0 oy
269 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Eşimle dışarıda olduğumuzda iyiyiz birbirimize güleriz böyle seviyor gibiyiz sanki ama evde birbirimizin yüzüne bakmayız konuşmayız hiç içimden gelmez onunda gelmez yan yana olmak kavga edesim gelir onunla yaklassa falan istemem midem bulanır kocamdan öpeyim dese kafamı çeviririm ama dışarıda böyle hissetmiyorum evde el gibi geliyor dışarıda kocam gibi anlamadım tiksiniyorum sanki kocamdan evde dokunmasına bile tahammül edemiyorum ten uyumu yok bana kokuyor geliyor duş alsada kokuyor geliyor neden acaba...
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

0 oy
(12,085 puan) tarafından
Gebe misin hamileyken ban da olmuştu
tarafından
Yok canım değilim uzun zamandan beri böyle hissediyorum geçen yıl Eylül'de evlendim adama tahammül edemiyorum yanına uzanmak bile istemiyorum ben bu adamı isteyemiyorum sevgimis askmis onlarada inanmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Severek evlenmedin mi? Bir de aklıma kötü şeyler geliyor eve bisey yapmış olabilir mi biri... aranızda soğukluk olsun diye 
tarafından
Severek evlenmedim 30 yaşında evlendim ozamana kadar sevemedim demekki sevgi diye birşey yok dedim aldım gectim bu adamı ama evlendigim evleneli sarılsam öf elin değdi ayağın değdi der öpmek istesem kaçardı şimdi ben öyle oldum birlikte yatmak bile istemiyorum zaten cinsellikte sıfır sadece işini görür biter seni kadın olarakta görmez çocuk doğdu kahve kumar vardı bosamaya kalktım öğrenince yeminler etti yapmayacağına evlendigimizden beri eve hep geç gelir birlikte birşey yapmak istesek sen çok seviyorsun gezmeyi ben sevmem der ehliyet alsin diye uğraştım dosyayı yaktı alma arabayı dedim babam altımiza araba çekti ehliyetsi kullanma dedim birine vurmuş hadi 150 000 havaya uçtu benden gizli bileziklerimi çocuğa takılan altinlari bozmuş kredi çekmiş babam duymasın diye annem bileşiklerin duruyormu diyor duruyor diyorum yani bu adamla evlenmek bana sinir stres tiksinti kattı başka birşey değil
tarafından
Bacım böyle bi adamdan tiksinmekte haklısın yani anlattıkların yeter başka sebep arama
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Bizde tam tersi ne zaman dışarı çıkacak eşim strese girer ufak tartışmalar olur evde ama sürekli sarmaş dolaş koluna yatar bebek uyuyunca YouTube den video izleriz vakit geçiririz dışarda illa bir gerilir yok trafiğe yok başka birşeylere  ama kocam bende sinir olurum biraz tartışırız azicikda olsa evde daha iyiyiz birde severekmi evlendiniz ? 
tarafından
Sizin paylaşacak birşeyleriniz varmış en azından bizde hiç yok ben birlikte birşey yapmak istesem sen gezmeyi seviyorsun ben sevmiyorum der ama kahveden gelmez kahve gezmek değilmiş ona göre kahve sabaha kadar açık olsa evede gelmez .. keşke bir gitsede hiç gelmese
(2,220 puan) tarafından
Anladım arada paylaşımınız yok o yüzden soguyorsun galiba
tarafından
Hiç yok ne babalık var ne kocalık var ne beceriklilik var babam ölse bizi kuru ekmeğe muhtaç eder hiç elde avucta para tutmaz daha benim bilezklerin a.na koydu çocuğa doğumda altın takıldı babam bilezik taktı benden habersiz bozmuş yemiş illallah ettim sabahta kavga ettim kavga da etsem bırakıp gitmiyor nasıl adamla evlenmisim diyorum kan emici gibi iligimizi sömürdu
(2,220 puan) tarafından
Anladım canım zor öyle eşler arasi  bir paylaşım iletişim olmayınca tabikide iyice sogumussun hani bir çift terapistine gitseniz diyeceğim ama eşin kabul edermi işte zaten onu anlayabilecek düzeyde biri olsa seni ve cocugunu bu kadar ilgisiz bırakirmiydi orasida var , en azından denemiş olursunuz ama
tarafından
Hayatta gitmez kahveye gider oturur oraya gideceğine ... Onu geçtim kaç kez istemediğimide söylüyorum bosanmiyorda benim gibi aptalı bulmuş boşar mı hazır yiyecek kapı nede olsa çok kinlendim adama nedense birde: adet olamadikca adamı boğasım geliyor
(2,220 puan) tarafından
Alla alla çok değişik ya büyü birşeyde olabilir adet ile ne alakası var kızmanin gerçi o zaman fiziksel yakınlık olmuyor belki o da çok soğutuyor istemiyorsun belkide münasebet etmek bir okutun üflettin kendinizde canım
tarafından
