+1 oy
988 göst.
Diğer kategorisinde (571 puan) tarafından
Kadin olmanın en guzel yani anne olmak ve en kotu yani siddete uğramak bence ya size gore ne hanimlar fikirlerini soylermisiniz

36 Cevaplar

+5 oy
tarafından
sanki kadinligin bir ozelligide siddet gormekmis gibi anlatmissinda. bu kadin olmanin bir yani degil ki.
(7,624 puan) tarafından
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
(348 puan) tarafından
Ama yasanan gerçeklerin yanı ve bu bir kadın için siddet en kötü yani degilmi ??
(571 puan) tarafından
Özeliklerini soylemedim zaten cnim en iyi en kotu tarafi ne diye sordum bu benim fikrim herkesin dusuncesi farklidir 10 kadindan 9 siddete maruz kaliyor ve hergun bunun icin kadın oluyir
(7,624 puan) tarafından
Siddet kötüdür ama erkeğe de uygulayan var fiziksel psikolojik
(3,194 puan) tarafından
Ya sanki onun demek istediği bu devirde kadın olmak ; değersiz kıymet blnmyen olmak gbi demek istemiş öyle ya bir çok masum kadnlarmnz şiddet mi görmüyor ölümle mi bogusmuyor
tarafından
+++++
tarafından
iyide siddet basli basina bir konu. bu sadece kadinada yapilmiyor. ayrica kadinlada ozdeslesmis gibi sormussun o yuzden dedim
(348 puan) tarafından
Şiddetten dolayi ölen kadınları unutmayalım suan bayan kadinlar için sormuş kadının başına gelebilecek en kötü olay şiddettir.
(7,624 puan) tarafından
Kadın olmanın en kötü yani dayak yemektir düşüncesi komik kusura bakmayin sizinle fikirdaş olmak zorunda degiliz
Kadın cinayetleri de tamamen stockholm sendromu
Hasta ruhlu adamlar,göz göre göre katlanma vs
(571 puan) tarafından
Selbi kesinlikle haklsin cnm
(571 puan) tarafından
Hanimlar ben sadece soru sordum bu benim fikrimdi herkes benimle hemfikir olmak zorunda degil hic komiklik bir durumda degil
tarafından
ya post kadin olmanin en guzel ve en kotu yanini sormussa benim aklima kadinsal  ozelliklerimiz geldi. bu nedir mesela en guzel sey anne olmak en kotu de dogurmak o aciyi yasamak derim. kil tuyle ugrasmak regl olmak felan gelir aklima siddet gormek diye bir durum gelmez.
(571 puan) tarafından
Olabilir cnm fikrjne saygi duyuyorum
(348 puan) tarafından
Hml ilber ortayin dediği gibi cahilden korkmam az okumuştum korkarım.
Stochkholm sendromu ile konunun ne alakası var yarım yamalak biryerlerde birsey bulmuşsun burda kullanayım demişsin..
kadinlar kendilerine şiddet uygulayan adamlara mi asik oluyor?? Sen stochkholm sendromunu yanlış anlamissin
(7,624 puan) tarafından
Celladina aşık oluyorlar
Sizin ender bilgilerinizi okuyalim;)
tarafından
stochkholm sendromu benim bildigim de celladina aşik olmak diye geçer. Lutfen baharin alti boş yorumunu doldururmusunuz :))
(348 puan) tarafından
Asik oldukları adamın cellat olduklarını biliyorlarmi???
Ilk buluşmada dayak yedikten sonra asklari mi alevlenip evleniyorlar..??
Stochkholm sendorumu olması için böyle olması gerekiyor..
Senin anlattığın gibi değil o işler..
Burda klişe laflarla pirim yapma :)
(7,624 puan) tarafından
Göz göre göre ruh hastasi adamlarla evleniyorlar ://ilber ortayli okuyunca cahilliğin üstünden gececegini sanmış zaar
tarafından
Niye göz göre göre kocasinin onu boş bi insan olarak gordugunu bildigi halde sadece cinsel obje olarak gorduğu halde evli kalmaya devam eden kadinlar yok mu?
(7,624 puan) tarafından
Prim yapan kisi sensin
Anlat da bilelim ben bilmiyorsam öğret öğrenmeye açığımdır :))) onu bunu boşver de sende ki neyin sendromu teşhis koyamadım
tarafından
(7,624 puan) tarafından
Yogun arastirmalar sonucu buldum Selbi
Sende ki Dunning Kruger Sendromuymus allah sifa versin canim benim
(348 puan) tarafından
Kim bile bile ruh hastası birinle evlenir ki.??
Ah be canım bütün insanları hemen  cozumluyorsunuz  ömrü hayatınızda gormediginiz tanimadiginiz  dayak yiyen kadınların hasta  ruhlu adamlara aşık olduğunu düşünmenizde ayrı bir ironi..
Kac kişi üzerinde bunu gozlemleyipte yorumlayabiliyorsun Buda sadece senin fikrin..
tarafından
En basit en bilinen örnek vericem simdi sana

