0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
Kizlar ya 15.bucuk aylık kizim var hiç düzenli uyumaz 45 dakika oldu uyuyalım sabah 7 de uyandırsam 11 gibi uyutsam 1 saat daha sonra bir uyku daha 10 a kadr dururmu acaba nasıl basedebilecegim 1 haftadır uykusuzluktan 4 kere nöbet geçirdi korkuyorumda

4 Cevaplar

0 oy
(1,950 puan) tarafından
Anlamadim ne yazdığını
-Reklam-
0 oy
(2,540 puan) tarafından
15 aylikken 2 uyku yapıyordu.  7 kalkıyor 11 de uyur 1 saat sonra o uyanmasa da ben uyandırırdim. 3 4 saat sonra yani 2 3 gibi 1 uyku daha yaptirir yine 1 saat uyutur 1 saat sonra uyandırır aksam en gec 8 8.30 da banyosunu yaptırıp uyuturdum uyku çok onemli uykusunu kaliteli alan bir bebek hem daha neşeli hem daha algıları açık olur 
(708 puan) tarafından
Ya benim bebeğimde geceleri uyumuyor pek, uyusada kalkıyor şuan 8 aylık diş dönemindeyiz böyle olduğu için sabah ben kalkamıyorum ki onu kaldırıyım benim iradem neden böyle zayıf anlamıyorum çok yorgun düşüyorum gece böyle oluncada sabah 7 de kalkmak istemiyorum
(708 puan) tarafından
Birde size sorum sallayarak mı uyutuyorsunuz birde her gece mi banyo yaptırıyorsunuz?
(2,540 puan) tarafından
Emzirip yatağına koyuyorum ve evet her gece banyo yaptiriyorum
(708 puan) tarafından
Gündüzleri nasıl uyuyor kendi kendine bana kısaca tüyolar verir misiniz sallamadan nasıl uyuyor?
(2,540 puan) tarafından
Ilk 4 ay kollarimda sallardim. Bir gün canıma tak etti ve yeter dedim. Yikadim masaj yaptimPijamalarini giydirdim kitap okudum onu iyice rahatlattim . Perdeleri kapattim yatagina koydum ağladı aldim kucagima pis pis yaptım tekrar sustu yine agladi yine tekrar ettim yine agladi 1 saat sonra yatağında daldi ertesi gün yine ayni sekilde ama bu sefer daha az direnmeye başladı ayni rutini tekrar ettim sonra hep kendi kendine uyudu emzirdim vs vs . Atak doneminde dis döneminde rutin bozulabiliyor anneye daha çok ihtiyaci olabiliyor o zamanlarda emzirerek uyuttum yatagina koydum öyle tolerans gösterdim zamanla senin direncini görünce zaten o pes ediyor
(708 puan) tarafından
Biz şimdi diş dönemindeyiz bundan sonrada peşpeşe gelcek dişler şu sıra yapsam sıkıntı olur mu acaba birde 3,4 gündür mızmız bir çocuk oldu
0 oy
(163,559 puan) tarafından
pek anlayamadim nobet derken
0 oy
(240 puan) tarafından
Ne nöbeti epilepsi falan mı Allah korusun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 138 göst.
28 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 218 göst.
0 oy
3 cevap 124 göst.
17 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde melike03 (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 163 göst.
21 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mugetoprak.38 (137 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,182 soru

24,179,344 cevap

336,258 kullanıcı

...