0 oy
550 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

Nasıl Yapıyorsunuz Tarif Alabilir miyim?

28 Cevaplar

0 oy
(15,732 puan) tarafından

Buharda hasliyorum yoğurt ve zeytinyağ dokuyorum üstüne bir ara cok guzel yedi şimdi yemiyor ;)

-Reklam-
0 oy
tarafından
Buharda pişirip önüne bir tas yogurt koyuyorum bandıra bandıra yiyor başka türlü denemdeim
0 oy
(3,546 puan) tarafından
1.tarif...brokiliyi hasla tabaga al. Üzerine sarımsak döv içine sıvıyag az bis sirke ve limon sık brokoli üstüne gezdir önüne koy yesin. Benim kiz bayılır

2.tarif brokiliyi haşla rohottan yada elinle doğra fındık kadar kalacak şekilde ayrı bir yerde 2 su bardağı unu 2 yumurta biraz tuzu koyu kıvam olacak şekilde çırp içine brokoli yi ekle tavada arkalı önlü pişir. Bir yemek kaşığı yardımı ile yanmaz yapışmaz tavada. 

3 tari brokoliyi hasla tabaga koy üstüne sarımsaklı mayonez yogurt karışımı dök. 
0 oy
(566 puan) tarafından
Ben brokoli pirinc sarimsak patates birazda zeytin yağ kaynatıp robottan gecirip çorba olarak veriyom 

Tabi fazla icmiyo ama güzel oluyo 
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Haşlıyorum brokoli havuç patates sonra sarımsaklı yoğurt döküyorum benim oğlan severek yiyor lakin ağzı hep sarımsak kokuyo :))) bugün yaptım yedi şimdi kokudan yaklaşıp öpemiyoz eşim sarımsağı ezip direk mi yedi bu diyo :)))
0 oy
tarafından
Brokoli köftesi ailecek favorimix
0 oy
(878 puan) tarafından
Sütlü çorbasını yapıyorum başka türlü yemez 
0 oy
(547 puan) tarafından
Kızım 2 buçuk yaşında. Brokoli çorbasıni çok seviyor (genel olarak onu yapıyorum)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
10 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir5 (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 86 göst.
25 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 392 göst.
22 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
4 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Nisanurrrrr ozkannn (167 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,114 soru

24,107,349 cevap

332,782 kullanıcı

...