+1 oy
604 göst.
Diğer kategorisinde (4,421 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar gece annemin sesi ile uyandım. Betül kızım dedi hııhh dedim betüüül dedi hıııh diye uyandım baktım yataktayım. Uyandığımda sırt üstü yatıyordum karnım çok sertleşmişti ve  bebek karnımda çok sert olmuştu.Saate baktım gece saat 03.03tü.  Hemen sola döndüm 2-3 dakika karnımı ovaladım baktım karnım yumuşadı. İster istemez biraz da olsa ürktüm. Tuhaf bişey. Sanki annem kızım uyan soluna doğru dön kaç saat sırt üstü yattın bebeğe oksijen gitmiyor diye uyandırdı beni. Annem hayatta bu arada

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kuzum karnında melek taşıyorsun Rabbim korumuş işte eğer sürekli böyle korkutuyorlafsa Ümmü subyan yazdır mutlaka
(4,421 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım. Kendim yazsam oluyor mu
(1,391 puan) tarafından
Eşine syle bi cami hocasına yazdrsın bende de olmştu düşüğe sebep oluyo diyolar Allah korusun
tarafından
Ümmü subyani kendin yazamassin onu her hoca da yazamaz düşükten sonra bebek doğduktan sonra bebegede zarar verebilir ben hamileyken Ümmü subyan muskasi ile rahatladim
(4,421 puan) tarafından
E zarar verebilirse nasıl yazdırcam ki
tarafından
Kuzum muska koruyor seni ayet yaşıyor baya uzun bir muska ben hoca buluncaya kadar geceleri okuyacağım ayetleri korkuların için atabilirim kitaba bakıp istersen
(4,421 puan) tarafından
Çok iyi olur canım
tarafından
Hemen atıyorum çekip canım 10 dk ya
(1,391 puan) tarafından
Benim çocuklarıma da yazdrdık 2.çocuğumda annem cami hocasına yazdrmıştı çok şükür bi skıntı olmadı
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Korkma aşkm banada olmuştu rabbin uyandırmış seni
(4,421 puan) tarafından
Çok tuhaf. Bütün duyguları o birkaç saniyede yaşadım resmen
0 oy
(163,573 puan) tarafından
bilemedim.ki       
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Melekler uyarmış yada iyi birşey uyarmış seni korkma çünkü eğer kötü bi varlık olsa en sevdiğinin sesiyle tatlı tatlı uyarmaz canım benim korkma.
0 oy
tarafından
Rabbim korumuş senin meleğini 
0 oy
tarafından

image

1 sayfa kuzum
(4,421 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Bunu her gece mi okumam lazım. Ve okurken abdest şart mı
tarafından
Tabi abdestli oku hergun oku canm hoca buluncaya kadar ama mutlaka yazdır muskayi
0 oy
tarafından

image

2 sayfa cnm bu

0 oy
tarafından

image

3 sayfa cnm bu son
(4,421 puan) tarafından
Tamam canım. 3 sayfayı 3 defa mı okumam lazım. Çünkü 3 kere okunacak dua yazıyor
tarafından
Kuzum onlar okunacak ayet sayılari 3 kez okunacak dediği altında yazan ayetler onların sayısında okuyacaksın o ayetleri
(4,421 puan) tarafından
Hıh tamam şimdi anladım Allah razı olsun ☺️
tarafından
Şifa olsun bebemmm sendende❤️

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,167 göst.
0 oy
5 cevap 531 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,736 göst.