0 oy
520 göst.
Diğer kategorisinde (687 puan) tarafından
Takıntılı şekildi düzenliyim artık takıntı olmuş  napıcam bilmiyorum nasıl aşıcam sürekle dolap iclerini düzelteyorum koltuk örtüsünü vss 1benim gibi olan varmı

26 Cevaplar

0 oy
(1,014 puan) tarafından
Evet düzeni çok seviyorum içim daralıyor malesef her dk oğlum dağıtıyor eşimde dağınık evde istemediğim halde koltuk örtüsü savan var bunlarda dağınık gösteriyor oğlum oyuncakları dağıtıyor supurgem suku her supurdugunde bütün parçasını yıkamak zorundasın iyide almıyor 6 yıllık evliyim eşime soyleyince birşey yok sağlam diyor bulaşık Makinesi yok memur olduğu halde almiyor masasının yarısını onlara veriyor parası olmasa derim yok varken yok millet diyor memurdur niye almıyor herkes bizi zengin düşünüyor evi görmüyorlar heralde çok doluyum cnm ya sana döktüm):
-Reklam-
0 oy
tarafından
Saldim çayıra mevlam Kayıra:-D aman olduğu kadar valla hicte takıntım yok
0 oy
(45,023 puan) tarafından

Duzenliyimdir valla bunuda en iyi edoş biliyo:D

0 oy
(164,092 puan) tarafından
bende oyleyim havlular rulo mendiller hatta kasiklar bile daginik dursa sinir oluyom bu ara uyice gicik oluyom
0 oy
(2,254 puan) tarafından
Hiç düzenli değilim canım biraz olsam güzel olurdu çok dağınık olmak da hiç iyi değil.
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Düzenliyim takıntılı değilim dağılanı düzenlerim düzenli şeyi düzenleyecek boş vaktim yok :D 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,873 soru

24,407,128 cevap

350,619 kullanıcı

...