0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar neredeyse 5gundur olmuyorum grip VS geçirdim ondan gecikir diye düşündüm hep bir kaç ilaç ictim. Adet ağrılarım var oldum olcam derken hala olmadım. Dışarı çıkamıyorum kızım var bide oruçlu haliyle kendime görmüyorum. Akşama kadar olmazsam eşime aldirtcam da

Evde deneyen hiç oldumu ya merak ettim

5 Cevaplar

0 oy
(1,699 puan) tarafından
Yok ya inanmam öyle şeylere ,hemde midem bulanır evde idrarla falan uğraşmak
tarafından
Dimi bende uğraşmak istemem de bu sorayım dedim yapan varmi diye
-Reklam-
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Ay inanma öyle şeylere ya. Akşam üstü al kızını çık hem test al hem hava al. Yok karbonat yok çamaşır suyu nerde kaldı onlar boşver
tarafından
Yani çok zahmetli işte, kız oruçlu oruçlu pek dolanmayi sevmiyorum ya uzak bide eczane
(2,493 puan) tarafından
Yürüyüş olur diye dedim evde yapılanlara güvenme bence
tarafından
Yok canım eşime dicem getirsin
0 oy
tarafından
Hayatım bende daha şimdi oldum bak  kan verdim sonuç bekliyordum bir jafta geçti 
tarafından
Adetmi oldun yani canım. Belirtiler var ama gelen giden yok normal mi 5gun olmamasi
tarafından
Valla oldum belirti sadece bacaklarim sizladi ama on gundue sizliyordu ilkkez böle oldu
tarafından
Bel ağrısı sırt karın ağrısı var ama bilmiyorum buaksamda olmazsa test aldirtcam
tarafından
Aldır canım
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Gecen çamaşır suyuyla yapan olmuştu ☺️

Inanmam ben onlara
tarafından
Çamaşır suyuyla bide :)))
(4,950 puan) tarafından
Evet evet ☺️☺️
Biz turk insanında icatlar bitmez ☺️☺️☺️
tarafından
Çok tehlikeli yaa o işler :) meraklıyız ya ondan
0 oy
(350 puan) tarafından
Gebe kaldığımız da da adet olacakmış gibi belirtilerimiz oluyor gününüz normalde de geçikirmiydi yoksa ilk defa mi oluyor ?? 

Bide gebe olma ihtimaliniz var mı ?
tarafından
Gecikmesi 1 gün erken olurdu yada 1 gün geç. Hadi 2gun olsun 5gun fazla değilmi acaba. Grip Felan olmuştum tetkiklermi ki bukadar. Yani bu kadar uzun gecikmedi.
İhtimal yok ama geri çekilme il korunuyoruz ama eşim emin çözemedim bu durumu
(350 puan) tarafından
Aynı benim gibiymis benimki de gecikse gecikse bir iki gün geçikir beş günü bulması biraz şüphe duyuruyor
Bide adet olacakmisim gibi belirtiler yazınca kendimi gördüm üç gebeligimde de adet olacakmış gibi ağrılarım olurdu ağrı için hap içerdim beklerdim beklerdim adet yok meğerse gebeymisim :)
Ben sizden de şüphe ettim :) hemen test yap bizede haber et
tarafından
Kizzz şüphe etmeyeeee yaaaa kızım 1bucuk yaşında çokkk yaramaz ihtimal vermiyordum ama gelende yok nolcak uff stres oldum kiz :)
(350 puan) tarafından
:) hayırlısı olsun inşallah canım ben ikinci bebeğime ilki 5 aylıkken gebe kalmıştim olur mu olur valla
tarafından
Hasta oldum kiz ufff son 1 saat vardı bari ya
(350 puan) tarafından
Hadi gözün aydın o zaman :)
Ama oruç gitmiş

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 72 göst.
+2 oy
5 cevap 125 göst.
+1 oy
1 cevap 62 göst.