0 oy
1,063 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından
Size bina da nasıl gürültü yapılır onu öğretiyorum koşun. Bildiğiniz bütün gürültüleri unutun. Alt katımıza meydandaki sarıyer börekçisi çalışanları taşındı, eşya falan yok az bişey var, asıl eşyaları dev gibi hamur yogurma makinesi, evet yanlış duymadınız, akşam 7 den sabah 5 e kadar çalışıyor, hamurhane niyetine kullanıyorlar yani daireyi. Herkes şikayetçi bina gümbür gümbür. 3 gündür böyle, millet evini kime kiralayacağını şaşırdı para gelsin de nasıl gelirse gelsin diye bakıyolar. Neyseki herkes rahatsız ve imza toplayıp göndericez bunları, ne biçim insan bunlar ya apartman burası apartman oldu olacak at yarışı yapın evi kiralayıp. Bikaç gece daha devam ettiğinde polisi arıcaz gece direk. Son model bina gürültüsü buyurun :D 

22 Cevaplar

0 oy
(2,176 puan) tarafından
Ahahah aklıma şabanın filmi geldi ev sahibi üst katlarını herkese kiraya veriyordu:))
(25,181 puan) tarafından
Hahaha aynen ya:D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizim de alt katımızda tulumba tatlısı yapıyorlardı. Ramazan boyunca tuvalet havalandirmasindan hem buhar hemde iğrenç yag kokusu geliyordu. Sabah tuvalet kapısını açıyordum komple buhar duvarlar. Heleki oruclu hic cekilmiyorfu. Esime ya onlar gitsin ya biz gidelim dedim neyseki onlar gitti :D
(25,181 puan) tarafından
Hahaha au düşünemiyorum :D

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 542 göst.
27 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 484 göst.
19 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
20 cevap 336 göst.
13 Haziran 2025 Diğer kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 268 göst.
27 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Familya (14 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,160 soru

24,121,025 cevap

333,470 kullanıcı

...