0 oy
877 göst.
Diğer kategorisinde (199 puan) tarafından
Bey efendi. Beni verem etmis etmediğini bırakmamış dayanamiyorum artk sarma dolma yaptim orucluyduk sofrayı kurdum oturduk ezan okundu dolma tabağını beğenmedi die ağzına geleni saydı kardeşine kaldır dedi hiçbiriniz yemeyeceksiniz bana utanmaz dedi bir suru laf soktu dayanacak gücüm kalmadı artk ne yapayım şuan ağlaya ağlaya aç acina yazıyorum 

22 Cevaplar

+4 oy
(1,363 puan) tarafından
İşte din çok saptiriliyor bende boyle ibadete karsiyim. Ya kadin canla başla yemek yapmis koymus onune be pzvenk, insan begenmese bile begendim der de yer. Agzina koca gun yemek surme neymis oruç tutmuş, ama bir kadinin kalbini kır, dök. Dinde buda yok. Bence aglama, onun hadsizliginden sen niye aç kaliyosun. Git karnini doyur. Haksiz yere kirilan kalbin ahı kalmaz cikar. Allaha havale et, sabret. Illaki sana yapilan haksizligin acısı çikacak. 
(199 puan) tarafından
Çok yoruldum be kardeşim çok dayandım ben buna
(1,363 puan) tarafından
Gidemedigine , çektigine gore gidecek yerinde yok galiba? Ne diyim, allah guzel gunler nasip etsin, onada biraz insanlik.
(6,400 puan) tarafından
Onun inadına oturup bi güzel yiyecektin yemeğini yemeyen zıkkımın kökünü yesin millet kuru ekmeğe muhtac yaa
-Reklam-
0 oy
(163,444 puan) tarafından
nimetin neyinu begenmedi boylesinin burnunu surtcen yere
(199 puan) tarafından
Dolmayida değil tabağını begenmedi
(163,444 puan) tarafından
kusura bakmada zir deli
0 oy
tarafından
Nesini beğenmemiş beğenmeyen gider dışarda yer 
(199 puan) tarafından
Dolmayi değil tabağı begenmedi
tarafından
Tabağı mi ne vardı ki tabakta
0 oy
(1,992 puan) tarafından
beğenmiyorsa yemesin terbiyesiz oruçta tutuyo bide ne anlamı kalıyor ya 

Allahım. bildiği gibi yapsın ye sen mutfakta biyerde aç durma canım
0 oy
tarafından
tabağı beğenmedi mi :/ uçmuş senin eşin..
(199 puan) tarafından
Aynen tabağı begenmedi yuvarlak diye bu dolma tabagi değil dedi
tarafından
he michelin yıldızlı restoranta geldiğini sanmış demek :/ azıcık eksik tahta galiba eşin. kusura bakma.
0 oy
tarafından
Benimki de dün yaptığım yemeği beğenmedi ortalığı ayağa kaldırdı çok kalbimi kırdı sonra gönlümü almak için çabaladı ama ben çok bıktım bu adamdan işin kötü yanı ben bu adamla evleneli bir yıl bile olmadı ve bir bebeğimiz oldu. Oysa altı yıllık sevgiliydik evlenince ortaya çıktı gerçek yuzu
tarafından
Baristin mi sen :(
tarafından
Barıştım malesef tedavi olacam dediği için :/ ama kendicapimadyim bulasmiyorum
0 oy
(448 puan) tarafından
Ne tuhaf insanlar varya. Ben ne yemek yapsam nasıl servis etsem eşim yemek zorunda. Sen mi bu şekilde alıştırdın en baştan yoksa huyumu böyle zor birimi eşin
tarafından
aaa nick çok tanıdık geldi :)
0 oy
tarafından
Kesin oruçludurda oruç sadece açlık değildir kalp kirmamak kötü söz söylememektir yazık çok yazık 
0 oy
tarafından
Ayyy canim benimmm ya ❤️ mutfakta ye bir seyler .Oruc insana yapilir mi bu .Allah buyuk .uzme kendini❤️
(199 puan) tarafından
Tabak için bana utanma yok sende dedi aileme bı suru laf soyledi
tarafından
Sen orucsun demi ?Esin senden helallik almaz ve tovbe etmezse hakkini helal etme .Oruc olan insana boyle yapilir mi ya .Canim benim sen uzme hic kendini ❤️❤️ bi abdest al namaz kil ❤️ Rabbime sigin
0 oy
(336 puan) tarafından
herseyi komple agzina tepmeli tabakla birlikte hemde
0 oy
(988 puan) tarafından
Zehır yesin boylesu
0 oy
(907 puan) tarafından
Töbe yarabbim tabağın nesini beğenmemiş. Aklım almıyor bu tip insanlar insanlıktan çıkacaksa niye oruç tutuyor. Peygamber efendimiz hurma ve zeytin ile açarmış orucu. Ne doymaz insanlar olmuşuz bide nimet ve tabak beğenmez çıktı. Ağlama canım boşver 
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Gidecek yerin varsa durma 5 saniye bile ahlaksız ya Nimet o neyini begenmiyon
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bir insan evladı da " yazıktır günahtır. Ha o tabakta ha bu tabakta. Kız uğraşmış sarmış. Şu mübarek günde yapılmaz. Allah'ın gücüne gider " Demedi mi
0 oy
(582 puan) tarafından
Tabağı beğenmemiş o zman o hazirlasin böyle insanlar oruç boşa tutuyor hatta tutmasınlar böyle sevap kazanilmiyor 
0 oy
tarafından
tabağı beğenmedi dimi dolmayı beğendi tabağı beğenmedi o tabağı kafasına at tabakta kırılsın kafası da akşama kadar aç kalmakla oruç olmuyor ibadet böyle bişi değil kalbi kötü 
0 oy
(6,157 puan) tarafından
O evi yikarim basina yemiyorsa zik kim yesin  benim yemegime karissa yikarim taviz verme nedemek sizde yemicekdiniz sende kalktinmi yiceksin birsey ysparsa ara polisi aileni haydut ruh hastası adam
0 oy
(12,067 puan) tarafından
Böyle ibadet edenler boşuna ediyor, diliyle zehir saçıyor resmen bu mübarek ayda zıkkımın kökünü yesin tabağı ne halt edecekmiş tencereden yesin hanzo
0 oy
tarafından
Ya bu adam seni baş üstünde tutmasi lazım sen onun kardeşlerine bakiyorsun başkası olsa belki bakmazdi hala ne istiyor ya senden bu kadarda olmaz konuş kendisiyle
(199 puan) tarafından
Konuşma boş cnm ya. Konuşuyorum ama takan kim
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Nerenin delisi bu yazık acı adı halde aslında 

Üzülme canım yemeğini ye,Allah ıslah etsin 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 830 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 516 göst.
2 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde hayrullahkubra (610 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,205 göst.
0 oy
7 cevap 720 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,442 soru

24,111,181 cevap

332,971 kullanıcı

...