Berfin özek

Yuzune kezzap atan sevgilisiyle şuan evli ?
(7,624 puan) tarafından
Bir çin atasözü der ki akıllı insan baskalarinin tecrübesinden faydalanır akılsız insan kendi tecrübe eder diye bi yerlerden bakip yazdigimi düşünmen inan daha komik
Göz göre göre belki bastırılarak bir kere şiddet görüp o adamla evliliğine devam eden bir cok kadın var
Bunlari bilmek icin sosyolog ya da psikolog olmaya gerek yok
(348 puan) tarafından
En azindan megolaman değilim senin gibi..
(7,624 puan) tarafından
Selbicim fikrin var nacizane görebiliyorum ama ben senin türkçeyi katledilişini okumak zorunda değilim
(7,624 puan) tarafından
Sanırım ayna zihniyeti bu megolaman diye nitelendirdigin kisi ben olmamaliyim
(348 puan) tarafından
Evet canim boşandıktan sonrada öldürüluyorlar??
Sonuç olarak ata erkil toplumda kadına şiddet hep var kimse bunu inkar edemez..
Verdiğin bir örnekle bütün şiddete uğrayan kadınları aynı kefeye koyamazsın..
(7,624 puan) tarafından
Asla genelleme yapmadık psikopati var sizofreni var
(348 puan) tarafından
Sensin tamam..
(7,624 puan) tarafından
Saygısız beyin koşarak uzaklaştı
(348 puan) tarafından
Yine sensin :)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
En güzel yanı annelik en kötü yanı da, ev ıslerını yemegı sadece kadınların üstüne yıkılması bence 
+1 oy
tarafından
Güzel yanını hiç tatmadim da kötü yani hasta olsanda ev işini yemeği yapmak zorunda kalmak
(571 puan) tarafından
Insalh sizde guzel yaninı taarsiniz
tarafından
Aminnn inşallah
+1 oy
tarafından
Her kadın mı şiddet görüyor nie çok saçma 
(571 puan) tarafından
Cnm bu benim fikrim ama 10 kadindan 9 goruyir inan
tarafından
Ewet orası doğru
+1 oy
(25,185 puan) tarafından
Şiddeti bu kadar normalleştirmeyin ya, şiddet kadına özel bişey mi yani. Hey allahım yarabbim 
(571 puan) tarafından
Cnm benim soru soruyorum bu benim fikrrim
(25,185 puan) tarafından
Bu fikir meselesi değil yalnız şiddeti kadına has bişeymiş gibi söylersen herkes ayaklanır
(571 puan) tarafından
Evet siddet bu zamanda kadinlara has birsey olmus 10 kadindan 9 siddet goruyir ve hergun  kadin cinayetleri goruyoruz kadinlar sokak ortasinda dovuluyor artik herkes alismis normal karsiliyirlar
(906 puan) tarafından
Siddet sadece fiziksel olmaz canim, genc kizsan mahalle baskisi aile baskisi evlwnirsin kayinvalide baskisi ne yapsan eleatjrirlsin surekli en iyisi olman beklenir surekli baski buda bir siddet, okumuz meslek sahibi okumamis ev hanimi hepai ayni kaderi paylasiyor .essek gibi kosarsin bir dakika dursan kabahat, cocugun huysuz olur seni suclarlar,bir defa kotu yemek yapsan yaptigin butun guzel yemekleri kimse gormez oooo say say bitmez.Evlenirsjn elin adami seni malin gorur seninde ayri bir insan oldugunu yasamaya devam ettigi gormek istemez...cok sey soylenirde sayfalar yetmez
(571 puan) tarafından
Dogrudur cnm
+1 oy
tarafından
Her kadın dayak yemiyo yanlış yazmışın evimin sultanı oğlumun snasıyım şiddet falan yok sen tüm kadınları kapsar gibi şiddet yazmışın
(7,624 puan) tarafından
Normal kadınlara has özellik olarak görüyor;)
tarafından
Toplum olarak alışılmış hale geldi kadın diyince şiddet akla gelinmesi kadın olarak istemem asla :))))))
(7,624 puan) tarafından
Iki taraflı siddet artti fiziksel i geçtim yoğun bir psikolojik şiddet var
tarafından
Allah yardımcımız olsun ozaman  :))))
(906 puan) tarafından
Ahh keske sadece fiziksel siddet olsa bence kadinlarin surekli bir piskolojik siddete magruz kalmasi daha kotu kadinin kadina bile aurekki yaotigi sey...
0 oy
(1,438 puan) tarafından
Aynen canim bencede
0 oy
tarafından
En güzel yanı bir evlat sahibi olmak en kötü yanı da adet olmam
tarafından
Lan adet olmazsan nasıl evlat sahibi olacan :)
tarafından
Erkekler oluyo ama .dd
tarafından
Hahahahah demi ama
0 oy
(7,944 puan) tarafından