Büyüluyduk canım onları çözdürdük büyü yaptıran öldü çok şükür ama biz evlendigimizden beri hiç ortak yönümüz yoktu eşimle eve sabaha karşı gelirdi bir aktivitemiz yoktu iyi özellikleride var yemek istemez iş yaptın yapmadın demez .. sabırlıdır ama bildiğini okur tutumsuzdur işte adamı doyuramayiz iç güveysi almış olmamıza rağmen kenara köşeye hiç para koyamayiz babam ölse yandık biz ... Yakınlık hiç yok evlendigimiz evleneli yok ayrı yatarız rahatımiza düşkünüz birde bana kokuyor geliyor ... Zaten cinsellikten anlamaz .. kendi zevkini düşünür geçer çocuk için evlendim ben bu adamla etrafıma bakıyorum milletin kocasıyla ben hiç yapamazdm diyorum benimki sinirli değil sabırlıdır ama yapacağı birseydende geri kalmaz adet olacağıma yakın çok sinir oluyorum belki o yüzden belki artık kocamdan tiksindim varligi bile batıyor
(2,220 puan) tarafından
Adet olacağı zaman insanın hormonlari tavan yapıyor herşey batıyor ondan olabilir ,diğer zamnalarda öyle hissediyorsan ama sorun var canım karsilikli çözmeye çalışın çocuk var çünkü olmasa bırak derdim de çocuğunuz için bence karşılıklı bir oturup konuşun bu böyle gitmez çünkü böyle düşünüyorsan
0 oy
(886 puan) tarafından
Bence sen evi sirkeyle bi kırkla ince detayşara kadar sonra inşirah Ayetel Kürsi aç sesli her odaya gezdir o sesi evde bişey olabilir 
tarafından
Evde vardı okuttuk temizlettik hala kaldı ağırlığı canım büyü yaptıran öldü de rahat ettik sıkıldım kocamdan ne çocuğumun babası gibi geliyor ne kocammıs gibi ne becerikliligi vardır sadece bana aş yap iş yap demez bir ağırlığıda yok üstümüzde ver yesin ört uyusun benim kocam kimse ona dokunmasın herşey ona bedava olsun ekmek elden su gölden yaşamak ister iş yerinden iş için arasalar hemen başlar mirildanmaya
0 oy
(16,041 puan) tarafından
Çok değişik    
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Sizinki biraz değişik geldi bizde evde cok samimi degiliz herkes kendi halinde bu ara iki dokunsa benimde sinirim bozuluyor ama disardada oyle çok iyi degiliz aman aman yanyana yuruyoz mu yuruyoz iste 
(7,470 puan) tarafından
Aynen valla bende ayni durumdayim bir iki davranisindan sonra iyice sogudum resmen ayni durumdayiz
tarafından
Seni soğutan hangi davranışları oldu şekerim .. bekarken ben ne kadar hayat enerjisi yüksek bir kızdım iki konuşur bir gülerdim artık içimden konuşmak bile gelmiyor :-D
(7,470 puan) tarafından
Hic sorma bide severek evlendim ne salakmisim kız gecen haftalarda bi olay daha oldu onun üzerine iyice uzaklastim annemler bize geliyor diye bi tavir aldi onlarin yaninda bisey yapmiyor tabide ailem en son ne zaman geldi de inan hatirlamiyorum ablamlar 15 tatilden beri aksam caya geleceklerdi onlari daha cagiramadim neyse öglen misafirim vardi babamida 2 haftadir filan gormuyorum babam aksama gelsin dedim yemege gelmis oldu ki yaptigim sadece corba oglenki hazirladiklatimi koydum masaya bide salata yaptim sadece bi tavirlar onlar gitti hic konusmuyor filan iki gun sonra abimleri cagirsak dedim oda benim abilerim sanin cagir merve cagir onlarida cagir dedi ki ben kendi abisinden bahsetmistim canim sıkıldi tm dedim kapattim sonra bi iyi davranmalar filan benimkiler gelicek desem 5 karis olur surat bende iyice uzaklastim davranislatindan soğudum resmen
tarafından
Ne biçim insanlar ya kendi ailesi ailede seninkiler düşman mı bende sinir oldum sen yine iyi ailesini cagirmisin ben olsam benim ailemin yanında nasıl davranıyorsa bende onun ailesine aynı davranirdim çok sabırlisin canım çok
(7,470 puan) tarafından
Noldu biliyomusun kizim hastalandi ve onlarda gelemedi allah buyuk iste cok sukur oyle atesi filan yok ama burnu akiyor ablasi aradi kiz hasta baska zaman dedim bende
Ama yine naptim bugun kayinbabama stent takildi kalbine aksama cikacaklarmis yemek yaptim simdi evlerine gondericem anam balik dogurmasaydi keske o kadar seye yine kıyamiyorum iste hasta oldugumuzda kayinvalidem bir tas çorba gondermedi ama ne dicen iste kayinbabami seviyorum allah var onun icin gondericem
0 oy
tarafından
Yok kuzum bizde olmuyo , sen evi bi sirkeli suyla silsene kuzu
tarafından
Okuttuk canım buyuluyduk ailecek yıllardan beri büyü yenileniyordu Aralık'ta öldü büyüyü yaptıran şahıs yine okuttuk birde eşim yüzünden soğudum hiç hayallerimin evliliğini yapmadim 30 a kadar beklemiş olmama rağmen belki bu yüzden hiç alışamadım kocama sıkıldım bıktım hatta keşke birini sevsede takılıp gitse peşinden

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 426 göst.
0 oy
0 cevap 59 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Limonlu kek (4,683 puan) tarafından soruldu
+7 oy
42 cevap 1,620 göst.
+1 oy
0 cevap 38 göst.

Kategoriler

1,477,763 soru