+1 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde (1,543 puan) tarafından
Bugün çok iş yaptım 8 tane cam sildim petekleri temizledim kapıları sildim sil süpür yaptım toz aldım yemek yaptım iftara yalnız tatlı yapmadım ben eşim işten geldi iftar yaptı bide irmik helvası yapsaydın keşke dedi  hı yaparmısın yemekten sonra yorgun değilsen dedi vallahi irmiklerim seni şuracıkta dedim dünyanın işini yapmışım yorgun değilsen diyor neyse gönlü olsun diye kalktım Onuda yaptım herkes uyudu kendime nesguik yaptım daha yeni oturdum şimdide yerlere bakıyorum küçük küçük bişeyler gözüme çarpıyor  biraz dinlenip sigara böreği sarıcam dolaba atmak için siz neler yaptınız 

8 Cevaplar

+2 oy
(1,309 puan) tarafından
Ben ramazanın sonuna kadar her hafta yavaş yavaş dip köşe yapıyorum sırayla bi anda yapınca istediğim gibi her yere yetişemiyorum malesef 
(1,543 puan) tarafından
Bende öyle yavaş yavaş yapacaktım aslında çocuğa tuvalet eğitimine başlayacağım yarın elimin altında bişey kalsın istemedim yoğunluğumu ona vericem çokta korkuyorum
(1,309 puan) tarafından
İnşallah hemencik öğrenir bende vermek istiyorum ama hazır değilim malesef
(1,543 puan) tarafından
Bende değilim aslında ama artık vermem lazım erteleye erteleye 39 aylık oldu birde konuşmuyor hiç oğlum çok zorlanacağım biliyorum
(1,309 puan) tarafından
Rabbim kolaylık versin canım benimki daha 19 aylık
(1,543 puan) tarafından
Daha senin için erken canım biraz daha aklı Ersin başlarsın hem sen yorulmazsın hem o yorulmaz :)
(5,305 puan) tarafından
Vidividi bende oğluma 40 aylıkken ögrettim korktum zorlanıcağimi dusundum bide hamileydim ama 1 haftada ogrendi gecede baglamadim cok nadir iser geceleri bir kere tek kakasini kacirdi korkma insallah hemen ogrenir konusamasada fazla buyuk sonucta akillari eriyor cnm
(1,543 puan) tarafından
Nasıl başladın biraz bilgi verir misin bana elim ayağıma dolandı çok stresliyim alıştıramazsam diye korkuyorum
(5,305 puan) tarafından
Bn komble kestim bezi gecede baglamadim koruyucu bez serdim yatagina 3 kere fln kldrdim gece suan 4 yasinda kendi kalkiyor gelince gunduzde geldimi diye sorunca he diyordu lazimliga bos bos oturuyodu hamile halimle birde sicak bnde oturip bkledim 2 gun yapmadi kendini tuttu sonra cok heycanliyim yaparsan mutlu olcam sana hediye alcam dedim oturdu 5 dk sonra anne sana surprizim var dedi kaldirdim baktim yapmis cok sevinmis gibi yaptim sozumu tuttum o da artik soyledi ama surekli pesindeydim 1 hafta sonra normale donduk tam ogrendi
-Reklam-
+2 oy
(14,413 puan) tarafından

Vallahi irmiklerim seni kız o kadar iş bi günde yapılırmı 

Yetmemiş börek saraaacamış daha :(

(1,543 puan) tarafından
Kuzu yarın çocuğa tuvalet eğitimine başlayacağım elimin altında iş kalmasın dedim güzel güzel çocukla ilgilenirim her yere yetişmeye çalışıyoruz işte :(
+1 oy
(14,950 puan) tarafından
Maşallah Allah nazarlardan saklasın daha ne yapacaksın kız bu ne enerji
0 oy
(8,259 puan) tarafından
Ben bi günde o kadar şey yapamam valla bi gun cam kapı silerim ertesi gün dolapları kalan işleri bi de temizlik yaptığım gün yemek yapmam canim kıymetli anneannem de temizlik hastasiydi simdi cok cekiyo 35 40 yasindan beri bel bacak agrisi cekiyo bel kaymasi olmus is yapa yapa 
(1,543 puan) tarafından
Sabah erken kalktım 6dan beri ayaktayım bende öyle aslında bir güne sığdırmazdım ama çocuğa tuvalet eğitimine başlayacağım elimin altında iş olmasın dedim iş bitti bende bittim sırtımı hissetmiyorum
0 oy
(28,451 puan) tarafından
Napim bebek emziriyom
(1,543 puan) tarafından
maşallah :)
0 oy
tarafından
Ev işi nankör bitmez, bitmiyor bugün eşimin babaannesinin yanına gittk işler kaldı yarın bende dip, köşe temizliycem şimdi çamaşır attım onu bekliyorum 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Yok ben yere bakmıyorum o kadar takamam kafaya alt tarafı temizlik bugün yere bakarım ywrın kirlenir napayım:D 
0 oy
(163,556 puan) tarafından
bugun cok yoruldum valla

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 224 göst.
0 oy
2 cevap 423 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 295 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu