0 oy
1,426 göst.
Diğer kategorisinde (218 puan) tarafından
Iyı aksamlar kızlar, az once eşimle çatıştık, ben biraz pimpirikliyim her anne boyledır diye dusunuyordum ama eşim sen psıkologa gıt dıyor, mesela kızım uyurken gıder 50 kez durterım bırsey mı oldu dıye, yolda gıderken kafamda sureklı senaruo kurarım araba gelır bıze carparsa bebek arabasını suraya fırlatırım kızıma carpmaz bana carpar, ya da bır adam gorurum bu sımdı bızı bıcaklarsa naparım dıye dusunurum kosmaya baslarım sokakta, yattıgı yerde uzerıne dolap devrılırse dıye kurarım, deprem olurda yanında olamam dıye kurarım hep, ya ona bişey olursa dıye dusunurum oturur aglarım sankı olmuş gibi, oyle kızının ustune tıtreyen bır anne de degılım aslında mesela kızarım kzıdıktan sonra ben sımdı kızdım Allah ya onu benden alırsa dıye korkarım dua ederım bır ton, az once yıne durttum kızı uyandı bu sefer uyumuyor eşim de sen uyuyan cocugu uyandırdın gıt psıkolga artık rahatszısın dedı, anneyım ben dedım bende halasının oglu degılım babasıyım abartıyosun dedı ne bıleyım sız nasılsınız ben mı cok kotuyum ya

46 Cevaplar

0 oy
(211 puan) tarafından
Yani bende nefes alıyor mu diye bakarım ama uyandırmam asla tabii ben psikolojik destek de almaya başlayacağım :D 
(218 puan) tarafından
Bende ısteyerek degılde ufak bır durtmeyle kontrol edıyordum :D
(211 puan) tarafından
Canım ben parmağımla bakıyorum burnuna doğru sen de öyle yap yazık uyandırma bebeği
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kesinlikle eşin haklı vakit kaybetmeden git bende anneyim böyle huylarım hiç yok tabiki bende üstüne titriyorum her anne gibi ama abartısız sen abartmayı bile geçmissin beni yanlış anlama sakın canım
(218 puan) tarafından
Yok yanlıs anlamam, evet en kısa zamanda gıdıcem ınsaAllah
0 oy
tarafından
Eşin haklı yazık çocuğa kötüyü çağırma güzel düşün güzel olsun tedavi olmalısın kendinde yazik
0 oy
tarafından

Canım her anne evladınin üstüne titrer tabiki. Mesela hasta olmasın diye sürekli zıbın değiştiririm terledikce. Sürekli altına bakarım pişik olmasın annelik vazifem bu diye. Eşim ' Delimisin kendini yoruyorsun boş yere biraz önce baktın kızın altına ' der. Ama ben bir anneyim diyorum.

Annelik duygusu herşeyin en iyisi yapmak ve istemek demektir bana göre. Ama sen sürekli kızıma araba çarparsa,deprem olursa vs. Şeyler düşünüyorsun. Ve bunu sana yaptıran bilinç altında gizlediğin duygular. Çok sevdiğin biri mi öldü? Ailenden biri yada çevrenden biri. Sürekli ölüm korkusu içindesin . Yanılıyor muyum bilemem. Ama yazdıklarından bu hissiyatı aldım canım .

Mesela babam öleli 19 yıl olacak. Annem sabah işe gittiğinde evde yalnızken annemin kıyafetini koklardım. Annem ölürse kokusunu çok özlerim anneme birşey olursa ne yaparım diye düşünüp hüngür hüngür ağlardım. Anlattıkların bana bu yaşadıklarimı hatırlattı. O yüzden ölüm ve kaybetme korkusu vardı bende. Sende de var gibi görüyorum . 

Bu düşüncelerle kendini de esinide yıpratma canım . Korkma evladına hiç birşey olmayacak Allah'ın izni ile <3 güzel şeyler düşün <3:angel:

(218 puan) tarafından
Canım Allah razı olsun ılk once ıyı dıleklerın ve yazın için, hayıe kımseyı kaybetmedım cok sukur bende neyin sebep oldugunu bılmıyorum ama emınım altında yatan bırsey vardır, başın sagolsun ♥️
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Canm bu düşünceler her annede olur ama ilk bir ay içinde olur die düşünüyorum seninde almış başını gidiyor bende bir doktora basvur hem kendin için hem bebeğin için 
0 oy
tarafından
Bencede normal değil ama bazı anneler öyle ben de küçükken çok kontrol ederdim nefes aliyormu diye şimdide 2 yaşında hala kontrol ederim ama dürtmedim hiç benimde aklıma bazen kötü şeyler gelir hemen şükrederim Rabbim sen koru derim 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 531 göst.
18 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Esra gezer (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 746 göst.
12 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 312 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ozgesmskk (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 389 göst.