0 oy
1,259 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar çok umutsuzca yazıyorum. Eşimi çok seviyorum.Onun rahatsızlığı var. Doktor doğal yollarla bebek sahibi olmamız imkansız dedi. 3yılda beklesek olmuycak, 5yılda. Yurt dışında eğitim alan doktorlar, yurt dışından getirdiğimiz ilaclar. Ama olmuyor işte. Doktor 3defa aşılama yapalım, olmazsa tüp bebek yaparız diyor. Maddi durumumuz iyi, zorlanmayız. Kaynanam ve eşimde aşılamaya razı. Ben korkuyorum.Hata ediyorsam affedin ve yol gösterin. Aşılama ve ya tüp bebekle çoçuğum olursa onu sevemem sanıyorum. Eşimden soğurum diye düşünüyorum. Kimseyede söyleyemiyorum. Kaynanamda aşılamadan bahs ediyor ve benim de onaylamamı bekliyor. Ya bebeğimi sevmezsem, ya nefret edersem. Ağlayarak yazıyorum şu an . Başka türlü de bebeğimiz olamaz.Ama yaptırıbda sonra pişman olursam diye korkuyorum.

28 Cevaplar

0 oy
(30,173 puan) tarafından

Kuzu dediklerimi denedinmi sen. Sakin ol aşılama da aynı şey neden böyle düşünüyorsun 

tarafından
Denedik canım . Bizde sorun belli. Son iki doktor var. Biri uzman diğeri profosor  .Onlarda aynı şeyi söylerse artık bu yola başlıycaz . Beklemek sadece zaman kaybı .
(30,173 puan) tarafından
Haklısın cnm mevlam kucağını doldursun
tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Hamilelik serüveni başlayınca ne saçma düşünmüşüm diyeceksin içinde bir canlının büyümesi hareket etmesi okadar farklı bir duygu ki hangi yolla olursa olsun senin evladın senin canın senin kanın olacak. İnsanlar evlat edinip biyolojik bir bağ olmadan ana baba oluyor.. İnan Bana şuan sadece vesvese yapıyorsun.. 
tarafından
Teşekkür ederim yorumun için. Bu da bize Allahın imtihanı.
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Niye sevmeyesinki sonuçta yine senin ve kocanın çocuğu oluyor 
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Kuzum benim. Canımın içi. Öyle düşünme, aşılama olsa ne farkedecek. Senin çocugun. Sizin çocugunuz olacak. Allah hayırlı haberler nasip etsin sana da, tüm isteyenlere de. Emin ol o kadar çok kişi yaptırıyor ki bu işlemleri...Allah yar ve yardımcınız olsun 
tarafından
teşekkür ederim . Bu da bize Allahın imtihanı
0 oy
(101 puan) tarafından
Tüp bebekle hamile  kaldım, şu an bebeğim kucağımda emzirirken yorumları okuyorum. Neden öyle düşündünüz anlamadım. Bende dr a gitmeyi çok geciktirmiştim tedaviden korktugum için ama boşuna beklemişim. Tüp bebeğin en güzel yanı ne biliyormusunuz transfer anı

Nırmal gebelikte bunu yaşamanıza ımkan yok bebeğinizin en küçük halini görüyosunuz. Transfer sırasında rahminize yolculuğunu görüyosunuz, drun yerleştirdiği yeri görüyosunuz oraya nasıl gittiğini görüyorsunuz. Öncesinde döllenmesini takip ediyorsunuz, acaba yaşadı mı 5.güne ulaşacak mı hergün gelecek telefonu heyecanla bekliyorsunuz. Sevmemek mümkün mü hamilelik aynı hamilelik. Mucize bu iyi ki böyle bir tedavi var, iyi ki insanlar bu sayede bebek sahibi olabiliyor. 
tarafından
İyi ki.. Allah bebeğini nazarlardan korusun. İnşallah bizede nasib olur. Bu gün evlilik yıldönümümüz . Ve bana gelen hediye beni hıckırıklara boğarak ağlattı. Bebek patiği 2tane.Allah bebeğime giydirmeyi nasib etsin.
0 oy
(9,610 puan) tarafından

Hic öyle düşünme hatta hamile kalsan böyle düşündüğün için kendine çok kızarsın :) o bebek rahmine bi düşsün bi hareketini hisset bi karnın büyüsün sen karnını oksadikca o karşılık versin keske hic düşünmeden yapsaydım dersin daha insan karnındayken sevmeye basliyo esinde sever sende seversin niye sevmeyeseniz aşılama bile olsa senin bağınla büyüyen bi melek o,inan hiç pişman olmazsin seversin bağrına basarsın onların bi ağlaması gülmesi dünyalara bedel yüzüne bi tebessüm edince dünyalar senin olur parmağını bile tutsa içinden biseler kopar yani sen sevemem desen bile anne karnındayken sevgi bağı oluşmaya başlar doğduktan sonra seninle esinle bu bağ pekişir :) şuan daralmissin Rabbim içine ferahlık versin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah <3

tarafından
çok teşekkür ederim . İyi ki varsınız. İnsan kimseye içini dökemiyor. korkularmı yoksa ne iki gündür bu düşünce beni içten içe kemiriyordu. Son 2doktor var. Onlarlada görüşelim, aynı şeyi söylerlerse bu yola başlıycaz. Allah yardımcımız olsun. Bu da bize Allahın imtihanı .
(9,610 puan) tarafından
Amin canım amin ❤ işte imtihan dünyası herkesin bi sınavı var tedbir senden taktir Allahtan eger maddi gücün yeterse denemekte fayda var Rabbim hayirli olanını nasip etsin inşallah
tarafından
teşekkür ederim ♡

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 274 göst.
0 oy
3 cevap 300 göst.
0 oy
3 cevap 118 göst.
0 oy
0 cevap 34 göst.

Kategoriler