0 oy
933 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (831 puan) tarafından

Güzel resim yapan var mı  çalışan ders çalışan çocukla  sınava hazırlanan 

Kendi parasını kazanmak için çabalayan anneleri merak ediyorum var mı 

32 Cevaplar

0 oy
(874 puan) tarafından
Üniversite okuyorum 7 dersten sınavım var Cumartesi ve pazar onlara çalışıyorum zor olsa da çocukla 
(831 puan) tarafından
Rabb'im azimimizi artırsın kolaylık versin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben çok güzel dans ederim her telden oynarım haajhaaa
(831 puan) tarafından
Wayy canınaaa:D dıttırıı dıttt
0 oy
(45,021 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Düzelttim.        
(831 puan) tarafından
Bu ney kız neyin kafasını yaşıyorsun amonyaklı bez Kafa yaptı herhalde Sabah Sabah :D asjasj
(45,021 puan) tarafından
Kızım yazmis çok pardon sksjsjjsjs
(831 puan) tarafından
Önemli değil canım ee bahset yeteneklerini bakim bu cadı kızın annesi olmak mesela=D
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Çalışıyorum, emekliliğe kadar da devam. :)
(831 puan) tarafından
Ne işle meşgulsünüz
(1,576 puan) tarafından
Mühendisim özel sektörde.
(831 puan) tarafından
Güçlü kadınları seviyorum:) başarılar
(1,576 puan) tarafından
Teşekkürler. :)
0 oy
(535 puan) tarafından
Home Office iş + 3.5 aylık bebe + kpss + temizlik manyağı ve her gün farklı yemek isteyen bir eş + sürekli şişen ağrısından geberdigim bir fıtık ile yaşadığım bir hayat ölü gibi yaşıyorum en büyük yeteneğim bu :) ( ise pazartesi dönüş yapıyorum o şu an yok )
(831 puan) tarafından
Hımm seninki biraz zor işte hele bel ağrısını bana hiç demee:(((( yemek işi zaten ayakta isss offfff
(535 puan) tarafından
Hem bel hem boyun canım bel ve boynumda düzleşme boynumda da fıtık var onun sebebi de işte bir türlü atanamadigim ama çalışmaktan vazgeçmediğm kpss :)
(831 puan) tarafından
Düzleşme bende de var doktor trafik kazası mi yaptın demişti bana çok zor Allah kolaylık versin canım
(535 puan) tarafından
Amin canım sanada
0 oy
tarafından
 Hiç bir kurs yada üzerine ders almadan çok güzel resimler yaparım şimdi kızım da öyle  2 yaçında ama   eli kalem i resimleri  çok güzel  yetenekli anası kılıklım.... Beraber oturup resim yapmayı çok seviyoruz 

Ben de resin yapmak  bildim bileli yeteneğimdi   somra dan edinilmiş bir yeteneğim de 3 gün skfır uykuyla ayakta durabiliyorum iki gün tuvalet e gitmeden yaşaya biliyom =D

Bebeklerden sonra 
(831 puan) tarafından
Maşallah canım bende çok severim çizim yapmayı ders falan almadım   ben uykusuzluğa hiç dayanamıyorum uykusuzluktan başım ağrıyor bugün daha bide ekmek yapacağız şimdi bugün iyi değilim yaa
tarafından
Kolay gelsin canım    dayanılmaz oluyor uyku ama  dayanıyorum ben çok şükür    bazen hareketli şarkı filan açıyom uykum dağılsındiye deli deli  gecenin bir yarısı
(831 puan) tarafından
Eşin duymuyor mu kız=D
tarafından
Ahaahaha. Duyuyoo uhanıp geliyo delimisin diyip geri gidiyo. Valla
(831 puan) tarafından
Ahahahaaa Allah seni napmasin kız valla sesli güldüm =DDD
tarafından
Kız ıynamıyom    ha yanlış anlama olmasın orda sadece hareketli. Müzik dinliyorum bazen yabancı disko tarzı bazen oyun havası tarzı
(831 puan) tarafından
Aslında bu hayatta her şeyin karşısına geçip oynucan ablam bir gün hastaneye gitmişti orda roman bir kadınla karşılaşmış 5 çocuğu varmış ilk kez hastaneye gitmiş hasta bile olmayız biz diyormuş kadın oynayarak iyileşiyormus sen düşün artık oynamanın faydaları
tarafından
Ahahahahah  ben de buna güldüm yok kız oynamak bana hitap etmiyor  kendim düğünim de bile oynamadım.  Oynamam yani  ondan sanırım bendeki bu dert. Kervanı
(831 puan) tarafından
Eşin iyiyse boşver gerisini çok basit insanlar bugün ekmek yapıyoruz ya kayınvalidemin eltisinin gelini hemen hamile kalmış bana bunlardan bahsediyorlar kızım 5 aylık 2.yi doğur birlikte büyür diyorlar sanki hayat sadece çocuk büyütmekten ibaret gibi her gören azına bir laf alıyor iste hangi birini sayayım
tarafından
Valla ilk bebeğimi dopurdum dediler hemen bi tane da aha. E hadi hadi. Derken kızım bi yaşındayken  ikinci oldu   şuan bebeğim iki aylık kızımiki yaşında diyoeum  zorlanıyorum e sençok sık yaptın o yüzden. Yapmayacaktın etmeyecektin duramadın  torba değil ki milletin ağzı büzeceksin   ağzı olan konuşuyo derdi bize kalıo valla
(831 puan) tarafından
Evet başkaları hep konuşur
0 oy
(849 puan) tarafından
Yetenek mi bilmiyorum ama rahmetli babam akademisyendi, onun izinden gitmeyi çok ama çok istemiştim..4 senelik uğraşlarım sonunda çok şükür oldu..üniversitede öğretim görevlisiyim, aynı zamanda yükselmek için doktora yapıyorum..hem dersler, hem kendi laboratuvar çalışmalarım..6.5 aylık hamileyim, doğuma kadar işlerimi hafifleteyim diye daha da çok çalışıyorum..çok yoruluyorum..eşim bazen şikayet ediyor bu yoğunluğumdan..ama çok şükür..Allahım herkese sağlık, sıhhat, gönül ferahlığı versin..
(831 puan) tarafından
Sübhanallah Allah kolaylık versin canım bana da dua et bende biseyler başarmak istiyorum hayatımız sadece çocuk büyütmek olmamalı çocuklarımızın gurur duyacağı anneler olmalıyız
0 oy
(163,321 puan) tarafından
hic resim yapamam
(831 puan) tarafından
Karala biseyler can sıkıntı kağıda döküyorsun
0 oy
tarafından

