0 oy
823 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (32 puan) tarafından
sırf bebeğim için bazı testlerde özele gidiyorum 2 dir. kadın cok tersliyo geçen göremedim yüzünü cocugun diyorum kör müsün diyo degisik tavırlar falan bugun de ayrıntılı için gittim sen uzak olursan bende olurum dedi bende ben geceleri uyuyamıyorum hamileliğim stresli geçiyo biraz diyorum ne stresi yaa uzun bi yol hamilelik ne olabilri ki stres diyo senli benli konuşuyodu bi soru sordum ayaktaydım o ara oturun lütfen deyip hızlı hızlı dosyamı hazırlıyo falan suratını astı kan ilacım bitti dicekken daha agzıma tıktı lafı kan ilacı vitamin hepsibi bittikçe alıcaksın dedi yani bunun ses tonunu yapsam anlardınız aşı olmak olmamak benim tercihimken geçen gittiğimde bağıra çağıra yaptırcaksın niye yaptırmıypsun bilmem ne 2 dozumy oldum zaten diyorum 3. yü olucam ses yğkseltiyo değiştircem doktoru ama bu derdimi sizle paylaşmak istedim insan parasıyla rezik oluyo ya

26 Cevaplar

0 oy
(13,328 puan) tarafından
Ben olsam bidaha gitmezdim ilkte elektrik alamadıysam
(13,328 puan) tarafından
Bence şikayet etmelisin, benim doğum doktorum da çok tatlı dilliydi çok iyiydi ama bana doğumda naptı biliyormusun geceye denk geldi suni sancıyı kestiler benden gece kalkıp doğuma gelmesi var diye ve bunu sadece bana yapmamış o gece şikayet ettik ve 27 saat sancı ve 8 cm açılma ile sezeryan yaptı beni bilerek hakkım zehir zıkkım olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
(3,597 puan) tarafından
Peki neden hala aynı doktora gdiyosun 
0 oy
(392 puan) tarafından
Herkes haddını bılıcek özel yada devlet hastanesı hıc fark etmez Boyle konusamaz.özele gıdıp o kadar para verıyorsan degostır doktorunu.benım doktorum cok ıyıdı sırf bir lafından dolayı gıtmeyı bıraktım ve son zamanlar ılgısızdı benı hastanesen aramıslardı sıkayrtcı olmustum sende sıkayat et 
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Doktorunu değiştirmek çok iyi bir karar ve o doktoru o hatahanenin yetkililerine şikayet ederdim
0 oy
tarafından
Sende bu doktora gitmeye devam mı ediyorsun ne demek körmüsüm o laftan sonra gitmemeliydin 
0 oy
(187,147 puan) tarafından
ben oyle dr darp ederim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 607 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mekace (1,562 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 374 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 175 göst.