0 oy
1,794 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (190 puan) tarafından

Eşimin 30 lu yaşlarda bekâr kız yeğeni var.ailece sık sık görüşüyoruz.esim telinden oyun oynarken msj gelmiş oda girip bakmış.bi çok erkekle konuşuyormuş.heleki biriyle baya ileri gitmiş resim fln atmış.esim birkaç gün sonra bana söyledi morali çok bozuk tu.bende normal bir durum dedim.erkek yegenlerinde olsa sorun yaparmiydin ki buna takildin dedim.hak verdi.basks diyecek bir şey bulamadım:angel:

Bu arada telinde hep oyun oynar da ilkez msjlara girmiş oda gelen msj tetiklemis sanırım..

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir şey anlamadım 
(190 puan) tarafından
Yaa neden eşimin yeğeni olan kız  erkeklere msj lasiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bi kere bile olsa çok yanlis
0 oy
tarafından
Senin eşin niye yeğeninin telefonundan oyun oynuyor ki. Genç kadın hiç ozeli olmayacak mı. Ayrıca neye üzülmüş saçma bir tepki anlam veremedim. Nereye çeksen oraya gidecek.
(190 puan) tarafından
Bende öyle dedim.ya aslında çok samimiler beraber buyumuslerde.oda merak etmiş sanırım msj gelince
tarafından
Ne kadar samimi de olsa kimsenin mesajına bakılmaz. Şöyle düşün senin eşinle olan konuşmalarını yeğeninin okumasını ister misin özel olsun olmasın gerek yok yani. Kız da telefonu niye vermiş anlamaidm yaşı da büyük.
(190 puan) tarafından
Yani Kendi der dayı yeni oyun yükledim oynayalım mı.bende msj gelince uyarirdim al diye olsun sonra bakarım deyip geçerdi.rahat davranıyordu bende hiç tahmin etmezdim.esimlede araları bozulmasın diye unut gitsin dedim eşime kizada bir şey denedim
0 oy
(4,525 puan) tarafından
Ne olursa olsun girip okuması doğru değil özel hayat diye bir şey var 
(190 puan) tarafından
Bende söyledim.bersber büyüdükleri için çok samimiler.hata eşim sorardı erkek arkadaşın fln varmı? tanışalım da olmuş Bir kere
0 oy
tarafından
Niye bakıyosun mesajına diye ağzına sçrdm kusura bakma uygunsuz fotoları eşine atmamış sevgilisine atmış eşin ne açıp kızın uygunsuz fotolarını görüyor sonrada canı sıkılıyormuş otursun kızın mahremini gördüğüne üzülsün ahlak bekçiliği yapmasın
tarafından
Çıplak değil kız :D normal foto değl mi yaf çocuk değil ki yeğen 30 yaşında ne aramış mesaj da anlamwdk
(190 puan) tarafından
Yoo kız kendi veriyor dayı gel süper bir oyun yükledim.yeni birşey değil.beraber buyurmuşlar.cok samimiler.oda ilk defa bakmış ben şahidim asla bakmazdi hatta bazen oynarken bende bakıyordum msjlara bakmazdi bende kıza sana msjlar geliyor al dediğim hâlde olsun sonra bakarım deyip rahat davranırdı.
tarafından
E tamam bu açıklama ne şimdi bugune kadar bakmazdıysa şimdi bakmış ama işte ? Demekki cinsel içerikli bir mesaj geldi kıza cinsel içeriği görür görmez tıklamış bile isteye kızın özeline girmiş daha beter. Ne bu merak ne diye açıyosun neyse ne sananne demek bu kadar zor mu eşine ? Yaşları yakın anladığım kadarıyla eşinle yiğeninin. Ve o kızın cinsel hayatıyla ilgili şeyleri görmüş belki kızın orasını burasını gördü belki neye tahrik olduğunu okudu. Herşeyi geçtim hiçmi kıskanmıyosun yüz yüze baktığınız kızın özelini görmüş vah vah kız bunu nasıl yapar diceğine kendi haline yan. Kocam böyle bişeye burnunu soksa bi benden dayak yemediğş kalır
(190 puan) tarafından
Kocasını dovemeyende ben kadınım demesin olmuş seninki.ne alâka ortata kıskanılacak bir durum giremiyorum..tamm baktı gördü bende unut boşver normal.birsey bekâr ve çocukta değil dedim.siz konuyu iyice başka yere çekiyorsunuz.benim fikir sormakti.bakiyorumda en mantıklı cvp ı vermişim.
0 oy
tarafından
Ne olursa olsun neden bakıyor ki mesajlarına eşin çok ayıp 
0 oy
(1,205 puan) tarafından
Ne olursa olsun kimse kimsenin telefonuna izinsiz giremez heleki 30 yasinda kendi akli olan bi kadının telefonuna asla ne kadar yanlış bir hareket ya kime ne naparsa yapar 30 yaşına gelmis 
(190 puan) tarafından
Valla çok samiler beraber buyumsuler.ne bilem hiç bakmazdi artık yanlisliklami acti da gördü yoksa kız çok rahat davranırdı.o der gel yeni oyun yükledim oynayalım der
(1,205 puan) tarafından
Samimi olmalari telefonunu karistiracagi anlamina gelmiyor. Kiz güveniyor ki telefonu veriyor yapilan ayip ben olsam esimin burnundan getirirdim.
(190 puan) tarafından
Yani onlar oynarken bende bakıyordum msjlara bakmazdi bende mesaj geldi diye işaret  ederdim olsun sonra bakarım deyip geçerdi.rahat tı yani hiç bende tahmin etmiyordum.
0 oy
tarafından
Eşinin bakmamasi lazimdi bur kere bile olsa yanlış yapmis
0 oy
tarafından
30 yasında.genc bi kadının.telefonuna bakması çok çok ayıp bişi istediği. Kadar kişiyle konusur 30 yasınnda sonuçta. O fotografta. Nne vsrsa. Esin. De görmüş olmus yani çok ayıp ya
