye üzülüyorum benimde Hakkim degilmi ilgi görmek cinsellik dahil hiç bir konuda ilgisi yok adamın bana iki arkadaş gibi yaşıyoruz insan arkadasiyla sohbet eder oda yok bizde böyle evlilik istermiydin
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Valla canım 10 yıldır tanırım 8 yıldır evlıyım ben de alev var ama eşimde kalmadı senın dedıgın gibi bişey yapalım diyorum ıstemeye ıstemeye gelıyo cocugumuz kucuk 2.5 yasında ve hareketlı onunla olmak onu yoruyor markete bile goturmuyo bızı ben alır gelırım cemreyle gırmeyelım dıyo bogasım gelıyo ama yinede bır cok evlılıge gore iyi bi konumdayım seslenmıyorum kızımı bıraz daha buyuteyımde sallamam bile onu araba kullanabılıyorum alır kızımı giderim istediğim yere ister gelsin ister gelmesin erkekler duygu yoksunu yaratılmıs bu bızım sucumuz degıl ama ımtıhanımız maalesef.O yuzden evladını sana baglı yetıştir ama bagımlı değil.Eskı sevgılın yarım kaldıgı ıcın cazıbelı gelıyo o heyecanı yaşadıgın için ama devam etse onlada aynı olma ıhtımalı yuksektı her masal bi gün bitmeye mahkum.Sıkma canını 
tarafından
Eski nişanlımdi bana hayırsızdi komşumun kızıyla evlendi benden daha mutlu kızda çok küçük şimdi körpe nasıl mutlu olmasın dimi.. bende büyüsün diye bakıyorum işim var arabam var diyorum çocuğum arkadaş olacak bana demekki :-D
(8,324 puan) tarafından
Nasıl seni bırakıp onu aldı olaylar  nasıl gelişti merak ettim birde kız kaç yaşında adam kaç yaşındaydı?
tarafından
Olaylar nasıl gelişti ben 26 yaşındaydim nisanlandigimda ozaman köyde oturacağız dedi aşkımdan kabul ettim abisi ile ortak işleri ama geliri abi alıyor buna vermiyor elti olacak kişide çok kıskanç fesat doldura doldura aramızı bozdu örnek yağ yiyeceksen tarlaya gideceksin inek sagacaksin bizim evin kuralları var vs demeye başladı benim işim var bir pazar gunum var dememe rağmen yapacaksın diye eltine yazık değil mi demeye başladı neyse aileme şikayet etmiş sizin kız huysuz diye halbuki ne derse tamam diyorum sonra ayrıldık hayatta ilçeden ev almam sen paşa kizimisin diyen adam ikinci nişanlısı için ev aliyor elti olacak cadaloz ondanda ayırıyor bu komşum olanda eltinin kankasi kendi yapıyor arasını kızla arasında 15 yaş var erkek 36 yaşında kaynanasiyla arası 7 yaş elti aldırıyor bunu bu defa dişli çıkıyor aldirdigi onuda yoneteyim diye aldırdı herhalde ama nolduysa küsüyorlar konuşmuyorlar bize yaptığı buguzu aldirdigina yapamadı demekki
(8,324 puan) tarafından
15 yaş ne ya bana göre pedofiliye giriyor ayrıca genel itibariyle yaşı küçük kadınlar yaş almış erkeklerle bir zaman sonra mutlu olamıyor birisi hayatın civcivli zamanını yaşarken adam yan gelip yatmak istiyor.  Sen mutlu zannedebilirsin ama kapının içine girmeden kim ne yaşıyor bilemezsin o yüzden onlar mutlu ben mutsuzum diye düşünme . Eltinden de kurtulduğun için bence şükür secdesi etmelisin düşman g.tune ... Memur musun ? İşin varken sana iş buyuruyor sanırsın hanım ağa ... Allah akıl fikir versin
tarafından
Bana gelince sen kimsin paşa kizimisin nesin ben kendinden 4 yaş küçük olduğum halde bana sen yaşlısın göçüksun demeye başladı halbuki ilk zamanlar çok ilgiliydi sonradan beni görmedin mi yüzük takarken dediğimde gözüme perde inmiş dersi sonra kendi gitti zaten .. etrafımda yaş farki olan çok insan var çoğu mutlu canım eski nişanlım enerjikti sürekli abisi kullanırdı bir işten bir işe yollar kendisi çalışmayı sevmezdi şimdi nasıl olduda çalışıyor anlamıyorum o kadar çok istedikleri insanı aldılar onuda yönetiriz dedi herhalde istekleri olmadı ... Ben düğün salonu istedim diye etmediği lafı bırakmadılar düğününde yeni acilan düğün salonunu tuttu herşeyi dört dörtlük yaptılar bana gelince sen kimsin oluyordu .. ailesi istemedi beni .. bende yıllar sonra icguveysi aldım .. bir evin bir kızıyım şımarık olmamama rağmen ikidebir simariksin simariksin derlerdi .. benim verilmiş sadakam varmışta bana gösterilmeyen ilgi başkasından esirgenmiyor ... Hayatta böyle en azından kocamda benden küçük denk geldi bir ilgisi yok işte gerisi karışmaz yemekleri bile kendi yapar ben seviyorum mutfakta zaman geçirmeyi der sen çocuğa bak ben yaparım der banada rahat batıyor herhalde:-*:-D
