0 oy
245 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (473 puan) tarafından

image

kizlar ben Trendyol dan anneme döküm gözleme tavası aldım ama biraz kenarında çizikler vardı. Ve ben yokken annem kullanmış bile. Ben de satıcıya mesaj attım resimli olarak. Onlar da bu mesajla dönüş sagladilar. Ama ne demek istediklerini anlamadım. Tedarik edeceğiz dedi yani bendekini geri istiyorlarmi. Hoş istesede kullanmış annem göndermem. Altında tüp izi olmuş. Bu mesajdan anlayan bani bı net aydınlatsın. 

6 Cevaplar

0 oy
(3,554 puan) tarafından
Yeni göndrcekler öncekide sizde kalsın dio belliki çok şikayet var
(473 puan) tarafından
Ayn olabilir. Yorumları okuyarak aldım halbuki hep iyi seyler yazıyordu.
(3,554 puan) tarafından
Yada size güzellik yaptılar canım
-Reklam-
0 oy
(1,655 puan) tarafından
Ürün sizde kalabilir demiş canım
0 oy
tarafından
Ürün sizde kalsın diyor yani kalacak onlar yeniyi de gönderir

Bende aldım göz göz kabarcık vardı tavada gaz derken ondan mı bahsetti anlamadım ama ürünü istrmiyo
(473 puan) tarafından
Sende mesaj attin mi. Dönüş sagladilar mi sana
tarafından
Ben Trendyoldan almadım bulunduğum yerde aldım değişim yapmaktır gaz kabarcıkları idi ama mesajda size ürün sizde kalsın diyor
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Yok ikinci bir ürünü hediye olarak gönderecekler kuzum size. Sadece makine üretimi değil el üretimi olduğu için ufak tefek sıkıntılar olabilir diyorlar 
0 oy
tarafından
Urun senin oldu sana yeni bir tane gondericekler 
(473 puan) tarafından
Anladım canm sagol
0 oy
(3,192 puan) tarafından
İade edeceğiniz yada değişim yapacağiniz ürünü niye kullanıyorsunuz anlamıyorum ortadan kaldırın aileniz kullanmasın. Hayır şimdi adam eski ürünü istiyorum dese ne büyük saygisizlik. Adam ince davranmis yeni ürünü gönderip eskisini istememiş isteyebilirdi de. Bir tava fiyatina iki tava almış oldunuz hayırlı olsun.
(473 puan) tarafından
Dikkat li okudiysaniz göndermem zaten yazmışım. Nerenizle okuyorsunuz anlamıyorum gerçekten. Bazen sırf yorum yapmak için yapıyorsunuz. İsteseydi zaten anlatırdım durumu göndermez dim. Yazmışım da zaten
(3,192 puan) tarafından
Canım zaten bende bişey demedim dediğim şey şu yani adam eski ürünü istemiş olsa gönderemiceksin bu sefer kusurlu ürün elinde kalıcak adam yenisini gondermicek. Yazık olucak parana.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 281 göst.
11 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatmastl (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 566 göst.
6 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 140 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 836 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,900 soru

24,161,367 cevap