Orasida var tabi ama 

En güzel yanı anne olmak 

Kötü yanı adet olmak :P

0 oy
tarafından
Katılıyorum canım 
0 oy
tarafından

En guzel yani bir canlinin evi olmak 

Karninda bir can buyutmek ❤️

Kötü olansa ;

Hangi ulkede hangi sehirde olursan ol  Kadinsan -1 basliyorsun hayata .

Cunku kadinin adi yok bu dunyada.
tarafından
yok canim ya oyle deme.var :)  kadinin erkegin cok fazla onnde oldugu hatta erkegin adinin olmadigi ulkede var. isvec :)
tarafından
Kuzu orda bile kadina yonelik siddet gittikce artiyor .Oysa ki kadinlar icin en guvenilir ulkeydi .Siginma evlerinin doluluk orani bile artti .
tarafından
yabncilar onlar canim :) isvecliler dgl. sonradan gelio hala kndini ulkesinde zaneden zavalli erkekler
0 oy
(1,784 puan) tarafından
En güzel yanı tabiki anne olmak, en kötü yanı ise şiddet görmek.
0 oy
(1,951 puan) tarafından
En iyi olmasının konusu bile olamaz. 

En kötüsü de şiddete SESSIZ kalması.
0 oy
tarafından
Enn güzel yanının nasip olmasi dileğiyle....
(571 puan) tarafından
Amin cumlemize inslah
0 oy
tarafından
Kadın olmanın en güzel yani ❤ANNE OLMAK ❤

En kötü yanı SÜREKLİ Bİ MÜCADELE İÇİNDE OLMAK 
0 oy
(15,098 puan) tarafından
Anne olmak ve es olmak 

Kötü yanı her gun ne yemek yapacağını düşünmek:)
(571 puan) tarafından
Hahaha ayn ya bu da cok kotu
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Minnet etmek 
0 oy
tarafından
en iyi yani anne olmak baba olmak dsha guzel ama babalarin hissi annelerinki gibi dil bence.. en kotu yani ise erkek saygisi bizde yok malesef
0 oy
(163,183 puan) tarafından
en guzeli annelik en kotu demiyimde zor yanida ödem suan benim icin
0 oy
tarafından
En kötüsü agda en iyisi anne olmak 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 530 göst.
1 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sihirlimom (7,036 puan) tarafından soruldu
+4 oy
28 cevap 831 göst.
28 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Happymommy (2,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 678 göst.
2 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 273 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,934 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,658 soru

23,887,014 cevap

321,619 kullanıcı

...