0 oy
844 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,100 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Şmdi nasıl başlasam bilemedim komşum srekli oturmaya gelmk istiyoruz dyodu nyse 3 ayın snunda davet ettk istemyrek çnkü hislermzde haklıymışız

Adam yanmzda karısının bacağını okşuyo şok oldm belkide normaldir bilmiyorum biz öyle görmek ailmzden öyle davranmyız dikkt edrz hep eşimle.

Sonra kdın kızmı uyucm dedi çock odasına Gtti arksındn eşide gitti Bi 10 dk gelmdler snra uyumadı dyip odya geldiler 

Snra adam 8 aylık bebğine durmuyo dyip küfr edip eşine verdi

Karantda durmşlr doğmdn önce kadın srekli bna sarıyor snir oldm dedi adam da napim oynaşmk içn bşka karı mı alayım dedi

Onlr gittikten snra eşim kızdı görşmeylm Bi dha ne biçim aile bunlr dedi odada iksi bir çock mu uyuyo napıyo bunlr böyle dedi 

Biz herşeyimze dikkat ederiz kayınvalidemin Bi lafı var çocuklar kaset gibidir herşyi kayıt eder snrda uygulamaya kalkarlar dye o yüzden herşyimz temknlidr siz nasıl davranıyorsunuz? 

24 Cevaplar

0 oy
(850 puan) tarafından
Edep illa ki edep..
-Reklam-
0 oy
tarafından
Elini karısının dizine koymasına okşamak diyosan onu benim eşimde yapardı sevgiliyken sahiplenen erkek tutuşu olaraktan 
(4,100 puan) tarafından
Hayr canm koymadı bildiğin okşadı ya elini gezdirdi bacağında kadının hatta kadn kıkırdadı yani gülümsedi
tarafından
Kız sende nerden çağırdın hiç mi anlamadın bu kadar rahat olduklarını
0 oy
tarafından
Mide bulandırıcı. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 259 göst.
10 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde 1lina (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 422 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 262 göst.
16 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (605 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 468 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ulkemdeyabancistmyrm (190 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,944 soru

24,176,266 cevap

336,118 kullanıcı

...