Eskiden çok iyi resim yapıyordum.

Babam bana hep seni okutmayacağım derdi. Akşamlar evin ışıkların erkenden kapatırdı ki ben ders çalışmayayım. Sabah 5-6kalkıyordum bende ders çalışmak için. Özel hocaya vermeye param yok diyordu. Sınıf arkadaşlarım lendi özel hocalarının notlarını bana getirirdi. Bir önceki senenin kitablarını getirirdi. Bi kere markete döndüm. Market sahibi eski matamatik hocasıydı. Benle ilgilendi, yapamadığım soruıarı anlatdı. Öyle markete dadandım:)dersden çıkar hep ora gider yaoamadığım soruları sorardım. yüksek lisans yaptim. Maliyye okudum. Okul için yol harclığımı vermezdi babam.Üst baş almazdı. Dedem para gönderirdi hep bana.2ay devlet kurumunda gönüllü çalışdım.6ay özel kurumda menecer çalışdım. 2sene özel okulun hem yöneticiliğini, hem maliuye işlerini yaptım. Hepisinde babama karşı gelib ben yapıcam dedi. Ve Allaha şükür yüzüm ak çıktım hepisinden. Bence çok yetenekliyim.:angel:

(831 puan) tarafından
Maşallah canım benimde babam göndermem dedi   liseden mezun olduktan sonra eşimle evlendik istersen okuyabilirsin ama her gün okula gidemezsin dedi bir kızım var 5 aylık içimdeki ressam eli herşeye yatkın insan yeniden canlandı neler yapabilirim diye araştırıyorum sizden motive oluyirm
0 oy
tarafından
8 sene el sanatları kursuna gittim. Kalfalık belgemi aldım iğne ile her türlü işi yaparım. Ayriyeten kağıt rölyefte yapıyordum ama çocuklarla hiç bisey olmuyor dün Bi saçımı boyayim dedim onda bile rezil oldum. Ayrıca teknolojik aletlerle de aram çok iyidir
(831 puan) tarafından
O kadar emek vermişsin bende çocuğumla biseyler yapmak istiyorum evde canım sıkılıyor ev iş çocuk insan başka uğraşlarla motive oluyor
tarafından
Öyle ama biri bir biri 2 yaşında söküğümü bile dikemiyorum biri iğneden biri ipten tutuyor. Hiç bisey alamıyorum elime tırnaklarımı bile kesemiyorum elimden makası alıyorlar
(831 puan) tarafından
Aman yarabbim arka arkaya çok Zor oluyor sanırım harekete geçmen için 3 yıl falan beklemen gerekiyor o bebeler bırakmaz seni anlıyorum
tarafından
Aynen seneye birini inşallah okula verebilirsem yarım gün diğeri ile belki ucundan bisey yaparım
(831 puan) tarafından
Kısmet herşeyin hakkımızda hayırlısı olsun
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Bende bı bakım posta 
(831 puan) tarafından
Bak bakalım güzel cevaplar geldi
0 oy
tarafından
Çalışıyorum şuanlık doğum iznindeyim. Mimari tasarım konusunda iyiyimdir. Farklı konularda araştırmalar yapıp bilgisayar destekli sunumlar hazırlıyorum bir firmaya. Aynı zamanda online satış sitem var. 
(831 puan) tarafından
Allah kolaylık versin zor ama güzel gurur verici sizin adınıza sevindim
tarafından
keyifle yapınca insana zor gelmiyor valla. işini sevmek önemli bişey
(831 puan) tarafından
Evet bizim lisede bir hocamız vardı ne yaparsanız yapın işinizi severek yapın derdi çok doğru çocuğumuza bile severek bakmasak asla sevmeyiz bakamayiz o ağlamalar herşey için en önemlisi o

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 1,384 göst.
9 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,503 göst.
26 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 538 göst.
0 oy
15 cevap 475 göst.
24 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,700 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,935 soru

24,051,101 cevap

329,672 kullanıcı

...