0 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde (2,901 puan) tarafından
Ben 2.5yildir evliyim eşimle birlikte hiç bı akrabaya gitmedik sadece bı kackere halamlara gittik dayiimlar çok çağırır eşimi ama gitmez benide koymaz ben annemlere gittiğimde canim sklir diye dayimlara falan gidelim derim onn dışında eşimle gitmem geçen de bana bebek görmesine eski komşularımix gelecekti eşim gelmesinler dedi bende annemlerde misafirleri ağırladık sohbet ederken Ağustos ta güne girelim dediler bende girmek istiyorum eşimle konuştum eşim ilk olmaz dedi snradan tamm gir dedi dünde kayinvalidemlere konusurken dedim güne girecem gidip gelecem eşim bişe demedi ama eve geldik tartıştık yok gidemessin komşulara görüyorsan öylece gir parayı gönder dedi ben de sinirlendim o sinirle dedim gönderden zaten biyere ölürsün pişman da oldum burda söylediğine ama kızlar sizce haklimiyim 

Biraz uzun oldu özür dilerim

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Niye bı yere göndermiyor onu anlamadım
(2,901 puan) tarafından
Bilmiyorum canım dışarı falan çıkarız benim annemlere onn annesigile falan gideriz ama akrabaya yok onu da bilmiyorum niye diye
tarafından
Biseyleri beğenmemiş muhtemelen ama bu şekilde olmaz ne diyim bilemedim
(1,107 puan) tarafından
Çünkü kendi akraba kadınlarına göz koymuştur, bakıyordur. Herkeste onun karısına bakacak sanıyordur
tarafından
Kız dur günah alma. Kızı gazlama. Bikemeyiz o kadarını. İyi niyetli düşünelim
(2,901 puan) tarafından
Bilmiyorum canım artık kafasındaki ne
-Reklam-
0 oy
(14,212 puan) tarafından
Niye böyle yapıyor eşin sordun mu
(2,901 puan) tarafından
Sordum canım çok sordum ama bişe demiyor
0 oy
tarafından
Tam anlayamadım niye izin vermiyor hic  bi yeremi yoksa komsularami
(2,901 puan) tarafından
Hayır birlikte gideriz dışarı annemlere annesigile ama akrabaya gitmez kendi akrabalarina bile gitmedim bu zamana kadar
tarafından
Acaba akrabalardan haz etmiyormu
(2,901 puan) tarafından
Tamm benim akrabalarını haz etmiyo kendi akrabalarında mi haz etmiyo
tarafından
Ay bilemedim sen bunu esinle.konus bence ne icin yaptgni bi sor
0 oy
tarafından
Bir yere gitmek için izin almak çok acı be bacim hayat geçmez öyle ölüm gibi hapishane de gibi ben 
(2,901 puan) tarafından
Evet çok zor
tarafından
Bence konuş gerekirse kavga edin ama bunu çözün arkadaşların olsun git gel onlar gelsin dışarda gezin böyle olmaz
Ben bir dk duramam o adamla
0 oy
(7,814 puan) tarafından
Nerden buluyorsunuz böyle adamları bu devirde anlamıyorum.
(2,901 puan) tarafından
Nasip oldu mu bulunuyo canim
0 oy
tarafından
Ben böyle bi yere göndermeyen eşlere çok sinir oluyorum seninde bi hayatın var kafa dağıtmaya ihtiyacın var göndermemesinin bi sebebi var mı
(2,901 puan) tarafından
Sebep bilmiyom soruyorum da birşey demiyo dışarı falan çıkarız ama akrabalara yok  insan istiyo yani akrabalri gormekde
tarafından
Dışarı kendin çıkabilir misin peki
(2,901 puan) tarafından
Dışarı canim izin aldığımda cikabiliyorum  oda annemlerin orda oturduğum yeri bilmiyorum bekarken de hiç gezmezdim tek başıma ya annemlerle yada kız kardesimle şuan oturduğum yer bildiğim yerler degil yan
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Ayy benimkide pek göndermez sinir oluyorum o boyle yaptikca bende onun tarafina gitmiyorum haksizda degilsinnoluyor gidince sanki yiyorlar 
(2,901 puan) tarafından
Geçen yaz annemler bütün akrabalrla pikniğe gitmisti o zmn da yeni evliydim çok heveslendim evde de ağladım götürmedi diye geçen dedim valla yazın ister gelirdin pikniğe ister gelmezsin ben annemlere telefon açıyorum beni de alıyorlar bu zaman a kadar seni dinledim tmm koymuyo dedim ama çıkacağım artık tmm gideriz bende gelirim dedi ama bakacağız artik
(7,470 puan) tarafından
Malesef canim benimde geçen canima tak etti ablama gidiyordu teyzemler kizlari filan yok dedi bende haberi olmadan gidip geldim napim bunaldim artik buna mecbur birakan kendi
(2,901 puan) tarafından
Yok canım öyle oturduğum yer bildiğim yer değil o kadarına da cesaret edemem
(7,470 puan) tarafından
Kız çıkıp bir iki tur atar ögrenirsin çıkmadan basil öğrenicen
(2,901 puan) tarafından
Bebekle nasıl çıkayım canim yok ya öğrenmek istemiyorum burayı ne gezecek. Burda sevmediğim yer inşallah yaza çıkarız burdsn
(7,470 puan) tarafından
Sen bilirsin kuzu ne kadarlik bebis ben her hava guzel oldugunda disari çıkarma taraftariyim acik hava ikimizede iyi geliyor
(2,901 puan) tarafından
Nisan. 8de 1yas olacak canim annemlerin oraya gittiğimde tek cikarabilirim hafta snu essimle çıkacak artik
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Benimki de öyleydi canım özellikle akrabalarima gitmeme izin vermezdi eve gelene birşey demezdi ama benim.gitmemi istemezdi bir ablam ve anneme izin verirdi sadece sonra ben artık dayanamadım bu duruma baya bi kavga ettik oturdum ağladım madem kimseye gitmeme izin vermiyorsun tamam gitmiycem ne kendi akrabalarima ne de seninkilere dedim ondan sonra biraz yumusadi sonra çoluk çocuk oldu zaman geçti derken şimdi biraz daha da düzeldi ama sürekli tamam deme ne kadar boyun egersen o kadar tepene biniyor sesini çıkarman gerekiyor 
(2,901 puan) tarafından
Haklısın canım kendi akrabalarina da götürmüyor ki diyim bende snn akrabalarına gelmeyeceğim
(2,039 puan) tarafından
Bi sinir krizi herşeyi çözebilir bunu bi düşün kavga yanlısı bi insan değilim ama erkekler bizi bazen eş gibi değilde köle gibi görebiliyor
(2,901 puan) tarafından
Bende düşünüyorum ama yapımda da yok sinirlenmek bilmiyorum ne yapacagim
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Niye sizi göndermiyor o garip geldi anlam veremedim ki sonuçta evli barkli çocuklu bir bayanın istediğini yapabilirsin 
(2,901 puan) tarafından
Hayır dünde dedim yani biyere gitsem kendimden mi vazgecicem veya zıvana dan mi çıkacam dedim en sson gönderirsen ölürsun dedim pismsnda oldum geç yatarken hiç yüzüne bakmadım sabah namazinda da yüzüne bakmadım işe giderken yzuumu öptü gitti uzatmamak için ama bakalım bugün geldin hayr olsun☺️
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Bu kadarda herşeye karışmasına izin vermeyin canım. Devamlı devamlı değil ama bizde eşimle benim akrabalarıma daha çok gideriz. Allah'a şükür kendiside bize geldiklerinde hizmette sınır tanımaz. Evime gelene gidenede bu kadar karisamaz kadın kadına oturcaz sonuçta eve adam atmıyoruz. Kayınvaliden birşey demiş olabilir mi eşine milletede bu kadar eşini dinleyen ondan izin alıyormuş gibi gösterme özellikle kaynana kısmına. Benim eşim böyle yapsa tepkim daha fazla olurdu kötü birşey de dememişsin
(2,901 puan) tarafından
Hayır kesinlikle kayinvalidem kaynatam görümcem kaynım beni tutarlar akşamda bağırdılar eşime gitsin kız ne oalacak diye  ama yok Nuh diyo peygamber demiyo
(1,965 puan) tarafından
Eşinde bir problem var o zaman. Bu zamanlar bir daha gelmez ilerde rahat bıraksa bile bu heyecanı bulamayacaksın en iyisi herşeyi zamanında yaşamak

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 153 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Annelikguzelsey (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 528 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 536 göst.
9 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Beyza5426 (329 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 428 göst.
31 Mart 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde ÇınarEmin'in Annesi (389 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,711 soru

24,187,328 cevap

336,722 kullanıcı

...