0 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşim gece çalışıyor o yuzden oglumu yanima alıyorum gece. 15 aylik dusmesin diyede yanına kalin bit yastık koyuyorum ama gece nasil opduysa yastığı aşıp düşmüş. Komidine vurma sesi geldi ama kafasını mi yoksa kollarını mi vurdu anlamadim. Hemen kalkip ışığı açtık kafasına eline yüzüne baktim ama morarma kanma falan yoktu. Sonra zil çaldı ust kat ksu gelmiş. Cocuk düştü herhalde bir zaiyat var mi diye sagolsun. Sonra uyuttum. Cok şükür simdi morarma falan yok. Ama cok korktum.

15 Cevaplar

+2 oy
(988 puan) tarafından
Komşu duyacak kadar siddetliydi yanii taksiye dolmuşa binip gıtseydın cocuk musun illa bırının mı goturmesı gerek pes yani
tarafından
Evet cocugum gece 3 te sen dolmus otobus bulda git. Yada gece 3 te kucaginda bir bebekle taksiye binde git.

Ayrica komsunun esi gece geliyormuş isten uyumamış yani
(988 puan) tarafından
Senın kı tamamen bahane annesin sen gece 3 olsun ne önemi var biner taksiye götürürüm ya Allah korusun iç kanama faln geçirmiş olsa nasıl rahatlatcan vicdanını
tarafından
Tamam
(3,167 puan) tarafından
Canım amaç eleştirmek mi yermek mi dövmek mi sende anlayamadım. Kadın korkmuş, insanın şoku geçmiyor bir süre öyle bir durumda. Evet. Tek başına hastaneye gidemeyecek bir durumda bile olabilir. Ne var bunda.
Hangimiz çocuk düşürmedik. Çocuk musun nasıl saygısız bir ifadedir. Konusurken üslubumuza da dikkat edelim, karşımızdakine de saygılı olalım. Zorundayız.
(9,920 puan) tarafından
Ay sanki evler ses yalıtımlıda yere para düşse sesi cınlıyo her yerde.Elbette düşme sesi gelir.Abartmayın hanımlar
(988 puan) tarafından
Kıme ne yorum yapcagım sızı ilgilendirmez  bu 1.
2.herkes düşüncesını soylemekte özgür
3.hepımız Anneyiz koşullar ne gerektiriyorsa o yapılmalı duyar kasmayın boşuna işinize bakın
(3,167 puan) tarafından
Sende duyar kasma işte onu diyorum.
(988 puan) tarafından
Ben kasmıyorum bir anne olarak ve annenın ne yapması gerektiğini söylüyorum  :)
(3,167 puan) tarafından
Çocuk musun sen ya :D
(988 puan) tarafından
Çocuk olanlar belli edıyo kendını :))
(3,167 puan) tarafından
Sevgiler
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Aynen hastaneye goturmeyip buraya gelip korkuyosunuz zaten. Bilinçli olun biraz ya 

Gecmis olsun 
(631 puan) tarafından
Eşiniz olmadan bir şey yapamıyor musunuz çağırın taksi gidin. Evlat bu ya Allah korusun ya bi şey olduysa gözle görülmeyen. Yok ya cidden bu kadar bağımlılık olmaz. Kendi ayaklarınız üzerinde durun biraz. Haa gece taksiye binmeye bu kadar çok korkuyorsanız ki bu durumda korku kimin aklına gelir ki evladın sağlığı söz konusuyken ,üst komşun gelmiş beraber götürün çocuğu. Yazık valla nasıl rahat ediyor içiniz
tarafından
O konuda haklısın ben burda cok gordum bebeginin kafası morarmıs  SabH olmasın ragmen hastaneye goturmuyo eşi olmdıgı hldeama aksam olsa bende gıdemezdım eşimi aradım valla sabahları bıle taksıye bınmktn korkuyorum cok sapık var
tarafından
Aynen canım ben düşünmüyorum evladimi gel benim yerime de sen düşün.

Benimde ayaklarimin üstünde tutamadigim idda ediliyorsa artik bilmiyorum.  Taksici bir koseye cekip aranıyor herhalde deyip once tecavuslz edip sonra öldürünce sey derseni. Gece vakti ne isi varmış sabah gitseymiş hastaneyede.  Torba degil ki buzesin iste
tarafından
Cok haklısın cnm beni kac kez tacı ettı taksici tek goruce hemen tacız edıyorlar
tarafından
Gobeginiz esinize mi bagli ?
+1 oy
(23,306 puan) tarafından
Herkes bı akıllı kendini zannediyor. Arkadaşlar kadın 112 yi aramış zaten. Bu kadar yüklenmeye ne gerek var. Güzel dille söylemek varken pesss demeler falan. Çok sivri dilli insanlar var burda.  Herkes çocuğunu senden benden daha iyi düşünür heralde. Söyle yapabilirsin keşke şöyle yapsaydın demek varken bir çok kişi çok sert konuşmuş. 
(2,112 puan) tarafından
Herkes prof anne burada deme öyle :))
(23,306 puan) tarafından
Ya hadi prof anneler tamam da agresif konuşmak Hoş olmuyor yani.
0 oy
tarafından
Üst komşunun duyacağı raddede ve gitmedinmi
tarafından
Gidecek imkanım olsa giderdim zaten. Esim evde yok tek başımayım annemler 1 saat uzaklıkta 112 yi aradim kusmasi bilinç kaybi olursa getirin dedi
0 oy
tarafından
Komşunun da maşallahı var yani uykunun arasında basıl duymuş hadi duymuş uykuyu dağıtıp senin kapıya nasıl inmiş 
tarafından
Uyumamış canım kocasi gece geliyormuş isten tam yatağa girdik ses geldi dedi
(1,082 puan) tarafından
Serifeee Allah seni avshshsv
tarafından
Keşke komşumun sadece osurdugunu duysam ://
(1,082 puan) tarafından
Hajsjshsksh kiz napiyolar
tarafından
Neler neler
0 oy
tarafından
2gün önce aynı şekilde benimde oldu komidine değdi biraz agladı ilk düşünce sonra sustu hareketlerini takip ettim belirtilerine baktm hiç bşy yoktu cok şükür 
0 oy
(3,739 puan) tarafından
Daha güvenli olması için yer yatağına yatırın 
0 oy
tarafından
Yatağı duvara yaşla cnm başka türlü olmuyor
0 oy
tarafından
Canm komşu duymuş gelmiş keşke onlardan yardım isteseydin yada ambulansı arayıp doktora götürseydin verilmiş sadakanız varmış çok geçmiş olsn 
tarafından
Kocasi gece geliyor isten sabahta geri gidiyor ne deyim adama 112 yi aradim 2 saat bekleyin dedi gece 3 te nerde dolmuş bulacagim kucagimda bebekle taksiyede binmem canım
0 oy
tarafından
Komşunun duyacağı şekilde düştüyse keşke 2 3 saat uyutmasaydin 
tarafından
Canim normalde alt katin daha sitlerli duymasi lazim ama ust kattaki komşunun esi gece geliyo işten. Uymadıkları için duymuş.  Uyutmadim zaten 112 yi aradim kusma bilinc kaybi olursa ambulans gönderelim dedi
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun. Oluyor bende çok yaşadım aynı şeyi. Uyutmamak lazım en az 2 saat. Sonra kontrollü uyurabilirsin.. Şişlik olup olmadıgına bakabilirsin. 
0 oy
tarafından
Galesizce uyudun uyuttun yani. Gerçekten pes diyorum böyle postlara. Alıp hastaneye gidemedin mi. Gelip burda birşey olur mu yok cocuğum düştü. Telefonu eline aldın madem birilerini ara taksi ara buraya yazmaktan daha iyi.
tarafından
Uyudum canım cocuk bagira bagira agladi hic kalkmadim bile umursamadim. Zaten bu zamana kadar siz gelip bakıyodunuz benim oğluma. Suz düşünüyordunuz ne guzel herkes mukemmel anneymis ya. Ben gidemedim tek basima gecenin  bi yarisi hastaneye seninki dusunce sen gidersin artik. Elimden sadece 112 yi aramak geldi o da 2 saat bekleyin dedi.  Ama siz onlardan  bile  iyi biliyorsunuz demi pordon unutmuşum.
tarafından
Valla iki elim kanda kucaklar gene götürürüm merak etme.
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Dun gece de benim kızım kafasını carptı İnsan korkuyor ama siddetli vurmadıgı için panik yapmadım ama gece vakti dusseydi uyandırırdım korkardım nasıl dustu neresini vurdu bilemiyoruz Allah korusun yavrularımızı. 2 saat uyutmayın goxlemleyin diyorlar ya canım yanlıs anlama yargılamıyorum. Bu arada ne guzel komsun varmıs oyle kıskandım dusme sesine bile gelmiş :) Biz kocamla birbirimizi kessek bi Allah ın kulu kapımızı calmaz. 
0 oy
tarafından
Yere yatak yap canım benim oğlum ayağa kalkıp beşikten kendini attı o gün bugündür asla besiktr yada yatakta yatirmadim
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Geçmiş olsun ben de düşürdüm çocuklarımı oluyo işte düşünmedim ben hiç diyen duymadım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 519 göst.
5 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 332 göst.
19 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 194 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 245 göst.