Ya ilk kez kullanıyorum cesaretimi topladım ama içim kipir kipir oglusumla kendim başka odaya geçtik patlarsa falan diye arada kapının arasından bakıyorum çok komik ya ) var mi Benim gibi düdüklüden korkan arkadslar
Ayy bnde cok korkuyodum yendim ama şükür hala aniden fissss dediginde çığlık atiyorum
Hahhahaha bennnnnn
Daha hiç kullanmadım bende o cesaret yok ne yazık ki
İlk evlendigim zaman bende öyleydim tam anlattigin gibi ilk kullanismda hiç unutmam sesten korktum kaynayınca koşarak girdim mutfağa altını kapattım cktim hemen ama nasıl hizliyim şimdi rahat kullanıyorum o benden korksun biraz sonra yine kullancam
Korkmana gerek yok ben duduklumu patlattim yine onda yemek yapıyorum. Hic utanma yok yani altini cok asma max seviyesini gecme sogumadan kapaga dokunma odur. Haa birde eski dudukku degilse yani lastigi falan gevsememisse benimki pert olmus yikilmadi ayakta
Hahaha beeennn pısss diye ses cıkınca kapıyı aralayıp bakardım noluyo diye gider altını zorla kapatırdım baktım korkumu yenemedim kaldırdım kullanmıyorum
Hahah ben de öyleyim canım çeyizime bile almadım korkudan anneme gidince o kullanıyor evin de mutfağa korkuyla giriyorum
Bende çok korkuyorum daha 2 kere kullandım ilk kullandığımda eşimle beraber kullandık havasını dışarıya vermek için düğmesini çevirmek lazım eşimle beraber başımıza bi yorgan geçirdik öyle gittik
Korkuyorum hiç kullanmadım
Hiç korkmam açar havasını bile çıkarırm digmesjnden korkma kız korkunun ecele faydası yok o düdüklü açılacak
Been. O kadar korkuyorum ki ceyizimde almadim bile. Kullanmam daha iyi o korkudansa
1,486,346 soru
24,299,898 cevap
343,995 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın