0 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından
Dün kızımızın ismini düzeltmek için adliyeye gidip dilekçemizi yazdık ödemeyi yaptık fotokopiler vs gerekli şeyleri halledip dosyayı verdik ve dava açtık eşim ile. Şuan beklemedeyiz ordaki kadın mahkemeye eşinle birlikte gelmen gerekiyo, e-devlet ten takip edin dosta durumunu ona göre hareket edeceksiniz dedi tahmini 2-4 aya sonuçlanır dedi. 

Sizce ne zaman çağırırlar eşim Haziran ayında tayine gidecek ve bu şehirden taşınacağız haliyle o zamana kadar bu iş biter mi ve çağırdıklarında napcaz vs bilen bilgilendirebilir mi?

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Niye kızın ismini ne için düzeltiyorsunuz
(3,146 puan) tarafından
3 ismi var her yerde sorun oluyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
kızının ismi ne ki düzeltiyorsun
(3,146 puan) tarafından
3 ismi var canım zorluk oluyor her yerde
tarafından
baştan koymasaydın keşke neyse çözümü var allahtan :)
(3,146 puan) tarafından
Ben değil ki eşim ve babası koymuştu zaten yıllardır bunun mücadelesini veriyodum 4.5 yaşında kızım sonunda eşim kabul etti şükür inşallah sorunsuz bir an önce hallolur.
0 oy
(485 puan) tarafından
3-4 ay sonrasına duruşma günü verirler. sonrasında ilan süreci var. 6 ayınızı alır.
(3,146 puan) tarafından
Peki başka şehire taşınmış olursak ikamet bildirince ordaki adliyeden devam eder mi acaba. Birde eşim asker görev için gitmis olcak mazeret sunsqm ben tek kabul edilir miyim o kadın  beraber gelmek lazım demişti ya ondan aklıma takıldı
(485 puan) tarafından
oradaki adliyeden devam etmez. nerede açtıysanız orada yürür. eşlerden biri gelemeyecekse avukatla kendini temsil ettirmesi gerekecektir çünkü şu an evlisiniz, velayetiniz ortak ve davayı birlikte yürütmeniz lazım.
(3,146 puan) tarafından
Bu çok kötü ödediğimiz para yanmaz umarım. Çünkü jazirannayinda eşim tayin olduğunda tasinmamjz gerekecek mecburen burda kalamayiz. Ve eşim görevde olduğu sürede avukat için de ekstra ücret ödenmesi gerekecek haliyle. Çok meşakkatli işmiş. Umarım Haziran 15 ine kadar duruşma yapılır ve nüfusa geçer.
(485 puan) tarafından
istanbulda şu an duruşma tarihleri 5 6 ay sonrasına veriliyor. nüfus davası olduğu için ortalama 3 4 ay sonrasına gün alırsınız tahminen. sonrasında karar çıkacak. kesinleşme süresi var. gazeteye ilan vereceksiniz, ilan süresi var. haziranda bitmiş olmaz. buradaki davanıza katılmazsanız davanız takipsiz kalıp düşer ve sonrasında istediğiniz yerde yeniden açabilirsiniz ama yaptığınız masrafı geri alamazsınız.
(3,146 puan) tarafından
Bu durumda boşuna uğraşmış olduk yani :(
(2,194 puan) tarafından
Dariyas birşey sorabilir miyim yüksek müsaadenizle
(485 puan) tarafından
buyurun tabi
(2,194 puan) tarafından
Mesleğiniz nedir? :)
(485 puan) tarafından
avukatım. neden sordunuz?
(2,194 puan) tarafından
Bi kaç yorumunuza denk geldim , aklı selim , duru bilgiler ile yorum yapıyorsunuz.tahsilinizi merak ettim bu yüzden ❤️
(485 puan) tarafından
teşekkür ederim, mutlu oldum. sağolun.
(3,146 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için sağolun umarım istediğimiz gibi olur her şey.
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Ben denedim onu ismim isra ama Esra derler ...kimlikte Esra yapacaktım ooo uzadı da uzadıdedim kalsın.
(3,146 puan) tarafından
Ya bizde işte dosyayı verdik davayı açtık 756 TL istediler ödedik. Takipteyiz ama insanllah duruşma hemen olur
0 oy
tarafından
evt ben degistirdim 2015 te
(3,146 puan) tarafından
Ne kadar sürdü nüfusa geçip işlemlerin bitmesi tamamen. Hazirana kadar halledebilir miyiz acaba?
tarafından
2 yil canim :) benim zamanumda cok ugrastricydi
(3,146 puan) tarafından
Şuanda da öyle vallahi inşallah paramız yanmaz bir an önce olur :/

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 327 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde ❤Öykümİlkem❤ (3,146 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 396 göst.
0 oy
2 cevap 166 göst.