Merhabalar kızlar akşam akşam Cook sinirlendim gerçekten bugün bizim evlilik yıldönümümüz sabah güzel bir şekilde kutladim eşime mesaj attım mutluydum huzurluydum yani karnımda bugün ilginç bir şekilde çok fazla acıktı birde oğlum var 1 buçuk yaşında çok huysuz mızmız yaramaz akşamda kolay yemek yapacağım için acele etmedim yemek için mutfağa giresim gelmedi yani neyse eşim iftara 15 dakika kala eve geldi mutfaktaydim sonra ne çabuk zaman geçti anlamadım kızartma salata vs yapıyordum ezan okundu eşime de dedim ki sen suyla orucunu aç birazdan hazır olur bende suyla orucumu açtım o esnada sonra mutfağa geldi bu yemek niye hazır değil aksama kadar napiyosun falan diye bağırdı bende dedim saatin farkinda değildim bugünümüzü bari mahvetme dedim sonra senin yaptığın yemeği yersem ağzıma tükürsünler bilmemm ne diye bağırdı bende zıkkımın kökünü ye dedim öyle laflar etti ki herşeye bir muhalefet ya insanlık hali 10 dakika geç yicenn diye bu kadar lafı hakkettimmi birde diyor ki hatani kabul et hala üste çıkmaya çalışıyorsun diyor her neyse sonra bu hiç bişey demeden çıkıp gitti evden ve hala gelmedi sizce haklımı ya ? Tavrim nasıl olmalı ? Birde evlilik yıldönümümüz olmasa neyse ama adamın umrunda bile değilim hala kendimi paraliyorum.