0 oy
tarafından
Biz 4 senedir evliyiz 8 senedir birlikteyiz hani sevgililik falan da oldu ben bile bazen geçmişe dönüp eski sevdiğim adamı istiyorum diyorum sevdiğim adamda kocam hani ama ozamanlar tabi başka biriydi yani o yüzden normal böyle şeyler canım zamanla düzelir çok şükür yine bu halime de çok daha kötü kocalar var sende umursamaz vurdumduymaz ol asla yanlışa kapılma eskisini düşünme lütfen ilgi istiyorsun sevgi istiyorsun o yüzden aklın seni karıştırıyor ama inan ki eskisiyle evlenmiş olsaydın da evlendiğinde o da değişirdi benim kocamda eskisi değil mi sonuçta 2014 de tanıştığım adamla şuan ki adam bir değil ki
tarafından
Evlendik artık deyip saliyorlarmi kendini acaba bende bir ugursuzluk var hayırlı olan bile bana gelince hayirsizlasiyor kuş gelse kanadı kirilir o derece ugursuzum iki kişiyle anlaştım hayatım boyunca ikisi bana hayırsızdi evlendiklerine karşı çok hayirlilar zaten sevdigimde eski nişanlımdi hem akrabam hem komşum olan kızla evlendi kendinden çok küçük kız benden daha mutlu mesela
tarafından
Canım hiç kimse dört dörtlük degil malesef inan bazen insan içine atar bazende millete iyi görünür bak esimle kavga ede ede dışarı çıkarız ya da konuşmuyorum dur ama o an gıcık birine denk gelsem eşimle çok iyiymişiz gibi davranırım hemen o yüzden kim neler yaşıyor bilemezsin cidden biz sevgiliyken ne kadar güzeldi herşey uzak iliskiydi ben universitedeydim o uzman cavustu başka yerde ama geldiğinde böyle icim kıpır kıpır olurdu heyecanlanirdim kızarırdım nasıl mutlu olurdum var ya ama eskisi gibi yok yani bazen sohbet ediyorum duymuyor bile beni telefonla ugrasiyor oyun oynuyor ona sinir olup indirdim kendi seslenir cevap vermem zoruna gider demek istediğim sende öyle yap bak uzun süre hiç umursama evde sohbet etme yaklaşma öpme sarılma bırak kendi farkına varsın kendisi senle ilgilensin hep ilgisizlikten bu haldeyiz işte inan ben arada yaparım uzak dururum olduğu odaya gitmem müzik açar dinlerim telefonla uğraşırım yanına uzanmam falan hemen ne oldu hayatım ney canın sıkıldı bana mı küstün der yok canım niye küseyim yok bir şeyim derim kısa keserim hani bu şekilde dikkatini cekebilirsin sen boşver geçmiştekileri çok şükür yine eşin düzgün biri hani asabileceginiz şeyler var
tarafından
Çok şükür canım çok iyi .. bende öyle yapıyorum benimkine işlemiyor etraftan herkes çok uyumlu görüyor siz uyumsuzlugun uyumusunuz derler isyerindede beni göremeyince sorup duruyormuş nerde diye bu ilgiyi evdede gösterse
0 oy
tarafından
Aklın eskide kaldığı için olabilir mi acaba 
tarafından
Yok canım kocam ilgili olsa aklıma bile gelmezdi aşk romanı okuyunca ne aşklar ne çekim ne tutku var dedim kendime üzüldüm kocamla aramda ne tutku var ne aşk ne sevgi .. cansız manken gibi aman ona dokunmasınlar sarılırım put gibi adam sanki cansız mankene sarılıyorum sevdirmeye bile çalışmıyor kendini anca trip attigimda sarılıyor o kadar oda uzatmayayım diye
0 oy
(3,825 puan) tarafından
Sen evlisin ama eşin ile eski sevgilini kıyaslıyorsun yanlış burada başlıyor zaten madem o kadar uyumluydunuz o kişiyle evlenseydiniz. Demek ki nasip kader değilmiş o zaman şimdi ki eşinize evliliğinize yuvanıza odaklanmalısınız. Adamı olduğu gibi kabullenin sert yorumlar yapıp sürekli eşinizi eleştirmişsiniz öküz,duvar ,köşe yastığı vs. Bi de çocuk için evlendim demişsiniz belki eşiniz de sizinle çocuk için evlenmiştir. 

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 546 göst.
+1 oy
15 cevap 442 göst.
0 oy
10 cevap 558 göst.
27 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Janya (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,908 göst.
6 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler