0 oy
1,003 göst.
Diğer kategorisinde (628 puan) tarafından
maddi sıkıntı çeken sadece ben miyim anlamıyorum hiç bir şeyi yetiştiremiyorum sözde küçük bir bakkallımız var günlük toplanan para 250 lirayı geçmiyo bütün ödemeler aksıyo bu sadece bize mahsus bişey mi bu pahalılıkta yoksa herkez mi böyle herkez böyle değilse bana akıl verin ne yapayım kafayı yicem yoksa

30 Cevaplar

0 oy
(4,658 puan) tarafından
Herkes böyle canım esnafı memuru işçisi işvereni. Paranın değeri yok yok yani. 
-Reklam-
0 oy
(4,809 puan) tarafından
Değilsin canım birşey alırken gıda olsun giyim olsun yüz kere düşünüp öyle almak zorunda kalıyoruz herşeyden fedakarlık ediyoruz inan elektirik doğalgaz herşeyi kısmaya çalışıyoruz 
0 oy
tarafından
Canim herkez bu durumda inan esim calisiyor ben suan raporluyum digumda bi miktarini aldim paranin digeride yatinca altin yaparim ogluma diodum ama nerdeee oldugu gibi bitti gecinemiyoruz ev kira zor oluyor ama çok şükür bu günümüze daha kotu durumda olanlar var Allahim hepimizin yardimcisi olsun
0 oy
tarafından
İki kişi çalışıyoruz ama biz de böyleyiz malesef 
0 oy
(206 puan) tarafından
Kizzz yanliz degilsinki bizde öyleyiz çocuk olacak çocuğun daha kıyafet dolabını alamadım beşik bebek arabasi ikinci el eşim çalışıyor ama parasını görmüyorum sürekli borca para veriyor bizde öyle kalıyoruz 
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Sizin yine bakkaliniz var benim eşim isten çıkmış yakinda işsizlik maaşi da kesilir aç kslmsmiza ramak var şükür evimiz var o da olmasa :(
0 oy
tarafından
Allah'ıma şükürler olsun durumunuz iyi geçiniyoruz 

Eminim şu an çocuklarına ekmek alamayan insanlar vardır Rabbim yardımcıları olsun inşallah
0 oy
(997 puan) tarafından
7 bin maaş alıyor eşim bir tek o calissiyor hamileyim ben 3 bebgimz supriz oldu çalışamıyorum ev kira 2 de çocuk var inan zor geçiniyoruz kıt kanaat derler ya öyle rabbim büyük hepimiz in yardımcısi olsun daha kötü etmesin inşallah 
0 oy
(855 puan) tarafından
valla canim bizdede durumlar ayni esimin kredilerine 4400 gidiyo her ay bizim elimize kalan para 1000 lira allahtan evimiz kira degil kayinpederimin evinde oturuyoz o 1000 lirada elektirik su mutfak masrafi oglumun ihtiyaclar derken sifirlanay basina kadar neler cekiyom bi allah bi ben bilirim 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 762 göst.
12 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Merve0032 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 246 göst.
29 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kizilaslan (2,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 364 göst.
29 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aras Asel_ (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,570 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ceylin34 (1,698 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,688 soru

24,114,448 cevap

333,161 kullanıcı

...