(190 puan) tarafından
Bende şaşırdım asla bakmazdi.ne bilimki biran msj açılmış.zaten yeni oyun yükledim oynayalım der hmn.rahatti bende hiç beklemezdim.tedbirli davranması gerekir di
0 oy
(163,512 puan) tarafından
30 yasindaki kiz niye esinjn tlf  oyun oynuyo kendi tlf yokmu
(190 puan) tarafından
Eşim onun telinde oyun oynuyor bu sürekli olan birşey
anaa niye esinin tlf yokmu
(190 puan) tarafından
Var da oyun yüklemez.yegeni dayı yeni oyun yükledim oynayalım der.rahat biri yani oyun düşkünü birazda hep farklı oyunlar yükler .
cok sacma
(190 puan) tarafından
Sizin düşünceniz.ben oynamasında sorun bulmadım.saadece yanlışlıkla açtığı msjlara takıldım.hic beklemezdim.
0 oy
(348 puan) tarafından
30 yasinda artık hesap sorcak değil herkesin hayatı kendine
0 oy
tarafından
30 yaşında kendi kararını verir bence karışmak doğru değil 
(190 puan) tarafından
Yok zaten karışan Yok kız öğretmen.esim çok bozuldu hem gördüklerine hemde niye açtığına.
tarafından
gördüğü derken nasıl resim atmış ki
(190 puan) tarafından
İnan soramadım.ama iyi olmadığı kesin
tarafından
eşin de Bi daha kızın telefonuyla oyun falan oynamasın bence sonra olay ortaya çıkar kız derki telefonumla oyun oynarken benim adıma yazışmış resim atmış falan al başına belayı insanlardan herşey beklenir ne yazık ki
(190 puan) tarafından
Ben unut gitsin dedim.esimde öyle yapacağını söyledi.aralari bozulsun istemiyorum.kiz babasız büyümüş eşimin ailesi bakmış öğretmen şimdi.
tarafından
aklı başında birisi bence öğretmen olduğuna göre eşin de unutsun gördüklerini Bi daha bakmasın öyle mesajına falan belki ciddi bir ilişkidir evlenir
(190 puan) tarafından
Yok ya evleneceğini sanmıyorum aynı anda birçok kişiyle konuşuyormuş.bende boşver dedim cocukmu?
tarafından
bence de karışmayın koca kadın kendisi bilir
0 oy
(8,371 puan) tarafından
Eşinin yaptığı çok yanlış. 
0 oy
tarafından
30 yasinda kadin evlenme yaşi gelmiş belkide ciddi dusunuyo biriyle karismasjnlar akli başinda kucuk degil hani
(190 puan) tarafından
Yok canım kimse karışmaz zaten.ogretmen olmuş kız.esim baya bozuldu keşke görmeseydim bide asla beklemezdi yanı
tarafından
Ne yaziyomuski mesajda
(190 puan) tarafından
İnan soramadım bile.ama iyi bir şey olmadığı kesin.
0 oy
(407 puan) tarafından
Sorun surda  senin eşinin neden by kadar umrunda bence çok saçma 
(190 puan) tarafından
Yani umrumda olur ki babası Yok ablası eşim küçükken çocuklarını alıp onlarda kalmaya başlamış sonra üst katlarına ev yapıp oraya çıkarmışlar.kisaca beraber büyümusler.sureklide Bir aradayız zaten.pek gizli saklı lari yoktu eşimde hiç beklemezdi bu durumu
(407 puan) tarafından
Ben yinede saçma buluyorum canım kusura bakma ama
(190 puan) tarafından
Tabi ki herkesin aile yapısı farklı.esim bütün kız yegenleriyle çok samimidir.cunku Abla ve abisi eşimden yaşça çok büyükler oda çocuklarıyla büyümüş.
(407 puan) tarafından
Anlıyorum..
0 oy
(1,576 puan) tarafından
30 yaşında aklı başında bir birey istediğini yapar. 
0 oy
tarafından
Hata eşinde ne muhasebet kazik kadar kadina gelen mesaja bakmak. Cocuk mu bu. Kadinin yerinde olsam cok kizardim walla
(190 puan) tarafından
Zaten gördüğünü söylemişti.ve birazda şok olmuş bana ne yapması gerektiğini söyledi.bende unut gitsin dedim.yani asla beklemezdi.bende beklemezdim namazında niyazinda öğretmen bide
0 oy
tarafından
Kusura bakma samimi olmaları ve eşinin onun telefonundan oyun oynaması çok yanlış. 
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Yeğen dedigi 30 yaşinda kadin ne haddine eşinin özel mesajlarina bakmak
0 oy
tarafından
30 yaşında koskoca kadından bahsediyorsun bence eşin gereksiz tepki vermiş. Kendi özeli kendi dünyası. Hatta üstüne eşinin yaptığı şey daha yanlis. Neden girip bakmış meseja 
(190 puan) tarafından
Yok eşim ona hiçbir şey demedi belki haberi yoktur.ama şaşırdı yani bekleniyordu ki bende beklemezdim.namazli niyazli öğretmen bide.
tarafından
Ne fark eder. Sonuçta insan. İnsan olandan herşey beklenir. Bu kadar yıkıcı bir durum yok bence

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 446 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,833 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 279 göst.
25 Haziran 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 594 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,833 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 207 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,113 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,086 soru

24,164,242 cevap

335,515 kullanıcı

...