+1 oy
1,106 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ya gece gece aklıma geldi :) her bayram annem babamın elini öperdi hem babam büyük olduğu için hemde saygidanmis öyle derdi rahmetli annem . Eşimin anneside babasının elini öpüyor . Yani bı yandan guzel tatlli bir durum bir yandands neden erkek diye eli opulsun ki diyorum . Sen opuyormusun diye sorucsksin hiç opmedim eşimle sarılır bayramlssiriz . Sizde de varmı bu durum ??

45 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bende öperim çocuklarıma da örnek olur sonra sarılırız ama harçlık vermiyor ağlicam :D:D

-Reklam-
0 oy
(487 puan) tarafından
Bende öperim annemdende öyle gördüm çünkü. Hiçte gocunmam.esim ilk başlarda opturmek istemezdi gerek yok diye ama ben hep annemden gördüğümü devam ettirmek istedim.esimde alıştı ama hatta hoşuna gidiyor bence biraz geç kalsam el opmede hmn uzatir elini gülerek:) bence güzel değerler benim hoşuma gidiyo;)
0 oy
(2,859 puan) tarafından
Evet cnm geçen bayram kızım küçüktü babasının elini ödemedi ama bu bayram ben öperim ardından kizcem birbirimizin bayramını kandilini uçmasını kesinlikle kutlarım ayrıca harçlık alıyorum kız  ;)
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Canım bayram olsada olmasada ellerini öpüyor ben benim için o ellerle kaç saat çalısıyor 1 elini öpmüşüm çok mu 
0 oy
(1,450 puan) tarafından

Ben esimin elini normalde de öperim o da benim elimi öper gocunmayız yani bundan ama bayram da elini öper alnıma koyar elimi uzatırım jsjsjsj 

Eve birşey aldığı zaman da kesene bereket derim sanırım ben feci yaşlandım gerçi bu yaşlılıkta pek alakalı degil ama, yalnız kendim yazıp kendim cevap vermem de şahanneeee:D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 477 göst.
5 Ekim 2019 Diğer kategorisinde slnbykr (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 342 göst.
0 oy
7 cevap 850 göst.
1 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 364 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (535 puan) tarafından soruldu